2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum kolay olur diye duymadım ama doğru olabilir tabi tecrübe işte demek oda öyle bir yol izlemiş ..ben çok dikkat ederim birşey olcak diye korkanlardanım ama korka korka denedim uzun süreli değil tabiki ara ara gırgır pozisyonunda durdum kendimi incitmeden denemekte fayda var

beni normal dogum korkusu sardı ya. size de oluyor mu öyle. daha iki ay var ama nrticede belli olmaz. sezeryan olur belki o da belli olmaz. ama normal dogum hem çok istiyorum hem cok korkuyorum
İlkinde hiç korkmuyorum şimdi başıma gelecekleri bilmek çok korkunç bu sefer ağrısız isteyeceğim bakalım

Benm gibi uyki sorunu yasayanlar varmi ya gece gunduz hic uyku yok 1 saat uyusam yetio gibi ama gucsuz hissediyorum kendimi bi turli dalamiyorim
Herzaman olmasada bendede oluyor.uykum var ama rahat edemedigimden dalamiyorum uykuya güçsüzlük halsizluk bendede var.
Aralik gibi cam siler perde yikar utulerim.eci temizlerim siyordum ama simdiden boyleysem ozamannasil yapicagim düşünüyorum

Çok teşekkür ederim canım, Allah korusun hepimizi bebeklerimizi.

Vala cok zor cam silemem herhalde esim saolsn yardim edio suan bile ev islerinde ama bakalm bi sekilde yapcaz

Maşallah canım herşey yolundaymış şükür sorunsuz şekilde tamamlarsın inşallah tansiyon olayına dikkat et o önemli bayağı nedense Hamilelerde tansiyon sorunu çıktı bu aralar

Şimdi dr dan geldik . Çok şükür nst de ağrım sancım çıkmadı. Bebekte iyi çok şükür. 31+6 olduk 2000gr 43 cm de boyu olmuş. 34 . Hafta da tekrar gidicez
Maşallah canım rabbim güle güle kucağına almayı nasip etsin bende 31+3 üm bugün cumartesi kontrolüm var nst ye bağlarlarmı acaba ne zaman başlıyor nst bağlamaları

Ayy doğum korkusu da ara da bir geliyor bana düşünmemeye çalışıyorum Annemin teyzemlerin çatalı hep darmış gittiğim doğum hastanesinde de sonuna kadar normal zorluyorlar en son çare sezeryan hakkımızda hayırlısı bakalım Rabbim kolay doğumlar nasip eder inşallah herkese

Bir de benim gittiğim hastanede suda doğum var kızlar benim doğum şeklim henüz belli değil tabi daha erken ama suda doğum hakkında ne düşünüyorsunuz

Bir de benim gittiğim hastanede suda doğum var kızlar benim doğum şeklim henüz belli değil tabi daha erken ama suda doğum hakkında ne düşünüyorsunuz
Ben bir uzmanın açıklamasını dinlemiştim canım suda doğum insan fizyolojisine ters diyordu insan sudan oksijene doğmakla uyumlu sudan suya tavsiye etmiyorum demişti Ama bana çok cazip geliyor suda doğum mantıklı geliyor gerçi benim sezaryan olacak allah izin verirse 3. Doğumum ikiside sezeryandı buda öyle olur

Korkuyu hiç söyleme canım Senin ilk doğumunmu rabbim yardım ediyor valla yoksa düşününce nasıl zor geliyor ama o an içine bir cesaret bebeğe kavuşma heyecanı oluyor ben sezeryanda kalktım masadan geri vazgeçtim ben dedim çıkmaya çalıştım ordan koca karnımla ameliyat önlüğüyle doktor şimdi göndersem iki gün sonra gelceksin tıpış tıpış illaki çıkacak o bebek dedi müzik açtılar sakinleyim diye yani ben doğum yaptıysam herkes yapar diyorum

Benim öykümde şöyle 3. Gebeliğim bu 9 ay boyunca tedavi gördüm sonra hamile kaldım arada kimyasal yaşadım sonra tedbir amaçlı oksapar başlandı düşmesin diye rutin dopler kontrolündede tesadüfen damarlarda direnç tespit edildi iki taraflı sağ ve solda...bebek oksijensiz kalmış tek tedaviside zaren o iğneymiş tedbir amaçlı başlanan iğne meğer bugünlere kadar gelmemde faydalı olmuş.. şimdi bebğim geriden geliyor geri kalma süresi arttığı anda alacağız dedi doktor bende kalabileceği kadar kalması için bol bol dua ediyorum rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın kucağını boş bırakmasın

Benim gittiğim hastane devletin doğum hastanesi baya büyük ve içinde kadın doğum ve hastalıklarına dair tüm son teknoloji ekipmanlar mevcut köklü bir hastane.Hatta doğumda filan bir sorun olduğunda hep bu hastaneye sevk ederler başka başka illerden bile gelen var.Özel gibi tertemiz düzenli sistemleri var.Ben de güveniyorum bu hastaneye gebe okulu var eğitim veriyorlar suda doğum için ama ben katılamadım daha psikolojimi hazırlayamadım sanırım
Sen kaçmaya çalışmışsın ama eninde sonunda çıkacak bir şekilde kalmayacak içerde ahaha doğru dedin valla evet ilk doğumum olacak inşallh daha önce kürtaj olmuştum ama onunla bu kıyaslanamaz

Hastane imkanın çok güzelmiş canım Valla değerini bil hangi doğum şekli içine siniyorsa ona yönel araştır bir an önce başla bence gebe eğitimine doğum psikolojisine daha çabuk adapte olursun ..ilk doğum çok heycanlı bilmiyorsun neler olacağını tadını çıkar canım içine hangi yöntem siniyorsa öyle yap tabi zorunlu haller dışında

Şuan kaç haftalık hamilesin , bebişin haftalarını tamamlar inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…