Allah razı olsun canm rabbım sanada bebeğinede benım bebeğime ve tüm anne bebeklere şifa versinbende beklemıyordum hala şoktayım ya bır anda gelişen bir olay ya ihmal şuan bilemiyorum.. bende süt sağıyorum dünden beri çok şükür az buz bırşeyler geliyor 3 saatte bır bebeğime şırıngayla süt götürüyorum
canım merhaba.yeni okuyorum.benim de şekerim yüksek çıktı.havuç yeme dediler.şekeri yükseltiyormuşHAvucu blender Dan mı çekeyim nasıl çıkariyim. Siz nasıl yaptınız
Çatlamak ne demek yarılıyor karnım
Ne zaman başladı? Ya benim cildim çok çok kurudur nemsiz kaldığı zaman pul pul dökülecek kadar. Ama şimdiye kadar hiç çatlak olmadı 7.aydan sonra bi anda mı olur? Nepcaz ona?Çatlamak ne demek yarılıyor karnımEge bölgesi gibi girintili çıkıntılı oldu göbeğim. İki çocuğun üstüne bi de yenileri eklendi. Üstelik sadece 3 kilo aldım .ama oldu mu oluyor . Çatlamayalar çok şanslı
Zayıf olmama rağmen karnım herzaman erken büyüdü. Nemlendirmeye bile fırsat olmadan çatladı.20 haftadan sonra yenileri eklendi. Her gece yatmadan önce güreşe çıkacak gibi yağlandım paklandım ama gene de olduNe zaman başladı? Ya benim cildim çok çok kurudur nemsiz kaldığı zaman pul pul dökülecek kadar. Hatta her yerimi egzama sardı. Ama şimdiye kadar hiç çatlak olmadı 7.aydan sonra bi anda mı olur? Nepcaz ona?
Varya benim de çarpıntım var dün akşamdan beri . Kansızlık yapar demişti doktorum ikiye çıkarmıştı kan hapını. Düzenli de içiyorum ama tekrar başladı zaman zaman oluyorYa carpintidan uyuyamiyorum deliricem. Zaten bebis gelince uykusuz hergece ama simdide uykusuz olunca sinir oluyorum
110 u çok geçmemesi lazım normal diyo doktorlar. Benim de nabzım düşük 62 75 arası hepYa carpintidan uyuyamiyorum deliricem. Zaten bebis gelince uykusuz hergece ama simdide uykusuz olunca sinir oluyorum
Sporcu musun? 62 normal biri için bile alt sınır sayılır, bir de hamilesin. Kalp kasları çok güçlü olanlarda nabız düşük olabilir ama ağır spor yapmıyorsan çok düşük , hiç danıştın mı?110 u çok geçmemesi lazım normal diyo doktorlar. Benim de nabzım düşük 62 75 arası hep
110 u çok geçmemesi lazım normal diyo doktorlar. Benim de nabzım düşük 62 75 arası hep
Ah tansiyon bazı günlerde beni de vuruyorBenimde bacaklarımda ödem var tansiyonumu ölçtüm 130.90 olmuş sarımsak yuttum ellerim de şişiyor bileklerim ağrıyor sabah yine ölçcem bakalım tansiyonu
Haha çok iyi
Yok değilim canım. Normalde de nabzım öyleydi. Gebe kaldım aybı. Doktora sordum 60 - 100 arası normal kabul ediyoruz dediSporcu musun? 62 normal biri için bile alt sınır sayılır, bir de hamilesin. Kalp kasları çok güçlü olanlarda nabız düşük olabilir ama ağır spor yapmıyorsan çok düşük , hiç danıştın mı?
Bende sen gibiydim bugun saga dön yok sola dön yok pit.pit pit atiyor. Aldığım nefes yetmedi. Sonra dalmışım.Ya carpintidan uyuyamiyorum deliricem. Zaten bebis gelince uykusuz hergece ama simdide uykusuz olunca sinir oluyorum
Senin şikayetin yoksa ne güzel :)Yok değilim canım. Normalde de nabzım öyleydi. Gebe kaldım aybı. Doktora sordum 60 - 100 arası normal kabul ediyoruz dedi
Sağol canım inşallah tez zamande bebeğinde gelir eveN narantikibi hayırlı olsun, mert bebek hoşgelmiş. İnş sağlıkla kucaklarsın bebişini. Senin bu kadar ani Doğum yapmana çok şaşırdım. Allahım ikinize de sağlık versin. Benim sütüm gelmeye başladı, seninki de gelmeye başlar 2 güne. İstanbul’daysan süt ulaştırabilirim.
@ugultulutepecik rahimi kurtarmışlar. Pek de umrumda olmadı o an. Bir daha çocuk düşünmüyorum kesinlikle.
@MMihrimahh Deniz koyduk kızımızın adını. İdrar testinde pozitif çıktığı gün koymuştuk
Kızlar, son aylar, nolur dikkat. Testleri ihmal etmeyin. Hep dua ediyorum. @2kedi_1deli @CharlesDarwin @Banu Bora kızlar özellikle size diyorum. Şekeri olanlar size de diyorum.
Soranlar olmuş, sonradan gördüm, memorial şişli’de ameliyatım ve doğumum oldu. Taburcu oldum, bakalım bebek ne zaman gelecek.
Yok canım normalde de o aralıkts olduğu için rahatsız etmiyo. Tansiyon takini yapıyorum günde üç defa orda görüyorum nabzı. 80 olunca rahatsız ediyo beni meselaSenin şikayetin yoksa ne güzel :)
Çok düşünce baygınlık hissi oluyor mu düştüğünü anlıyo musun yoksa rutin tansiyon takibinde mi görüyosun?
Benimki baya yüksek ve ben hiçbi fark da hissedemiyorum
Doğumdan sonra bile çatlayanlar oluyor ama kimiside hiç çatlamıyor o şanslılardansındır umarımNe zaman başladı? Ya benim cildim çok çok kurudur nemsiz kaldığı zaman pul pul dökülecek kadar. Ama şimdiye kadar hiç çatlak olmadı 7.aydan sonra bi anda mı olur? Nepcaz ona?
evet sarı renkte geliyor koyu yogun oluyor yok kuzum benım bebeğim çok küçük şırıngayla verıyoruz biz 5 ml çıkıyor 3 saatte bir sağıyorum onlarda ağızdan hortumla verıyor 5 ml bir seferde mi ne kadar aralıklı verıyorsunuz dedim benımle aynı 3 saatte bir o 5 ml hepsini verıyorlarmış sindirimine göreO gelen ilk sütler çoook değerli sarımsı renkte kolostrum muydu adı, bebeğine çok aşırı faydası var, direk mideye mi gönderiyorlar şırıngayla? Biz de 4-5 ml ile başlamışlardı belki sizin biraz daha fazladır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?