Çok geçmiş olsun, 2 gündür benimki de hareket etmiyor. Bugün artık 3. Gün oluyor. Evde minik doppler var, kalp atışını dinledim, normal gibiydi. Perinotolog 27-28 haftadan itibaren akşam 6’dan sabaha kadar en 10 kere hissetmen lazım demişti. 26. Haftada hiç hissetmiyorum. Bugün de hareket etmezse yarın giderim doktora.
Bu ara hareketler eskisi gibi degil hic birimizde herhalde yerleri daraldi diye daha mi az hareket ediyolar acaba. Benimki de hareket ediyo ama o kadar.zor hossediyorum ki
Merhaba arkadaşlar ben 11 artı 3 günlük hamileyim. Bu sabah uyandığımda çok değişik hissediyordum hala öyleyin sanki hamile değilmişim gibi karnımdaki o ağırlık ve gerginlik yok olmuştu. Daha önce böyle hisseden oldu doktora gitmeli miyim
bebeklerin atisini anne adaylari cok yorulduğunda fazla haret ettiginde hissetmiyor olabilir bende sizin gibi telas yaptim ALLAH tan saglik ocaklarında bakiyorlar kalp atislarina hemen gittim baktilar normal dediler dinlen anne de kasilma olusa bazen bebisin atislarini hissetmezsiniz BEBEGIMIN adina MASAL ADA olarak karar vardim sizce kulaga nasil geliyor
Gecen hafta kontrolume gittigimde doktorum dedi hareketleri nasil hareketli dedim artk yavaslycak cunku yeri daraliyoo dedi en hareketli bu donem dedi o yuzdn siz kendunizi strese sokmayn 25 haftadayz biz
Kızlar dün deprem olduğunda tek başımaydım ve çok korktum.
Allah korusun hepimizi, ben gerildim çok stres oldum, karnım kaskatı kesildi şükür sonra geçti.
Ama hala en ufak bir seste irkiliyorum.
Çok geçmiş olsun gerilmen normal çok kötü bir durum uzun süren bir deprem.Nefes egzersizi yap vücudunu biraz gevşet minnak da gerilmesin.Enerjisini attı bir daha olmaz inşallah.
Çok geçmiş olsun gerilmen normal çok kötü bir durum uzun süren bir deprem.Nefes egzersizi yap vücudunu biraz gevşet minnak da gerilmesin.Enerjisini attı bir daha olmaz inşallah.
Bende depremde tektim ama benim derdim kedileri evden nasil cikaricam bunlar cantayada ha diyince.girmiyo falan diye gerildim. Malum onlarda benim yavrum. Isimli numarali tasmalarini taktim hemen. En azindan sokaga cikarlarsa biri arar gorup belki.
Merhaba arkadaşlar ben 11 artı 3 günlük hamileyim. Bu sabah uyandığımda çok değişik hissediyordum hala öyleyin sanki hamile değilmişim gibi karnımdaki o ağırlık ve gerginlik yok olmuştu. Daha önce böyle hisseden oldu doktora gitmeli miyim
Önceki akşam aşırı hareketliydi benimki, daha önce hiç olmadığı kadar hareketliydi. Ertesi gün depremi yaşadık,yalnızdım bir de,çok korktum.Hissetti miniğim öncesinde
Kızlar dün deprem olduğunda tek başımaydım ve çok korktum.
Allah korusun hepimizi, ben gerildim çok stres oldum, karnım kaskatı kesildi şükür sonra geçti.
Ama hala en ufak bir seste irkiliyorum.
Geçmiş olsun hepimize. İstanbul’da yaşıyoruz ve yıllardır deprem bekleniyor. Kendi tedbirlerimizi alıp tevekkül edeceğiz. Sakin olun. Biraz panik iyidir, hazırlık yapmak için ama her an deprem olacakmış gibi de yaşanmaz. Bir gün mutlaka olacak, Allahım korusun hepimizi. Deprem anında sakin olmak çok önemli, yaralanmalar hep panikle hareket etmekten oluyor.
Depreme güvenli kabul edilen zemini sağlam bir ilçede, 16 katlı bir binanın son katındaki balkonunda yakalandım. Deprem anında sakin olun deprem oluyor diye insanları sakinleştirmeye çalıştım korktum biri atlar diye, bayağı sallandık çünkü. İnsanlar binayı boşalttı, bi meydana geçtim oturdum ve sonra telefonlar da çalışmayınca endişelenmeye başladım. Dedim burası böyle sallandıysa kesin bir yerler yıkılmıştır. Şükürler olsun bir şey olmamış.
Benimki henüz tekme atmadı ama ufak ufak kımıldadı ama kuvvetsiz kımıldadı bugün başka şeylerle uğraştım düşünmemeye çalıştım gebelik şekeri var bende diyet vermişti doktor onu da biraz bozdum enerji verici şeyler yedim belki onun etkisi oldu daha iyi olurlar inşallah
Selam. Kizlar uzun zamandir yoktum amniyosentez sonucum cikti hicbisey yokmus ama iyi ki yaptirmisim yoksa kafama takip duracaktim detayli usg de normal