Peki riski filan yok muymus ? Bir doktor arkadasa gonderdim tansiyonumu ölcüp acile git EKG ceksinler dedi. Nabzim 100 cikti . 100 ü gecerse tehlikeli dedi. Bazen cok sıkısıyor kalbim nefes alamiyorum hareket edemiyorum. Ama 100 ciktiginda cok rahatsiz degildim. Yani bir saat sonra acile gidecegim acaba gitmesem mi ?
Tansiyonum 14.3 çıktı baş ağrısıyla bir ölçiyim dedim limonlu su içtim düşmesse hastaneye gitmeli miyim sağ tarafımda çok ağır olmayan bir ağrı var bebekte hareket ediyor
Tansiyonum 14.3 çıktı baş ağrısıyla bir ölçiyim dedim limonlu su içtim düşmesse hastaneye gitmeli miyim sağ tarafımda çok ağır olmayan bir ağrı var bebekte hareket ediyor
İlkte insan çok da bilmiyor aslında başına ne geleceğini ben şimdi daha fazla korkuyorum mesela..Ama herkesin hatta her bebeğin doğumu o kadar farklı ki çok da düşünme yani Allah yardım ediyor cidden.. Rabbim kimseyi o dogumhanede çaresiz bırakmasın
İlkte insan çok da bilmiyor aslında başına ne geleceğini ben şimdi daha fazla korkuyorum mesela..Ama herkesin hatta her bebeğin doğumu o kadar farklı ki çok da düşünme yani Allah yardım ediyor cidden.. Rabbim kimseyi o dogumhanede çaresiz bırakmasın
Ben bugün tansiyondan dolayı acile gittim doktor baş ağrısı görme bozukluğu filan yaşarsan hemen gel dedi.Eğer düşmezse mutlaka acile git için rahat eder.Yüksek tansiyon kontrol altına alınmalı çünkü.
Evet her çocuk farklı oluyor . Oğlum 3650 doğdu çok kolay bi doğumudu
Kızım 2750 doğdu . Anlatamam sancıyı neler hissettiğimi...
Kilolu cocuk zor doğar ,zayıf cocuk da kolay olur diye bi şey Yok hersey anlık bi şey
Bol bol dua etmek lazım .
Kaynanam bana demişti çocuk dönerken karnın ağrır korkma diye.Ama ben henüz tecrübe edinmedim nasıl bir ağrı olur dönerken vs benim kasıklarım hep ağrıyor ama bebek hep ters hala
Kaynanam bana demişti çocuk dönerken karnın ağrır korkma diye.Ama ben henüz tecrübe edinmedim nasıl bir ağrı olur dönerken vs benim kasıklarım hep ağrıyor ama bebek hep ters hala
Ayy kızlar vakit daralıyor. Yakında patır patır doğurmaya başlıcaz. Hoş 2si geldi bile . Hepinize şifa diliyorum. Benim sadece mide yanmam var. Dün gece uyurken eşim uyandırdı yüzün ekşimiş ne var diye. Uyandım ki midem nasıl yanıyor gırtlağıma doğru. Allah şu gavisconu bulanlardan razı olsun valla
Ayy kızlar vakit daralıyor. Yakında patır patır doğurmaya başlıcaz. Hoş 2si geldi bile . Hepinize şifa diliyorum. Benim sadece mide yanmam var. Dün gece uyurken eşim uyandırdı yüzün ekşimiş ne var diye. Uyandım ki midem nasıl yanıyor gırtlağıma doğru. Allah şu gavisconu bulanlardan razı olsun valla
Benim mide eksimiyor hala. Benim çocuk kel doğacak galiba çocuğun saci cikiyorsa mide eksimesi ve yanması olur derler. Ama ben her gece yatmadan önce yarım sade maden suyu içiyorum o çok iyi geliyor
Benim mide eksimiyor hala. Benim çocuk kel doğacak galiba çocuğun saci cikiyorsa mide eksimesi ve yanması olur derler. Ama ben her gece yatmadan önce yarım sade maden suyu içiyorum o çok iyi geliyor
Sacla ilgisi yok ya. Bebek büyüyünce baskı yapiyo işte mide kapakçığı açılıyo. Bebek iri olunca daha büyük ihtimal tabi. Yediklerimiz de etkiliyor. Ben de pisbogazim tabi
Amonnn senin de mi iki çocuğun var
Benim eşim de girdi iki Doğuma da hem de normal Doğum ... güya çeviri yapmak için geldi bana . Çocuğu görünce eli ayağı titredi . Kan tutar da kendini