Selam kizlar beni de dun hastaneye yatirdilar once kalp krizi dediler sonra emboli dediler ama birsey cikmadi neyseki suan evdeyim hepimize birseyler olmaya basladi
Hayydaaaa. Ne oldu agri falan mi vardi.... bende bugun gittim konustum doktorla tekrar endoskopik bir operasyon gerekebilir dediler. Ama saniri. Dogumdan once bisey yapmazlar artik.. kan verdim bakalim ne cikacak. Bir suru sey olabilir diyolar. Kanalda tas kalmis olabilirmis, yada pankreatit olabilirmis. Daha once kan degerlerim hic oynamadigi icin simdide ne yapacaklarini onlarda bilemiyor. Zamana biraktik. Valla su 2 gun evde yalnizim esim nobetci.. tirsmiyor degilim
Adiyla yaşasın inşallah mert oğlan. Allah bağışlasınbenım oğlumun adı Mert
Aaa canım geçmiş olsun gözün aydın senle oğlun bir an önce iyileşir evinizde birbirinize kavuşursunuz inşallahBenım oğlumda doğdu hanımlar ben odadayım bebeğim küvezde solunum için burnundan hortum taktılar serumda takılı benim az sancılarım var çok şükür ikimizre iyiyiz
Geçmiş olsun yaa evet son haftalar cidden çok riskli dikkat etmek lazım...Rabbim hepimizi ve evlatlarimizi korusun inşallahSelam kizlar beni de dun hastaneye yatirdilar once kalp krizi dediler sonra emboli dediler ama birsey cikmadi neyseki suan evdeyim hepimize birseyler olmaya basladi
bende öyle canm ama doktorların farkedemeği bir gelişim geriliği varmış sebepten kordondaki damarlardaymış artık kan akışı yok deenecek kadar azalmış şans eseri baska bır hastanede öğrendim hemen yatış yapıldı bugünde doğum oldu
Bende panik atak yasadim daha öncesinde ama boyle degildi en masum senaryo panik atak tabiGeçmiş olsun canım tekrardan inşallah bir an önce toparlanır çıkarsınız hastaneden. Bende korkmaya başladım bugün
Naberr dedikleri gibi panik atak olabilir eşinden biliyorum kalp krizi diye kaç kez acillik olmuşturuz
Ellerde ve yuzde ani odem yoksa bacaklarda odem olmasi normal canimKizlar ödemi olan var mi? Bu ödem bisey ifade ediyor mu? Ben normal diye biliyorum ama farkli duyumlar âlan var mi? Benim ameliyat oncesi oluyo ameliyattan sonra gecti simdi agriyla yine baslayinca birbirini tetikleyem bisey mi merak ettim
Bende panik atak yasadim daha öncesinde ama boyle degildi en masum senaryo panik atak tabi
Ellerde ve yuzde ani odem yoksa bacaklarda odem olmasi normal canim
Hayırlı olsun canım iyi olmanıza sevindim bir sabırsız bebişimiz daha olduBenım oğlumda doğdu hanımlar ben odadayım bebeğim küvezde solunum için burnundan hortum taktılar serumda takılı benim az sancılarım var çok şükür ikimizre iyiyiz
Geçmiş olsun canım inşallah bundan sonraki zamanları iyi geçiririz hepimizSelam kizlar beni de dun hastaneye yatirdilar once kalp krizi dediler sonra emboli dediler ama birsey cikmadi neyseki suan evdeyim hepimize birseyler olmaya basladi
bende öyle canm ama doktorların farkedemeği bir gelişim geriliği varmış sebepten kordondaki damarlardaymış artık kan akışı yok deenecek kadar azalmış şans eseri baska bır hastanede öğrendim hemen yatış yapıldı bugünde doğum oldu
bende çok feci ödem var parmaklarım iki ktına çıktı sıfır tuzla iyileşiyo diyolar tuzsuz yaşayamıyorm o yüzden elim yüzüm şişKizlar ödemi olan var mi? Bu ödem bisey ifade ediyor mu? Ben normal diye biliyorum ama farkli duyumlar âlan var mi? Benim ameliyat oncesi oluyo ameliyattan sonra gecti simdi agriyla yine baslayinca birbirini tetikleyem bisey mi merak ettim
İyi yapmışsın hazırlıklı olmakta da fayda var ben de her şeyi hazırladım bir tek çantayı hazırlamam kaldı ne olur ne olmazAy kızlar bu kadar erken doğum haberi duyunca ben bebeğimin eksiklerini aldım yıkamya başladım korkudan
Normaldir galiba ben ayakkabı falan bi 1numara büyük giyiyorum yüzüğum dr olmuyor çıkardım şuan ama aşırısı sanırım gebelik zehirlenmesi mı oluyorKizlar ödemi olan var mi? Bu ödem bisey ifade ediyor mu? Ben normal diye biliyorum ama farkli duyumlar âlan var mi? Benim ameliyat oncesi oluyo ameliyattan sonra gecti simdi agriyla yine baslayinca birbirini tetikleyem bisey mi merak ettim
Benım oğlumda doğdu hanımlar ben odadayım bebeğim küvezde solunum için burnundan hortum taktılar serumda takılı benim az sancılarım var çok şükür ikimizre iyiyiz
Hayırlı olsun canım cok gecmış olsun umarım iyısınizdır ıkınızdeBenım oğlumda doğdu hanımlar ben odadayım bebeğim küvezde solunum için burnundan hortum taktılar serumda takılı benim az sancılarım var çok şükür ikimizre iyiyiz
Selam kizlar beni de dun hastaneye yatirdilar once kalp krizi dediler sonra emboli dediler ama birsey cikmadi neyseki suan evdeyim hepimize birseyler olmaya basladi
Gecmis olsun kizlar. Ne diyecegimi bilemiyorum hakkimizda hayirlisi olsun.Hayydaaaa. Ne oldu agri falan mi vardi.... bende bugun gittim konustum doktorla tekrar endoskopik bir operasyon gerekebilir dediler. Ama saniri. Dogumdan once bisey yapmazlar artik.. kan verdim bakalim ne cikacak. Bir suru sey olabilir diyolar. Kanalda tas kalmis olabilirmis, yada pankreatit olabilirmis. Daha once kan degerlerim hic oynamadigi icin simdide ne yapacaklarini onlarda bilemiyor. Zamana biraktik. Valla su 2 gun evde yalnizim esim nobetci.. tirsmiyor degilim
Aramıza hoşgeldinMerhaba arkadaşlar ben baya bi geç katıldım aranıza ama son sayfaları hep okudum bebişlerine erken kavuşan annelerimiz sağ salim büyütün toparlanın okurken cok duygulandımbende 30+5 haftamdayım erkek bebek bekliyorum Benim de detaylıda sağ intrauterin arterde direnç cıkmıştı Ama iki doktor da sadece takip edelim dedi tansiyonum düşük ama ilaç vermediler kilosu bi hafta kadar geride sizce daha cok üstüne düşmeli miyim benim gibi olan var mı☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?