2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Kızlar,
Güne tansiyon ölçerek başlıyordum normalde ama aletin pili bitti
İnşallah güzel bir gün olur, sanki haftaiçi iş yerindeyken daha rahat geçiyor günüm stres ve tansiyon anlamında, haftasonu baya daralıyorum sürekli düşünmekten herhalde...

Kızlar ödem normal ama ayak numarası büyüyecek kadarı bence 34-35 haftadan önce normal değil dikkat edin çok ödem varsa.. bende de oluyor ama diğer hamilelikte resimlere bakıyorumda ayak bileklerim ayak numaram bacaklarım ellerimin yanları ve parmaklar ayrıca yüzüm özellikle göz kapakları vs sanki botoks yaptırdım gibi şişmişim şu an çok yakınım kızımın doğduğu haftaya ancak öyle bir şişlik yok çok şükür

O gelen ilk sütler çoook değerli sarımsı renkte kolostrum muydu adı, bebeğine çok aşırı faydası var, direk mideye mi gönderiyorlar şırıngayla? Biz de 4-5 ml ile başlamışlardı belki sizin biraz daha fazladır

Ne zaman başladı? Ya benim cildim çok çok kurudur nemsiz kaldığı zaman pul pul dökülecek kadar. Ama şimdiye kadar hiç çatlak olmadı 7.aydan sonra bi anda mı olur? Nepcaz ona?

Ne zaman başladı? Ya benim cildim çok çok kurudur nemsiz kaldığı zaman pul pul dökülecek kadar. Hatta her yerimi egzama sardı. Ama şimdiye kadar hiç çatlak olmadı 7.aydan sonra bi anda mı olur? Nepcaz ona?
Zayıf olmama rağmen karnım herzaman erken büyüdü. Nemlendirmeye bile fırsat olmadan çatladı.20 haftadan sonra yenileri eklendi. Her gece yatmadan önce güreşe çıkacak gibi yağlandım paklandım ama gene de oldu Şuan 32 yim ama karnım füze gibi . Oğlum 38 plus da , kıızm 36 plus da doğdu normal Doğum ile

Ya carpintidan uyuyamiyorum deliricem. Zaten bebis gelince uykusuz hergece ama simdide uykusuz olunca sinir oluyorum
Varya benim de çarpıntım var dün akşamdan beri . Kansızlık yapar demişti doktorum ikiye çıkarmıştı kan hapını. Düzenli de içiyorum ama tekrar başladı zaman zaman oluyor

110 u çok geçmemesi lazım normal diyo doktorlar. Benim de nabzım düşük 62 75 arası hep
Sporcu musun? 62 normal biri için bile alt sınır sayılır, bir de hamilesin. Kalp kasları çok güçlü olanlarda nabız düşük olabilir ama ağır spor yapmıyorsan çok düşük , hiç danıştın mı?

Benimde bacaklarımda ödem var tansiyonumu ölçtüm 130.90 olmuş sarımsak yuttum ellerim de şişiyor bileklerim ağrıyor sabah yine ölçcem bakalım tansiyonu
Ah tansiyon bazı günlerde beni de vuruyor Stres yaptıkça daha çok yükseliyor ben de sarımsak yürüyorum ve doğal nar ekşisi içiyorum ama hiç ödememim yok çok şükür.

Yok değilim canım. Normalde de nabzım öyleydi. Gebe kaldım aybı. Doktora sordum 60 - 100 arası normal kabul ediyoruz dedi

Yok değilim canım. Normalde de nabzım öyleydi. Gebe kaldım aybı. Doktora sordum 60 - 100 arası normal kabul ediyoruz dedi
Senin şikayetin yoksa ne güzel :)
Çok düşünce baygınlık hissi oluyor mu düştüğünü anlıyo musun yoksa rutin tansiyon takibinde mi görüyosun?
Benimki baya yüksek ve ben hiçbi fark da hissedemiyorum

Sağol canım inşallah tez zamande bebeğinde gelir eve

Yok canım normalde de o aralıkts olduğu için rahatsız etmiyo. Tansiyon takini yapıyorum günde üç defa orda görüyorum nabzı. 80 olunca rahatsız ediyo beni mesela

Ne zaman başladı? Ya benim cildim çok çok kurudur nemsiz kaldığı zaman pul pul dökülecek kadar. Ama şimdiye kadar hiç çatlak olmadı 7.aydan sonra bi anda mı olur? Nepcaz ona?
Doğumdan sonra bile çatlayanlar oluyor ama kimiside hiç çatlamıyor o şanslılardansındır umarım

evet sarı renkte geliyor koyu yogun oluyor yok kuzum benım bebeğim çok küçük şırıngayla verıyoruz biz 5 ml çıkıyor 3 saatte bir sağıyorum onlarda ağızdan hortumla verıyor 5 ml bir seferde mi ne kadar aralıklı verıyorsunuz dedim benımle aynı 3 saatte bir o 5 ml hepsini verıyorlarmış sindirimine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…