2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benım oğlumda doğdu hanımlar ben odadayım bebeğim küvezde solunum için burnundan hortum taktılar serumda takılı benim az sancılarım var çok şükür ikimizre iyiyiz
Insallah en yakin zamanda kavusursunz birnirinize benm dogum gunm de dogdu oglunuz bende 7 aylik dogmusum sukur herseye sizde saglikla cikicaksnz insallah

Güçlü anne kız Her şey yoluna girecek inşallah evet çok çok zorlu bir süreç oldu sizin için ama altından kalktınız Allah’a şükürler olsun

Aa hadi hayırlı uğurlu olsun. Tez zamanda evinize çıkın inşallah.

Ocak anaları kasımda doğuruyor. En iyisi şu valizi bi hazırlayayım ben
Ay sorma bende hicbirsey hazirlamadim gozum korktu suan. Ama refikanin da dedigi gibi onemli olan saglik , hepsi halledilir hazir olmasa bile . Yinede tedbirli olmak lazim tabi

Benım oğlumda doğdu hanımlar ben odadayım bebeğim küvezde solunum için burnundan hortum taktılar serumda takılı benim az sancılarım var çok şükür ikimizre iyiyiz

Aaaaa hadi hayirlisi. Ocak anneleri kasimda basladi. Olsun olsun saglikli olsunlarda. Gecmis olsun ve gozun aydin canim ...

Hem geçmiş olsun hem gözün aydın bir an önce bebişinle eve geçmek nasip olur inşallah

Aaaa senin bu kadar çabuk doğuracağını tahmin etmiyordum canımm ne oldu sebep son olarak doğuma girerken, hayırlı uğurlu olsun tez zamanda toparlasın bebecik dualarım sizinle.
bende öyle canm ama doktorların farkedemeği bir gelişim geriliği varmış sebepten kordondaki damarlardaymış artık kan akışı yok deenecek kadar azalmış şans eseri baska bır hastanede öğrendim hemen yatış yapıldı bugünde doğum oldu

maşallah Allah bağışlasın analı babalı büyütsün bebeğin kaç haftalık doğdu canım neyseki ikiniz de iyisiniz acil şifalar çok geçmiş olsun

Selam kizlar beni de dun hastaneye yatirdilar once kalp krizi dediler sonra emboli dediler ama birsey cikmadi neyseki suan evdeyim hepimize birseyler olmaya basladi

Hayydaaaa. Ne oldu agri falan mi vardi.... bende bugun gittim konustum doktorla tekrar endoskopik bir operasyon gerekebilir dediler. Ama saniri. Dogumdan once bisey yapmazlar artik.. kan verdim bakalim ne cikacak. Bir suru sey olabilir diyolar. Kanalda tas kalmis olabilirmis, yada pankreatit olabilirmis. Daha once kan degerlerim hic oynamadigi icin simdide ne yapacaklarini onlarda bilemiyor. Zamana biraktik. Valla su 2 gun evde yalnizim esim nobetci.. tirsmiyor degilim

sezaryenle mi oldu doğumun canım . Allahkorumuş çitlembiği inşaAllah Bi an önce küvezden sağlıkla çıkar sütün de bol bol gelsin

Tansiyonum yukseldi nabiz 135 oldu gogus sirt ve omuz agrisi vardi bende baya korktum ama tetkiklerde bisey cikmadi panik atak olabilir dediler ama kesin bisey diyemediler

Canım yaa gözlerim doldu okurken..çok duygulandim küçük telâşlara kapılıp büyük heyecanı unutuyoruz cok haklısın aslında sen bize gerçeği göstermiş oldun..
Anneliği de erkenden tatmış oldun canım iyi tarafından bak inşallah ikinizinde sağlığı sıhhati yerine gelir çabucak toparlanirsıniz..
Haa bu arada prensese çirkin çirkin deyip durma bak kundak çirkini mahalle güzeli olur derler ona göre

maşallah Allah bağışlasın analı babalı büyütsün bebeğin kaç haftalık doğdu canım neyseki ikiniz de iyisiniz acil şifalar çok geçmiş olsun ❤
normalde 30+2 canım ama 28 haftayla uyumlu gelişimi 1180 gr bebişim çok sağol Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…