2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canım dirençle ilgili benimde bi fikrim duymadim hiç.. gelişimi bir hafta 10gun geri olması çok sorun olmuyor benimde ilk oglum 10gun gerideydi şimdi ikinci gebeliğim ve 2hafta ileride.. stres yapma bence son haftalar zaten daha sık kontrollere gidicez ihmal etme ve dr u dinle bence

Ben ilk hamileligimde yaklasik 1 ay kasindim. Doktoruma anlatamadim bir turlu kendi basimin caresine baktim baska bi doktora gidip karaciger enzimlerime baktirmistim. Tabi ki yuksek cikti kendi doktoruma kolestaz olabilir dedim. Gasteontolojiye yonlendirdi. Ayni gun gorundugum doktor usractive diye bi ilac basladi. Kadin dogumcum da 37. haftaya (1 hafta sonraya) sezaryen gunu verdi 2 gunde bir kontrole cagirdi bu sure icinde de. Ama gece kanamam oldu 1 gece hastanede kaldim nstye bağlı olarak. Sancim ve açıklığım vardi. Ertesi sabah suni sanci ile 35+5 gunlukken dogum yaptim. Dogumun ertesi gunu kasintilarim gecti

İlaci kullanma zamanim olsaydi değerler normale doner miydi, dönseydi normal dogum zamani beklenir miydi bilmiyorum hic. Ama oyle dayanilmazdi ki erken dogum kurtulus gibi oldu

Benim degerlerim normal cikti bu arada. Ama ben hala kasiniyorum ve oglumdaki ile ayni. Ozellikle el ve ayaklarda, tum vucutta yaygin sekilde ve aksam saatlerinde artıyor. Degerlerin yuksek cikacagindan emindim nerdeyse. Hala da kasiniyorum. Carsamba randevum var devam ederse belki tekrar tahlil icin israr ederim.
Siz de sonuclarla ilgili doktor ne dedi nasil bir yol izleyecek yazar misiniz merak ettim

O zaman stres yapmamak yine en güzeli sadece minik doğabilir demişti ben de kendimi hazırladım ona sağlıklı olsunlar da cok teşekkür ederim i

Hoşbuldumm Muz yemeye başladım bi de kalsiyumu arttırmaya çalışıyorum kaşar da da fazla ya faydalı olsun bebişe

Ay kızlar bu kadar erken doğum haberi duyunca ben bebeğimin eksiklerini aldım yıkamya başladım korkudan

Ben de bugün havayı da güzel görünce hemen kalan yikanacaklari attım makınaya. Utuleri kaldı. Besiğinin örtülerini filan yıkadım . Internetten de bir terlik ve valiz siparişi vericem inşallah begenebilirsem!

Benimde bacaklarımda ödem var tansiyonumu ölçtüm 130.90 olmuş sarımsak yuttum ellerim de şişiyor bileklerim ağrıyor sabah yine ölçcem bakalım tansiyonu

Benimde bacaklarımda ödem var tansiyonumu ölçtüm 130.90 olmuş sarımsak yuttum ellerim de şişiyor bileklerim ağrıyor sabah yine ölçcem bakalım tansiyonu
Dikkat et canım tansiyon önemli. Benim de sınırda oluyor genellikle. Düzenli ölçüp not al doktoruna göster

ALT 79 AST 48 civarında seyrediyo şu an. İki gün öncesi ilk tahlilde 69 - 45 idi. Şimdilik yüksek değil hızlı artmıyor bekleyelim dendi 3 farklı uzman dr kararıyla.
Sarılık, hepatit, idrar, bilirubin, aids her şeye bakıldı sorun yok. Gebelik kolestazı teşhisi kondu. Kaşıntılarım devam ediyor özellikle geceleri. Acı, baharat, yağlı yasaklandı. Vitaminleri bi süreliğine bıraktım. Bol su, yeşillik, meyve tüketilecek. Her hafta düzenli tahlil yapılacak. 100e çıkarsa ki bence çıkacak, ilaca başlanacak.

Bu haftalarda normal herhalde kızlar ödem oluşması benimde bi kaç gündür ayaklarımda oluyo şişlik akşamları daha çok fark ediliyo..takip ettiğim uygulamada 32.haftadan sonraydı sanırım yüzde de şişmeler başlıycakmış balon olucaz

Istanbulsaysan metro gross markete bak valiz icin 4 tekerlekli kumas valizler cok iyiydi. Migrostada oluyor. Kv. Istemeye gelirken bohcayi valizle getirmisti migrostan almis. 7 yildir kac ulke gordu o valiz bana misin demedi.

Benim henüz dayanılmaz düzeyde değil. Kaşıntının başladığı ertesi gün tahlil yaptırmaya gittim çünkü kaşıntının sadece el ve ayakta olup gece artması karaciğerde sorunu işaret ediyor dedim, öyle de oldu.
Bahsettiğin ilaç işe yarar diyorlar. Yaramadığı nadir durumlarda sadece serumla besleriz endişe edilecek bi şey yok dediler ama ben tedirginim tabi. Daha çok erken çünkü :/

İyi geceler herkese . Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun. İnsallah hastane küvezde kalma süreci çarçabuk geçer de evinize dönersiniz
Kısaca kendimden bahsedeyim yurtdışında yaşıyoruz 8 yıldır . Bu 3 cü bebeğim olacak insallah. 10 ay kadar önce 6 haftalık hamile iken acil kürtaj oldum. Aralık 12 hiç unutmuyorum.
Kürtajdan 3 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim şimdi 32-1 iz çok şükür ...

N narantikibi hayırlı olsun, mert bebek hoşgelmiş. İnş sağlıkla kucaklarsın bebişini. Senin bu kadar ani Doğum yapmana çok şaşırdım. Allahım ikinize de sağlık versin. Benim sütüm gelmeye başladı, seninki de gelmeye başlar 2 güne. İstanbul’daysan süt ulaştırabilirim.

@ugultulutepecik rahimi kurtarmışlar. Pek de umrumda olmadı o an. Bir daha çocuk düşünmüyorum kesinlikle.

@MMihrimahh Deniz koyduk kızımızın adını. İdrar testinde pozitif çıktığı gün koymuştuk

Kızlar, son aylar, nolur dikkat. Testleri ihmal etmeyin. Hep dua ediyorum. @2kedi_1deli @CharlesDarwin @Banu Bora kızlar özellikle size diyorum. Şekeri olanlar size de diyorum.

Soranlar olmuş, sonradan gördüm, memorial şişli’de ameliyatım ve doğumum oldu. Taburcu oldum, bakalım bebek ne zaman gelecek.

Maşallah Rabbim sütünü arttırsın. İnşallah denizkızı da yakında evine çıkar. İnsan canıyla boğuşurken rahmi tabii ki umursamaz. Ama tabii ki kurtarabilmeleri iyi olmuş. Doktorlarin işi çok kutsal. Allah yokluklarini gostermesin

Allah razı olsun canm rabbım sanada bebeğinede benım bebeğime ve tüm anne bebeklere şifa versin bende beklemıyordum hala şoktayım ya bır anda gelişen bir olay ya ihmal şuan bilemiyorum.. bende süt sağıyorum dünden beri çok şükür az buz bırşeyler geliyor 3 saatte bır bebeğime şırıngayla süt götürüyorum

Bu sayfayı geç gördüm. Allahım sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin. Sütün de gelmeye başlamış. Çok çok sevindim. Hem size hem diğer arkadaşa dua ediyorum. Allahım tez vakitte evinize dönmeyi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…