2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Son haftalarda kilo alımı ne kadar artıyor acaba :/ benim de gözüm çok korkuyor :/ merhabalar bu arada, grup oldukça sakin gidiyor

Kilo almama rekoruda bende sanırım önce kilo verip sonra sadece 1.5 kilo aldım 24+4 haftadayım

Son haftalarda kilo alımı ne kadar artıyor acaba :/ benim de gözüm çok korkuyor :/ merhabalar bu arada, grup oldukça sakin gidiyor
son 3 ayda aylık 2 kilo kadar artış oluyor diyorlar yanlış hatırlamıyorsam internette görmüştüm ilk üç ay toplamda 1.5-2 kilo 4 5 6 aylarda aylık 1 er kilo son 3 ayda 2 şer kilo toplam 11 12 kilo diye

Kızlar ben de hızlı kilo alanlardanım 12 kilo aldım sonra kilo almam durdu gebelik şeleri çıktı doktor diyet verdi bu sebeple 2 -3 kilo verdim son 1 buçuk aydır hiç kilo almadım eğer kilo alırsam bundan sonra en fazla 14-16 kilo ile doğuma girerim hamile kalmadan önce kilolu değildim sanırım normal sınırlarda belki bir tık üstü kilolu doğuma girerim.Ben ilk başlarda hızlı kilo aldım şimdi çok şükür almıyorum

Ben bu ara bebegin degil evin ihtiyaclarina odaklandim. Bebege kiyafetlerini falan aldim zaten geri kalanida onumuzdeki ay alirim artik. Evin isleri bitincede kiyafet yikama utuleme isine girerim

Ben bu ara bebegin degil evin ihtiyaclarina odaklandim. Bebege kiyafetlerini falan aldim zaten geri kalanida onumuzdeki ay alirim artik. Evin isleri bitincede kiyafet yikama utuleme isine girerim
seni alıntı yapıp hem sana hem diğer arkadaşlara sorayım kaçıncı haftada hastane çantası hazırlamayı yıkama ütüleme yapmayı düşünüyorsunuz

seni alıntı yapıp hem sana hem diğer arkadaşlara sorayım kaçıncı haftada hastane çantası hazırlamayı yıkama ütüleme yapmayı düşünüyorsunuz
Bende aralikta ancak yapabilirim sanirim . Bebege sadece bir elbise almistim ablalarina alirken daha da birsey almadim. Ablasi daha 1 yasinda oldugu icin battaniyeleri besigi gibi kaba malzemeleri var. Daha bebek dusunmedigim icin kiyafetlerini hep vermistim sadece kiyafet alincak . Bebek arabamizda vardi ama puset yoktu onuda vermistim. Kolaylik olur diye doona nin hem puset hem bebek arabasi vardi ondan aldik 2 tane bebek arabasi tasimamak icin kizlarimin ikiside gec dogdu. Biri 42 haftalik biri 41 :) sizce aralikta hazirlasam kiyafetleri gec mi kalmis olurum. ?

Aralik basi yapicaksaniz cok problem olmaz bence zaten sadece kiyafet diyosunuz.

Yıkayıp ütüleyip kaldırdım bir tek kendi pijamalarım yıkanacak Kasım başı gibi çantamı hazırlarım sanırım ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…