Burun tikanikligi devletteki doktorlarin cok taktigi bisey degil. Ozeldekiler daha konfor odakli olduklari icin tabi hemen biseyler oneriyolar ama zaten ilac yok serum fizyolojik falan anca o da bi ise yaramiyor bir de kbbciler bi tedavi uyguluyor. Eger devam ederse oyle bisey yaptiririm artik. Cunku normalde de cok alerjik biriyim bi turlu duzelmez burnum ikisi bir arada fena.
Biraz önce kontrolden çıktım doktor ölçümler yaptı, şuan 20h 2g fakat ölçümlerde 18h 6g olarak göründüğünü söyledi gelişimi biraz yavaş dedi, hiç böyle bişey duymayı beklemiyordum çok üzüldüm yarın ayrıntınlı ultrason var umarım orada güzel sonuçlar çıkacaktır prensesim ve bana dua edin lütfen. Not olarak 12. hafta veracity testi yaptırmıştım hiç bir problem görünmedi olada.
benım listem bu şekilde aldıklarım gelenler vs eksiksiz bırde alacaklarım var tabi ama kendime bebeğe almaya bıraktım listedekiler yeterli doğuncada alırım ihtiyaca göre
Biraz önce kontrolden çıktım doktor ölçümler yaptı, şuan 20h 2g fakat ölçümlerde 18h 6g olarak göründüğünü söyledi gelişimi biraz yavaş dedi, hiç böyle bişey duymayı beklemiyordum çok üzüldüm yarın ayrıntınlı ultrason var umarım orada güzel sonuçlar çıkacaktır prensesim ve bana dua edin lütfen. Not olarak 12. hafta veracity testi yaptırmıştım hiç bir problem görünmedi olada.
evet bi önceki kontrolde uyumluydu herşey şuanda 1-1,5 haftalık bir fark var ortada buda korkuttu beni açıkcası yarın detaylıya giricem saat 10 da şimdiden iple çekiyorum ne diyecek doktor diye
evet bi önceki kontrolde uyumluydu herşey şuanda 1-1,5 haftalık bir fark var ortada buda korkuttu beni açıkcası yarın detaylıya giricem saat 10 da şimdiden iple çekiyorum ne diyecek doktor diye
ölçümler elinde mi yazsan hepsi mi geride kalmış yarın ayrıntılı varmış doktordan doktora cihaza herşeye göre değişiyor inşallah için rahatlayacak güzel haberler alırsın
ölçümler elinde mi yazsan hepsi mi geride kalmış yarın ayrıntılı varmış doktordan doktora cihaza herşeye göre değişiyor inşallah için rahatlayacak güzel haberler alırsın
Ben buraya resim atmayi beceremiyorum tarif etsem.. viskon yazanlardan bdn o kumasi seviyorum diz izi falan yapmiyo bidr pantolon gibi dokumlu duruyor. 2 tane aldim biri beyaz uzerine pembe cicekli aralarda mavilerde var monik.. digeri koyu pembe gul kurusu gibi bi renk uzerine beyaz buyuk cicekli gibi.. 2 sininde ustu gomlek model full dugmeli.. trendyolda var. 89 tl
Korkma canim cok geride gitmedikten sonra bi sorun olmaz. Benim oglumda hep geriden geliyordu dogdu sukur gayet saglikli bebek.dusuk kilolu dogdu (2760) 8.5 yasinda 20 kilo hala hep geriden gidiyor ama saglik sorunu yok.
Bu arada minnosuma kiyafet acilisini yaptim kizlar.daha dogrusu konfeksiyonda calisn tanidigim resim atti ona gore 1 er tane ayirttim.
Korkma canim cok geride gitmedikten sonra bi sorun olmaz. Benim oglumda hep geriden geliyordu dogdu sukur gayet saglikli bebek.dusuk kilolu dogdu (2760) 8.5 yasinda 20 kilo hala hep geriden gidiyor ama saglik sorunu yok.
Bu arada minnosuma kiyafet acilisini yaptim kizlar.daha dogrusu konfeksiyonda calisn tanidigim resim atti ona gore 1 er tane ayirttim.Eki Görüntüle 2539145
Eki Görüntüle 2539146
Eki Görüntüle 2539147
Eki Görüntüle 2539148
bende telefondan giriyorum anlatayım biraz inşallah beceririm cevapla dedikten sonra yeni fotoğraf çekio paylaşacaksanız hemen aşağıda dosya ekle var ona basıp kamerayı seçin. telefonda mevcut olan bir fotoğrafı paylaşmak için mesaj yazdığınız yerin üstünde bir sürü ifadeler var yazı boyutu emoji simgesi ayarlar simgesi vs orda fotoğraf çerçevesi gibi bir simge var bende gülen yüz emojisi yanında oraya basıp galerinizden seçebilirsin
Ben buraya resim atmayi beceremiyorum tarif etsem.. viskon yazanlardan bdn o kumasi seviyorum diz izi falan yapmiyo bidr pantolon gibi dokumlu duruyor. 2 tane aldim biri beyaz uzerine pembe cicekli aralarda mavilerde var monik.. digeri koyu pembe gul kurusu gibi bi renk uzerine beyaz buyuk cicekli gibi.. 2 sininde ustu gomlek model full dugmeli.. trendyolda var. 89 tl
Bende annemlere aldirdim da beyaz yoktu . Acik pembe gibi vardi . Resim atmislardi . Ben yurt disindayim insallah annem gelir doguma ondan anneme baktirdim . Senin aldigini da merak ettim dizleri cikmiyor dedin ya anneme resim atardim diye istedim :)
Bende annemlere aldirdim da beyaz yoktu . Acik pembe gibi vardi . Resim atmislardi . Ben yurt disindayim insallah annem gelir doguma ondan anneme baktirdim . Senin aldigini da merak ettim dizleri cikmiyor dedin ya anneme resim atardim diye
Yok ikisinede tikliyorum hic bisry olmuyor. Daha oncede oyle oldu neden anlamiyorum. Hayir yani o.kadar bilgisayar kullanirim herturlu sorunda beni ararlar. Bilmem ne bunu cozemedim.. calismalarim.devam edecek
Tesekkur ederim canim benim acildi :) bu renkler yoktu annemlerin gittigi magazada düz acik pembe olandan almislardi ama ayni model :) dizlerinin cikmamasina cok sevindim :)
Tesekkur ederim canim benim acildi :) bu renkler yoktu annemlerin gittigi magazada düz acik pembe olandan almislardi ama ayni model :) dizlerinin cikmamasina cok sevindim :)
Ama bunun ayni modeli pamuklu olanlarida var. Bunlar viskon kumas diye geciyor. Pamuklular diz yapabilir. Netten siparis verdirebilirsen oyle bak istersen. Nasillar bu arada fazlami renkli olmus ne dersin... dugmeli olmalarini sevdim.. bide dugmeli gecelik bulsam super olucak