2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar beni de dun hastaneye yatirdilar once kalp krizi dediler sonra emboli dediler ama birsey cikmadi neyseki suan evdeyim hepimize birseyler olmaya basladi

Çok geçmiş olsun ya. Çok korkunç teshisler ama neyse ki bir şey yokmuş. Dikkat et dinlen bol bol. Allahım herkese sağlık versin inşallah

Kalbini ferah tut canım. İnşallah sorunsuz tamamlarsin gebeliğini

Benım oğlumda doğdu hanımlar ben odadayım bebeğim küvezde solunum için burnundan hortum taktılar serumda takılı benim az sancılarım var çok şükür ikimizre iyiyiz
Aaa canım geçmiş olsun gözün aydın senle oğlun bir an önce iyileşir evinizde birbirinize kavuşursunuz inşallah
Ocak analarinin da ismini yavaştan değişmeye başlamayalım demiştim size
Selam kizlar beni de dun hastaneye yatirdilar once kalp krizi dediler sonra emboli dediler ama birsey cikmadi neyseki suan evdeyim hepimize birseyler olmaya basladi
Geçmiş olsun yaa evet son haftalar cidden çok riskli dikkat etmek lazım...Rabbim hepimizi ve evlatlarimizi korusun inşallah

Geçmiş olsun canım tekrardan inşallah bir an önce toparlanır çıkarsınız hastaneden. Bende korkmaya başladım bugün

Naberr dedikleri gibi panik atak olabilir eşinden biliyorum kalp krizi diye kaç kez acillik olmuşturuz

Kizlar ödemi olan var mi? Bu ödem bisey ifade ediyor mu? Ben normal diye biliyorum ama farkli duyumlar âlan var mi? Benim ameliyat oncesi oluyo ameliyattan sonra gecti simdi agriyla yine baslayinca birbirini tetikleyem bisey mi merak ettim

Bende panik atak yasadim daha öncesinde ama boyle degildi en masum senaryo panik atak tabi
Kizlar ödemi olan var mi? Bu ödem bisey ifade ediyor mu? Ben normal diye biliyorum ama farkli duyumlar âlan var mi? Benim ameliyat oncesi oluyo ameliyattan sonra gecti simdi agriyla yine baslayinca birbirini tetikleyem bisey mi merak ettim
Ellerde ve yuzde ani odem yoksa bacaklarda odem olmasi normal canim

Hayırlı olsun Allah seninde bebeğinin de yardımcısı olsun

bende çok feci ödem var parmaklarım iki ktına çıktı sıfır tuzla iyileşiyo diyolar tuzsuz yaşayamıyorm o yüzden elim yüzüm şiş

Normaldir galiba ben ayakkabı falan bi 1numara büyük giyiyorum yüzüğum dr olmuyor çıkardım şuan ama aşırısı sanırım gebelik zehirlenmesi mı oluyor

Benım oğlumda doğdu hanımlar ben odadayım bebeğim küvezde solunum için burnundan hortum taktılar serumda takılı benim az sancılarım var çok şükür ikimizre iyiyiz
2.bebişimizde gelmiş.gözünüz aydın canım hayırlı uğurlu olsun.sağlığınız bi an önce yerine gelsin inşallah

Gecmis olsun kizlar. Ne diyecegimi bilemiyorum hakkimizda hayirlisi olsun.

Merhaba arkadaşlar ben baya bi geç katıldım aranıza ama son sayfaları hep okudum bebişlerine erken kavuşan annelerimiz sağ salim büyütün toparlanın okurken cok duygulandım bende 30+5 haftamdayım erkek bebek bekliyorum Benim de detaylıda sağ intrauterin arterde direnç cıkmıştı Ama iki doktor da sadece takip edelim dedi tansiyonum düşük ama ilaç vermediler kilosu bi hafta kadar geride sizce daha cok üstüne düşmeli miyim benim gibi olan var mı

Aramıza hoşgeldin Direnç konusunda bir fikrim yok.Düşük tansiyon tehlikeli değil merak etme.Bebeğin 1 hafta kadar geri olmasını doktorlar çok sorun etmiyor ama dikkat et tabi daha fazla geriye düşmesin.Muz ve kaşarın kilo alımında iyi olduğunu okumuştum gün içerisinde tüketebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…