2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam. Kizlar uzun zamandir yoktum amniyosentez sonucum cikti hicbisey yokmus ama iyi ki yaptirmisim yoksa kafama takip duracaktim detayli usg de normal
Kac kez aklimdan gectin ama gruptAS sormak istemedim.belki sobuc iyi degildir diye. Gozu aydin hazirliklara son hiz devam edersin kaldigin yerden.
Dun deprem korkuttu hepimizi gecmis olsun ben panik atak hastasi oldugum halde herkes kadar korktum.sasirdim kendime.
Bebegi hareket etmeyen anneler telas yapmayin bu zamanlarda bebek az kipirdiyormus hissetmemeniz normal.benim bebek dun depremden etkilendi galiba kipir kipirdi.

Bi arada istanbulda olan arkadaslar cok ağırlasmadan bi toplassak mi

Super cok sevindim. Baslasin hazirliklar o zaman
Sagolun kizlar zaten sonuc cikana kadar bebek cok buyudugu icin aldirmaktan vazgecmistik anne yani besigimizi bile aldik :)

İyi geceler kızlar mide yanması yaşayan var mı aramızda nasıl bir çözüm ürettiniz? Acayip bir şekilde midem yanıyor. Boğazımdan ateş geçiyor sanki. Süt içiyorum ama nafile

İyi geceler kızlar mide yanması yaşayan var mı aramızda nasıl bir çözüm ürettiniz? Acayip bir şekilde midem yanıyor. Boğazımdan ateş geçiyor sanki. Süt içiyorum ama nafile
Benimde zaman zaman mide yanmalarim oluyor , çözümü soğuk sütte ve sodada buluyorum tabii yeniden tekrarlıyor birkaç saat sonra özellikle boğazım. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum kızartma hamur işinden uzak duruyorum yinede oluyor galiba tam bir çözümü yok. Mide bulantısı yasamadim mide yanmasını mecbur cekecege benziyorum

Sabahlari ac karnina panpas iciyorum. Gun icerisinde de olursa gaviscon advance. Doktorum verdi ikisinide panpasi duzenli ictigimdem beri sorun neredeyse yok.

Dr kontrolünden geldim ben de.22 haftalığız bugün.Suyu biraz az,kiraz sapı çayı iç dedi. Kşraz sapı ödem atıcı değil miydi? Var mı benim gibi suyu az olan?

Dr kontrolünden geldim ben de.22 haftalığız bugün.Suyu biraz az,kiraz sapı çayı iç dedi. Kşraz sapı ödem atıcı değil miydi? Var mı benim gibi suyu az olan?
Canim ben havuc suyunu duymustum . Cok tavsiye ediyorlar suyu arttiriyormus. Baska seylerde arastirabilirsin tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…