2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar bebiş alışverişine başlayanlar hayırlı olsun
Bende bi kıyafet düzenlemesi yapıp eksik bi şey varsa not edip tamamlıycam en son minicik ince triko bi tulum aldım çok tatlı
Ben biberon olarak avent cam biberon tercih ettim.emzik olarak nuk aldım.

Naberr gözünüz aydın çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah

Canim ben havuc suyunu duymustum . Cok tavsiye ediyorlar suyu arttiriyormus. Baska seylerde arastirabilirsin tabi.
Evet onu duydum canım.Ama havuç bir taraftan da yüksek a vitamini içerdiği için riskli de bir gıda.O yüzden bilemmedim.Havuç suyuyla suyunu ciddi anlamda artıran da çok

Evet onu duydum canım.Ama havuç bir taraftan da yüksek a vitamini içerdiği için riskli de bir gıda.O yüzden bilemmedim.Havuç suyuyla suyunu ciddi anlamda artıran da çok
ne bakımdan riskli merak ettiğim için soruyorum çünkü ben cok severim ve bazen sırf rendeleyip limon sıkıp salata niyetine yiyorum

O kadar havuc dediniz kalktim havuc yedim ya .. a vitamini cok iyi biseyde fazlasi zehirliyor diyelim. Ama gunluk ihtiyacin 10.katini alirsaniz zehirliyor yani. Havuc yemekle suyunu icmek farkli ama .. yerken emilim farkli cunku. Bide suyu icin atiyorum 5 havuc gidiyorsa.yerken anca bi tane yiyebiliyoruz. O yuzden su fazla gelebiliyor. Bide bu havuc suyu nerden cikmis acaba. Cunku hamilelerde riski gebelik durumu diyor. Menapozda falan bile onerilmiyor. Fazla alim tabi havuc degil Nar suyu yada portakal ile karistirilabilir. Ama portakalda da glukoz var

Son düzenleme:
Hangi ilçedesiniz acaba?

Kızlar baya indirimde ben siparis verdim. Umarim isinizi görür

Eklentiler

• Screenshot_20190928-192820_Chrome.webp
    29 KB · Görüntüleme: 59
yani her gün onlarca yemiyoruz ama düzenli içecek birisi doktoruna muhakkak sorsun o zaman bir de ne kadar etkisi var nedendir bilmiyorum ama benım tüp bebek doktorum transfer sonrası her gün 1 bardak havuc suyu içmemi önermişti bende 3 4 gün suyunu içtim bir iki günde havuc yemiştim

Hanımlar herkese hayırlı pazarlar dün gece bir mide ağrısıyla uyandım sanırsın taş koymuşlar yürüyünce hafifliyor yatınca fena sıkıştırıp bulantı yaptı en son istifrar beraberinde ishal. istifrar edince tam rahatladım derken uyudum sabah neyse sadece halsizlik derken demin tekrar mide bulantısı istifrar of nerden cıktı bu şimdi salgın var dıyorlardı dikkat ettim de cok canım sıkıldı ya

Hamileligimin basindan bu yana 5 kilo almisim. Belimin her iki yaninda simitler geliyo elime :), onceden yoklardi.

Herhalde en cok kilo ben aldm 26 haftada 7 kilo bu hafta doktor randevum var her gittigmde tarti zamani geriliom

Bu ara geceleri bende oyle sanciyla uyaniyorum gaz sıkıstiriyor fena

Geçmiş olsun mikrobik olabilir bir tahlil verin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…