2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Amin kimse sorun yaşamadan doğum yapar inşallah
Gecmis olsun canim , cok sükür birsey cikmamis. Idrarda kan varsa genelde oyle diyorlar , insallh yoktur oyle birsey bol su icmk işe yarar resmen dökülüyoruz kizlar son aylarimizda bizim kadar sıkıntili mi diger gruplar acaba bende de kalp sıkısmasi var ne yapicam bilmiyorum. Yatamiyorum kalkamiyorum koltuga bile yaslanamiyorum, kalbim acıyor neefesim kesiliyor resmen.

Kalp durumu bende de var. Acayip bir carpinti oluyor. Ama yapicak bisey yok. Yani bu isten gayet iyi anlayan adam benim yanibasimda malum bilegimi uzatiyorum nabzima baksana diye evet aritmin var diyor ama yapicak bisey yok

Selamlar hanımlar
Dün ağrılı bi gün geçirdim gece de mide bulantısı ve kusma ile acile gittik .
Cts yapıldı Türkiye de Nts deniliyormuş adına yeni duydum
İdrar kan da yapıldı herzamanki gibi kansızlık var . İdrar temiz . Bi de ultrason çok şükür bi sıkıntı görülmedi . Ama mide bulantısı çok fenaydı.serum yedim de geldik gece 2 de.

Bi şey soracam size de bi bilgisi olan var mı
İlk çoçuğumu 38 plus
İkinci çocuğumu da 36 plusta doğurdum hamdolsun ikisi de küvez vs olmadı . Ama doktorum şimdiki 36 dan önce gelmesi ihtimal dedi . Ciğer geliştirici yapalım diyor .
Kararsız kaldık açıkcası sizin bi bilginiz var mı . 36 dan önce gelecek diye bi kural Yok demi
Rahim artık o kadar mı dayanıyor acaba

Ihtimal varmis demek ki... yaptirin ciger gelisitiriciyi bisey olmaz ki... bana ilk dozu 30. Haftamda yapildi ameliyat oluyorum ne olur ne olmaz diye.. ciger gelistirici dedikleri kortizon zaten. Ozel bisey degil aslinda. Bebegin ciger gelisimine katkisi oluyor.iste

Tansiyonunu ölçüyor musun peki kalbin çarpıntı yaptığında.Allah korusun valla hepimizde bir şeyler çıkıyor kucağımıza alınca her şeyi güzellikle unuturuz inşallah ayh 2 gündür de kaynanacığım bende bugün acile giderken bana diyor ki oğluma söyleme üzülmesin işte kafası bulanır.Bulanırsa bulansın gerekirse işi bırakıp gelecek ben üzülüyorsam o da üzülecek bu çocuk sadece benim mi dedim kız tansiyonum yükselmese bile yükseltecek

Geçmiş olsun peki neden miden bulanıyormuş bir sebebi var mıymış

Hahahahaha

Benimki de dun aradi ne zaman.gelelim dedi. Bende dedim herhalde aralik ortasi dogururum ondan once gelirseniz.sıkılirsiniz en az 1 ay var. Biz haber veririz ) yalniz isim sormustuk fikir verin diye .. lidya dedi .. bende lidya istiyorum ya şok oldum.. ama juliet istiyosa da kirma bari diyo

İyi bari sormuş sana ne zaman geleyim diye isim konusunda aynı fikirde de olmanız artı puan sen tansiyonun yükselmez o zaman ahaha Ben de aralık ortası doğururum diye düşünüyorum erken gelmezler inşallah benim ki hala makat geliş dönmedi

İyi bari sormuş sana ne zaman geleyim diye isim konusunda aynı fikirde de olmanız artı puan sen tansiyonun yükselmez o zaman ahaha Ben de aralık ortası doğururum diye düşünüyorum erken gelmezler inşallah benim ki hala makat geliş dönmedi

Benimki de makat gelise gecti.. doner insallah. Uzaktayken iyi benimkiler gelince.cikaricaklar tansiyonumu merak etme.. bide kp ile beraber geliyolar. Kp fabrika bacasi gibi sigara iciyor gerci mutfakta iciyor ama artik o da yasak bakalim ne yapicak. Bide kediler var tabi evde deli oluyolar. Hastanede kalacagim surede eve girip cikarken kedileri kacirmasinlar diye simdiden panik oluyorum. Kapiyi acik birakip.2.saat ayakkabi giyerler cam acik birakirlar. Zaten istemiyolar kedileri bi.kacirirlarsa fena patlarim.yani

Kalp durumu bende de var. Acayip bir carpinti oluyor. Ama yapicak bisey yok. Yani bu isten gayet iyi anlayan adam benim yanibasimda malum bilegimi uzatiyorum nabzima baksana diye evet aritmin var diyor ama yapicak bisey yok
Peki riski filan yok muymus ? Bir doktor arkadasa gonderdim tansiyonumu ölcüp acile git EKG ceksinler dedi. Nabzim 100 cikti . 100 ü gecerse tehlikeli dedi. Bazen cok sıkısıyor kalbim nefes alamiyorum hareket edemiyorum. Ama 100 ciktiginda cok rahatsiz degildim. Yani bir saat sonra acile gidecegim acaba gitmesem mi ?

Herkes kendi evladini dusunuyor iste . Ne kadar gelinim kizim deseler de hep yalan malesef . Sen caninla ugras o oglunun kafasinin bulanmasini dusunsun :) bende gurbetteyim kayinvalideme hastayim diyorum onlarda g3zme pesinde kayinpederi filan bize gonderiyor , ben kendime bakamiyorum onlara yemek hazirlayacam hizmet edecem

Ayy hiç sorma zaten oğluna hiç kıyamaz en son dedim valla ben de bir anne babanın evladıyım babam oğluna verdi gurbete geldim ben tek başıma öleyim diye vermedi dedim Bu arada acile git kötü bir şey olacağından değil şuan kendi kendine bebeğim iyi mi bir sorun var mı diye düşünürken daha çok stres yapıp kalbin hızlı çarpar en iyisi git için rahatlar bak ben gittim geldim rahatladım gitmesem şimdi düşünmekten tansiyonum hiç düşmezdi

Evin düzenine karışmaları da insanı gerer sen de tembihle kapı pencere açmayın filan de kedilerime bir şey olmasın de bir de kayınpederin balkona çıksın sigaraya onu da oğlu uyarsın ayhh Allah sabır da versin bize

Iyi demissin , bizim annemiz babamiz napsin demi ama suan normal ama yine bile nefesi zor aliyorum ve kalbim aciyor sanki , bebisin hareketleri bayagi iyi insallah bir sorun yoktur

Iyi demissin , bizim annemiz babamiz napsin demi ama suan normal ama yine bile nefesi zor aliyorum ve kalbim aciyor sanki , bebisin hareketleri bayagi iyi insallah bir sorun yoktur
Yoktur Allah’ın izni ile canım düşünmemeye çalış

Balkonum.yok benim ;( ya kirk.kere uyariyorum soylerim ben yani bide.. en kotu esimi kullanirim diyoki derim yada.esim soyler yani ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…