İnstagramdan değil de, markaların kendi siteleriyle n11 ve trenyol fiyatlarını karşılaştırarak aldım şimdiye kadar. Neresi ucuzsa ordan. İnstagrama hiç güvenemiyorum.
Ben daha tek çöp almadim ogluma. 23.haftadayim. 2 ya da 3 hafta sonra almaya baslarim diye tahmin ediyorum. Alisveris yaptiginiz kaliteli yerleri ve urunleri paylasirsaniz ben de cok sevinirim. Benim de ilk cocugum ve bu konuda tecrubesizim.
Biz isim arayışındayiz şuan en zoru bu karar vermek. Alış-veriş kolay. Kaan ismi nasıl kızlar yanına ne olabilir. Diğer oglumun iki ismi var demesin benim niye tek
Biz isim arayışındayiz şuan en zoru bu karar vermek. Alış-veriş kolay. Kaan ismi nasıl kızlar yanına ne olabilir. Diğer oglumun iki ismi var demesin benim niye tek
Isim bizde ariyoruz ama bulamadik daha... kiyafet konusunda e bebek ve jokerden aldim %90 nini diger seyleride trendyoldan.. orasi kolayima geliyor begenmezsem iade ediyorum
Merhaba kızlar,
Bebeğim maşallah hareketli. Bazen tekmelerini resmen vajinamda hissediyorum. Alta alta vuruyo çıkacak sanki tedirgin oluyorum. Kimisi diyor ki ayaklarıyla vuruyodur kimisi diyo ki doktora git erken doğum belirtisi olabilie şaşırdım kaldım. Kontrolüme çok var daha 14 ekimde
Merhaba kızlar,
Bebeğim maşallah hareketli. Bazen tekmelerini resmen vajinamda hissediyorum. Alta alta vuruyo çıkacak sanki tedirgin oluyorum. Kimisi diyor ki ayaklarıyla vuruyodur kimisi diyo ki doktora git erken doğum belirtisi olabilie şaşırdım kaldım. Kontrolüme çok var daha 14 ekimde
Ilk bebeğiniz sanırım hareketler normal sancı ağrı yoksa neden erken doğum belirtisi olsun güçlendi artık hızlı vuruyo annesi bizdede oluyo aynı seyler
Merhaba kızlar,
Ilk bebeğiniz sanırım hareketler normal sancı ağrı yoksa neden erken doğum belirtisi olsun güçlendi artık hızlı vuruyo annesi bizdede oluyo aynı seyler
Evet canım ilk gebeliğim kanamalı başladı düşük riski vardı başlarda çok şükür şimdi sıkıntımız yok. Hareketleri güçlendi iyice vurduğunda karnımda dalgalanmalar oluyor ilk olunca insan hangisi normal hangisi değil çözemiyo
Kızlar doktordan geldim bugün 2 hafta önce detaylıya girmiştim ama göremediği yerler vardı ona baktı.
3 hafta sonra şeker yüklemesi, tetanoz aşım ve grip aşım varmış bildiğiniz süzgeç olacağım o gün:)