2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba anneler uzunca zamandır yazamıyorum malesfki 26. Haftada hiç bir neden yokken suyum geldi doğum yaptım bebeğim 1.5 aydır yoğunbakımda riskli dönemleriniz geçsin sizide üzmeyeyim diye yazmadım buraya hamilelerin duası kabul olurmuş yavruma dua edin inşallah iyi olsun 850 gram doğdu hala makineye bağlı dr ciğerlerinin hala gelişmediğini söyledi Allahtan umut kesilmez adını Çınar koyduk adı gibi olsun inşallah

Allah razı olsun kırmızı çanta çok kullanışlı çıktı Bi kaç kez kullandım bile güle güle kullanalım gülüm

Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin canım. Bizden iki kişi daha doğum yaptı onlara dua ediyorum sana da edicem inşallah. Bu zamana kadar savaşmış maşallah daha iyi olacak. Elimden bişey gelse keşke yapabileceğim birşey var mı?

Sakın kendinizi üzmeyin benim ne lohusa tacım vardı ne kapı süsüm pijamamı bile kimse evde bulamadı eşim gitti almış bi tane giydim Allah evlatlarınıza can sağlığı versin inanın gerisi halloluyor şimdi karnımda boş beşiği de boş dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hepinize zamanında sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin.

sadece dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden inşallah prematüre bebekler sandığımızdan daha güçlü inşallah biz kazanıcaz bu savaşı

Umarım her şey yoluna girer, geçmiş olsun.
Çok yaşasın Çınar:)

Merhaba
Baya yazilmis arada girince okuyamadim hepsini
Dogum yapanlar mi olmus
Niye nasil
Bebekler anneler nasil
Mesajların arasinda kaybettim
Allah saglik sihhat versin kuzulara da annelerine de

600 gr dogup yasayan cok da tatlis bebekler var. Siz guclu durun. Allah acisini göstermesin. Bu zamana kadar dayanmis daha da dayanacak eminim.
Allah size guc kuvvet sabir versin cok zor gercekten

Rabbim bir an önce bebişinin toparlanmasını nasip etsin inşallah.Dualarımız sizinle inşallah.Ömrü güzel olsun sabırsız Çınar Bey’imizin

Allah evladını sana bağışlasın çok çok üzüldüm şok oldum inanamıyorum neden o kadar erken (( Allah yar ve yardımcınız olsun küçücük bir can neticede şuan kaç gram oldu rabbim acil şifalarversin maşallah subhanallah kaç hafta oldu doğalı. Ne kadar inçe düşünmüşsün keşke buraya yazsaydın yine dua ederdik hangi şehirdesin canım sana çokkızıyorum neden bizim üzülmemizi düşündün acılar zorluklar paylaştıkça azalır hiç olmazsa manevi olarak destek olurduk uzaktan uzaktan da olsa . Burda Bi aile gibi olduk acı tatlı günlerimizi birbirimizle paylaşıyoruz rabbim evladını korusun gülüm ve yine de seni takdir ediyorum hayatta bu kadar ince düşünen senin gibi nadideinsanlar var

dr umda şok oldu bi sabah uyandım ve suyum geldi ben bile inanamıyorum bazen Allaj böyle yazmış ne bi gün eksik ne bi gün fazla herkes bir şekilde imtihan ediliyoe bizimde böylemiş nasibimiz.1200 gram şuan

Kızlar süsleriniz çok güzel çok beğendim hepsi birbirinden güzel Ben de kızımın ismine karar verebilseydim bir şeyler yaptıracaktım ama hala ismi yok henüz bir şey yaptırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…