Amonnn senin de mi iki çocuğun var
Benim eşim de girdi iki Doğuma da hem de normal Doğum ... güya çeviri yapmak için geldi bana . Çocuğu görünce eli ayağı titredi . Kan tutar da kendini
Benimkini de kan tutardı da yavrum bırakamadı beni ille de girdi ilk doğuma. Ve evet normal dogum. Bebek dogdu bu diyo ki özürlü sandım. Karnından bi şey sarkiyo, rengi mor beyaz değişik bi şey. Dedim ne sanıyodun türk filmlerindeki pembe popolu çocuklardan mı bekliyodun ikinci doğuma da biraz geç g9rdi yan odada doğum var diye. Onda da diyi ki bak bu kolay oldu. Hee dedim sana kolay oldu. Bakalım 3. Nasıl olacak
Benimkini de kan tutardı da yavrum bırakamadı beni ille de girdi ilk doğuma. Ve evet normal dogum. Bebek dogdu bu diyo ki özürlü sandım. Karnından bi şey sarkiyo, rengi mor beyaz değişik bi şey. Dedim ne sanıyodun türk filmlerindeki pembe popolu çocuklardan mı bekliyodun ikinci doğuma da biraz geç g9rdi yan odada doğum var diye. Onda da diyi ki bak bu kolay oldu. Hee dedim sana kolay oldu. Bakalım 3. Nasıl olacak
Hahha deneyim kazanmış senin eşin de ... bi de bak bu kolay oldu diyor haa
Benimki de diyorki artık Doğuma girmeme gerek Yok anladın sen olayı diyor
Kızımın doğumunda bi ara suni sancıdan adamı ellerini kollarını hep tırnaklamışım ... Doğum bitti eve geldik bi baktım kolları sırtı hep tırnak. Dedim ne oldu buralarına ???
Dedi sence ne oldu . Daha da girmem senle Doğuma diyor
Hahha deneyim kazanmış senin eşin de ... bi de bak bu kolay oldu diyor haa
Benimki de diyorki artık Doğuma girmeme gerek Yok anladın sen olayı diyor
Kızımın doğumunda bi ara suni sancıdan adamı ellerini kollarını hep tırnaklamışım ... Doğum bitti eve geldik bi baktım kolları sırtı hep tırnak. Dedim ne oldu buralarına ???
Dedi sence ne oldu . Daha da girmem senle Doğuma diyor
Sen adamı darp etmişsin girmez tabi benimki temmuz sıcağında dogumhanede koca ellerinin arasına almış yüzümü. Bi yandan ıkınıyorum bi yandan yanıyorum. Diyorum ki çok sıcak. O da diyo ki o kadar olacak hayatım
Sen adamı darp etmişsin girmez tabi benimki temmuz sıcağında dogumhanede koca ellerinin arasına almış yüzümü. Bi yandan ıkınıyorum bi yandan yanıyorum. Diyorum ki çok sıcak. O da diyo ki o kadar olacak hayatım
Unutmuştur insallah o günü
6 sene olacak nerdeyse. Zaten iki çocuğu nereye bırakacaz gurbetteyiz anne baba gelmeyecek . Korkarım ailecek girmeyiz Doğuma
Temmuz sıcağı fenadır yaa ... gerçi şuan biz hala soguk klima çalıştırıyoruz . Buralarda sıcak hala
beni normal dogum korkusu sardı ya. size de oluyor mu öyle. daha iki ay var ama nrticede belli olmaz. sezeryan olur belki o da belli olmaz. ama normal dogum hem çok istiyorum hem cok korkuyorum
beni normal dogum korkusu sardı ya. size de oluyor mu öyle. daha iki ay var ama nrticede belli olmaz. sezeryan olur belki o da belli olmaz. ama normal dogum hem çok istiyorum hem cok korkuyorum
Ayy kızlar vakit daralıyor. Yakında patır patır doğurmaya başlıcaz. Hoş 2si geldi bile . Hepinize şifa diliyorum. Benim sadece mide yanmam var. Dün gece uyurken eşim uyandırdı yüzün ekşimiş ne var diye. Uyandım ki midem nasıl yanıyor gırtlağıma doğru. Allah şu gavisconu bulanlardan razı olsun valla
Kız benimde hiç mide yanmam yoktu dünden beri nasıl yanıyor anlatamam bütün yemek borumu hissediyorum resmen alev alev peki gaviscon içebilir miyiz dr a sordun mu
korkma korkma bir anda olur biter bende sezeryandan çok korkuyordum hıc amelıyat geçirmedim kesilmek vs duşuncesi korkutuyordu başıma geldi el mecbur olunca hepsine dayanıyorsun bebeğin ve sen sağlıklı ol da zaten rabbım en ıyısı neyse onu yaşatıyor
Ayy kızlar vakit daralıyor. Yakında patır patır doğurmaya başlıcaz. Hoş 2si geldi bile . Hepinize şifa diliyorum. Benim sadece mide yanmam var. Dün gece uyurken eşim uyandırdı yüzün ekşimiş ne var diye. Uyandım ki midem nasıl yanıyor gırtlağıma doğru. Allah şu gavisconu bulanlardan razı olsun valla
Kız benimde hiç mide yanmam yoktu dünden beri nasıl yanıyor anlatamam bütün yemek borumu hissediyorum resmen alev alev peki gaviscon içebilir miyiz dr a sordun mu
Evet her çocuk farklı oluyor . Oğlum 3650 doğdu çok kolay bi doğumudu
Kızım 2750 doğdu . Anlatamam sancıyı neler hissettiğimi...
Kilolu cocuk zor doğar ,zayıf cocuk da kolay olur diye bi şey Yok hersey anlık bi şey
Bol bol dua etmek lazım .
Ikisi de normal mı oldu ben bunda çok korkuyorum normalden ama istiyorum da bi taraftanda..sezeryan da sonrasi çok zor çünkü ayy başka bi yolu olsaydı keşkee
Benimki ilkte de girmedi hatta çok kötü oldum eşimi çağırın dedim hemşirelere yok ben girmem demiş bana bi iğne serum bile takamıyor yaa doğuma hayatta girmez