Selam kizlar beni de dun hastaneye yatirdilar once kalp krizi dediler sonra emboli dediler ama birsey cikmadi neyseki suan evdeyim hepimize birseyler olmaya basladi
Hayydaaaa. Ne oldu agri falan mi vardi.... bende bugun gittim konustum doktorla tekrar endoskopik bir operasyon gerekebilir dediler. Ama saniri. Dogumdan once bisey yapmazlar artik.. kan verdim bakalim ne cikacak. Bir suru sey olabilir diyolar. Kanalda tas kalmis olabilirmis, yada pankreatit olabilirmis. Daha once kan degerlerim hic oynamadigi icin simdide ne yapacaklarini onlarda bilemiyor. Zamana biraktik. Valla su 2 gun evde yalnizim esim nobetci.. tirsmiyor degilim
Benım oğlumda doğdu hanımlar ben odadayım bebeğim küvezde solunum için burnundan hortum taktılar serumda takılı benim az sancılarım var çok şükür ikimizre iyiyiz
Aaa canım geçmiş olsun gözün aydın senle oğlun bir an önce iyileşir evinizde birbirinize kavuşursunuz inşallah
Ocak analarinin da ismini yavaştan değişmeye başlamayalım demiştim size
Selam kizlar beni de dun hastaneye yatirdilar once kalp krizi dediler sonra emboli dediler ama birsey cikmadi neyseki suan evdeyim hepimize birseyler olmaya basladi
bende öyle canm ama doktorların farkedemeği bir gelişim geriliği varmış sebepten kordondaki damarlardaymış artık kan akışı yok deenecek kadar azalmış şans eseri baska bır hastanede öğrendim hemen yatış yapıldı bugünde doğum oldu
Kizlar ödemi olan var mi? Bu ödem bisey ifade ediyor mu? Ben normal diye biliyorum ama farkli duyumlar âlan var mi? Benim ameliyat oncesi oluyo ameliyattan sonra gecti simdi agriyla yine baslayinca birbirini tetikleyem bisey mi merak ettim
Kizlar ödemi olan var mi? Bu ödem bisey ifade ediyor mu? Ben normal diye biliyorum ama farkli duyumlar âlan var mi? Benim ameliyat oncesi oluyo ameliyattan sonra gecti simdi agriyla yine baslayinca birbirini tetikleyem bisey mi merak ettim
Benım oğlumda doğdu hanımlar ben odadayım bebeğim küvezde solunum için burnundan hortum taktılar serumda takılı benim az sancılarım var çok şükür ikimizre iyiyiz
bende öyle canm ama doktorların farkedemeği bir gelişim geriliği varmış sebepten kordondaki damarlardaymış artık kan akışı yok deenecek kadar azalmış şans eseri baska bır hastanede öğrendim hemen yatış yapıldı bugünde doğum oldu
Hayydaaaa. Ne oldu agri falan mi vardi.... bende bugun gittim konustum doktorla tekrar endoskopik bir operasyon gerekebilir dediler. Ama saniri. Dogumdan once bisey yapmazlar artik.. kan verdim bakalim ne cikacak. Bir suru sey olabilir diyolar. Kanalda tas kalmis olabilirmis, yada pankreatit olabilirmis. Daha once kan degerlerim hic oynamadigi icin simdide ne yapacaklarini onlarda bilemiyor. Zamana biraktik. Valla su 2 gun evde yalnizim esim nobetci.. tirsmiyor degilim
Merhaba arkadaşlar ben baya bi geç katıldım aranıza ama son sayfaları hep okudum bebişlerine erken kavuşan annelerimiz sağ salim büyütün toparlanın okurken cok duygulandım bende 30+5 haftamdayım erkek bebek bekliyorum Benim de detaylıda sağ intrauterin arterde direnç cıkmıştı Ama iki doktor da sadece takip edelim dedi tansiyonum düşük ama ilaç vermediler kilosu bi hafta kadar geride sizce daha cok üstüne düşmeli miyim benim gibi olan var mı
Merhaba arkadaşlar ben baya bi geç katıldım aranıza ama son sayfaları hep okudum bebişlerine erken kavuşan annelerimiz sağ salim büyütün toparlanın okurken cok duygulandım bende 30+5 haftamdayım erkek bebek bekliyorum Benim de detaylıda sağ intrauterin arterde direnç cıkmıştı Ama iki doktor da sadece takip edelim dedi tansiyonum düşük ama ilaç vermediler kilosu bi hafta kadar geride sizce daha cok üstüne düşmeli miyim benim gibi olan var mı☺
Aramıza hoşgeldin Direnç konusunda bir fikrim yok.Düşük tansiyon tehlikeli değil merak etme.Bebeğin 1 hafta kadar geri olmasını doktorlar çok sorun etmiyor ama dikkat et tabi daha fazla geriye düşmesin.Muz ve kaşarın kilo alımında iyi olduğunu okumuştum gün içerisinde tüketebilirsin.