2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Korkma canim benim ikinci hamileligim de oyleydi. Cok asagida duruyordu ve dedigin gibi tekmeleri alttan hissediyliyordu sanki heran cikmaya hazir gibi :)))

Aa grip asisida mi varmis ilk defa duydum..

Bu arada istanbullu arkadaslar gecmis olsun fena sallandik

Kızlar 2 gündür bebeğim hiç hareket etmiyor 26.haftadayım doktor en son bebeğin hareketi azalır ya da hiç olmazsa acile gel demişti akşam acile gideceğim ve çok korkuyorum olumsuz bir şey duymaktan lütfen benim için dua edin çok tedirginim.

Icini ferah tut ya.. benimde basima geldi 3. Gun hareket etti plesantanin arkasina saklaniyormus... haberdar et bizleri

Her ay ağlayarak çıkıyorum neredeyse doktordan. Bugün de 17.haftam. Doktor kalbinde parlaklık olduğunu uzman perinatolagun görmesini söyledi. Tüpbebek zaten. Nıpt de yapıldı sonradan. Şimdi de bu. Yaşadığımız yerde perinatalog da yok büyükşehire gitmemizi söyledi. İzmir istanbul gibi. Maddi olarak da psikolojik olarak da çok çok yorulduk. Aranızda var mı kalbinde parlaklık olan.

zaman zaman tekmenin geldiği yer değişiyor erken doğumla vs alakası yoktur bende bazen tam bikini bölgesi denen yere doğru bazende karnımın taaa sağ köşesinde hissediyorum bence endişelenecek bir durum yok kendini kontrol gününe kadar üzme düşünme sıkıntı değil oynadıkça içerde yeri de değişiyor doğal olarak

Birsey yoktur insallah canim korkma yorulmustursun belki ondandir . Bizede haber verirsin guzel haberlerini bekliyoruz canim

2 2kedi_1deli _Ravzaa_ acilden geldim ultrason ile baktı alttan baktı ve en son nst ye aldı kalp atışı vs her şey normal çok şükür.Ancak doktor dediki bazen açıklanamayan bebek davranışları olabilir ya da bir sorun teşkil edecektir onun habercisi de olabilir ama bu sorunu önceden saptayamıyoruz yatış yaparsan biraz gözlemleyelim dedi önlem amaçlı şuan sorun yok ama dedi.Ben de biraz daha bekleyeyim hala hareket etmezse yatışa gelirim dedim.Eve dönerken hafif kımıldadığını hissettim ve gebelik şekerim olmasına rağmen çikolata yedim takip edeceğim inşallah hareketi hızlanır ve yatışa gerek kalmaz

Hiç sorma ben de hamileliğin keyfini pek süremedim sürekli bir şeyler çıkıyor Allah yardımcımız olsun inşallah Ben de daha farklı sorunlar oldu senin dediğin sorun hakkında bir fikrim yok maalesef

Çok geçmiş olsun, 2 gündür benimki de hareket etmiyor. Bugün artık 3. Gün oluyor. Evde minik doppler var, kalp atışını dinledim, normal gibiydi. Perinotolog 27-28 haftadan itibaren akşam 6’dan sabaha kadar en 10 kere hissetmen lazım demişti. 26. Haftada hiç hissetmiyorum. Bugün de hareket etmezse yarın giderim doktora.

Bu ara hareketler eskisi gibi degil hic birimizde herhalde yerleri daraldi diye daha mi az hareket ediyolar acaba. Benimki de hareket ediyo ama o kadar.zor hossediyorum ki

Bu ara hareketler eskisi gibi degil hic birimizde herhalde yerleri daraldi diye daha mi az hareket ediyolar acaba. Benimki de hareket ediyo ama o kadar.zor hossediyorum ki
Her bebegin hareketi ayni olmayabiliyor . Benim ilk kizim cok aşiri hareketliydi doktor bile sasiriyordu . Ikincisi hep anormal geldi bana sanki kasigimda hep cok az ve sert hareket ediyordu. Hic yukarilara cikmadan dogdu sanki ikinci kizim. Bu ucuncu kizim ama ayni birinci gibi karnimin her yerini dolaniyor masallah :) hareketlerini takip etmek onemliymis . Ama korkup stres yapmayin yine de :) merak ettikce zaman gecmiyor sanki bir aksam bende hareket hissetmedim sabaha kadar uyuyamadim niye acaba die :) sonra yemek yemedigimi farkettim misafirlerim vardi . Yemegimi yeyip su ictekten sonra duzeldi hamdolsun

bebeklerin atisini anne adaylari cok yorulduğunda fazla haret ettiginde hissetmiyor olabilir bende sizin gibi telas yaptim ALLAH tan saglik ocaklarında bakiyorlar kalp atislarina hemen gittim baktilar normal dediler dinlen anne de kasilma olusa bazen bebisin atislarini hissetmezsiniz BEBEGIMIN adina MASAL ADA olarak karar vardim sizce kulaga nasil geliyor

Kızlar dün deprem olduğunda tek başımaydım ve çok korktum.
Allah korusun hepimizi, ben gerildim çok stres oldum, karnım kaskatı kesildi şükür sonra geçti.
Ama hala en ufak bir seste irkiliyorum.

Bende bu ay 4 kilo birden almisim nedense cok uzuldum oncesinde 2 kilo almistim yani totalde 6 kilo almis oldum ama daha fazla dikkat etmem gerek sanirim bide platesi cok ihmal etmistim ona dvm etcem

Merhaba arkadaşlar ben 11 artı 3 günlük hamileyim. Bu sabah uyandığımda çok değişik hissediyordum hala öyleyin sanki hamile değilmişim gibi karnımdaki o ağırlık ve gerginlik yok olmuştu. Daha önce böyle hisseden oldu doktora gitmeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…