Allah razı olsun kırmızı çanta çok kullanışlı çıktı Bi kaç kez kullandım bile güle güle kullanalım gülümÇok geçmiş olsun canım.ağrısı,stresi kötü bitmiş günün. son haftalarda ödem artıyo dikkat et beslenmene..çantalarında çok güzel iyi günlerde kullan bebişinlebende senin sırt çantana benzer bi model aldım kraftın.memnun kalırız inşallah
hepsi çok güzel kumaşlı çıktı güle güle giyelimÇok güzeller canım güzel günlerde giy inşallahbakıyorum bende şuan senin aldıklarına karar vermeye çalışıyorum
Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin canım. Bizden iki kişi daha doğum yaptı onlara dua ediyorum sana da edicem inşallah. Bu zamana kadar savaşmış maşallah daha iyi olacak. Elimden bişey gelse keşke yapabileceğim birşey var mı?Merhaba anneler uzunca zamandır yazamıyorum malesfki 26. Haftada hiç bir neden yokken suyum geldi doğum yaptım bebeğim 1.5 aydır yoğunbakımda riskli dönemleriniz geçsin sizide üzmeyeyim diye yazmadım buraya hamilelerin duası kabul olurmuş yavruma dua edin inşallah iyi olsun 850 gram doğdu hala makineye bağlı dr ciğerlerinin hala gelişmediğini söyledi Allahtan umut kesilmez adını Çınar koyduk adı gibi olsun inşallah
çok haklısın kendimi kın kınn kınıyorummm dalmışım fazla almışımKız sen naptınn böyle önümüzdeki 9ay da lohusa mı gezecez pijamalarla
sadece dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden inşallah prematüre bebekler sandığımızdan daha güçlü inşallah biz kazanıcaz bu savaşıRabbim şafi ismi hürmetine şifa versin canım. Bizden iki kişi daha doğum yaptı onlara dua ediyorum sana da edicem inşallah. Bu zamana kadar savaşmış maşallah daha iyi olacak. Elimden bişey gelse keşke yapabileceğim birşey var mı?
Umarım her şey yoluna girer, geçmiş olsun.Merhaba anneler uzunca zamandır yazamıyorum malesfki 26. Haftada hiç bir neden yokken suyum geldi doğum yaptım bebeğim 1.5 aydır yoğunbakımda riskli dönemleriniz geçsin sizide üzmeyeyim diye yazmadım buraya hamilelerin duası kabul olurmuş yavruma dua edin inşallah iyi olsun 850 gram doğdu hala makineye bağlı dr ciğerlerinin hala gelişmediğini söyledi Allahtan umut kesilmez adını Çınar koyduk adı gibi olsun inşallah
çok sağol kuzuOnla geçmiş olsun canım neyseki sonunda çıkmış dikkatli olmak lazım ödeme karşı
Benim oğlumum adıda metehan eren olacak inşallah çok beğendim çok güzeller
600 gr dogup yasayan cok da tatlis bebekler var. Siz guclu durun. Allah acisini göstermesin. Bu zamana kadar dayanmis daha da dayanacak eminim.Merhaba anneler uzunca zamandır yazamıyorum malesfki 26. Haftada hiç bir neden yokken suyum geldi doğum yaptım bebeğim 1.5 aydır yoğunbakımda riskli dönemleriniz geçsin sizide üzmeyeyim diye yazmadım buraya hamilelerin duası kabul olurmuş yavruma dua edin inşallah iyi olsun 850 gram doğdu hala makineye bağlı dr ciğerlerinin hala gelişmediğini söyledi Allahtan umut kesilmez adını Çınar koyduk adı gibi olsun inşallah
İnşallah allah razı olsun600 gr dogup yasayan cok da tatlis bebekler var. Siz guclu durun. Allah acisini göstermesin. Bu zamana kadar dayanmis daha da dayanacak eminim.
Allah size guc kuvvet sabir versin cok zor gercekten
Bende kapi susu icin icinde isim yazan halkalardan alicam kendim makrome yapicam. Hosuma gidiyor makromeler
Rabbim bir an önce bebişinin toparlanmasını nasip etsin inşallah.Dualarımız sizinle inşallah.Ömrü güzel olsun sabırsız Çınar Bey’imizinMerhaba anneler uzunca zamandır yazamıyorum malesfki 26. Haftada hiç bir neden yokken suyum geldi doğum yaptım bebeğim 1.5 aydır yoğunbakımda riskli dönemleriniz geçsin sizide üzmeyeyim diye yazmadım buraya hamilelerin duası kabul olurmuş yavruma dua edin inşallah iyi olsun 850 gram doğdu hala makineye bağlı dr ciğerlerinin hala gelişmediğini söyledi Allahtan umut kesilmez adını Çınar koyduk adı gibi olsun inşallah
Allah evladını sana bağışlasın çok çok üzüldüm şok oldumMerhaba anneler uzunca zamandır yazamıyorum malesfki 26. Haftada hiç bir neden yokken suyum geldi doğum yaptım bebeğim 1.5 aydır yoğunbakımda riskli dönemleriniz geçsin sizide üzmeyeyim diye yazmadım buraya hamilelerin duası kabul olurmuş yavruma dua edin inşallah iyi olsun 850 gram doğdu hala makineye bağlı dr ciğerlerinin hala gelişmediğini söyledi Allahtan umut kesilmez adını Çınar koyduk adı gibi olsun inşallah
amin inşallahRabbim bir an önce bebişinin toparlanmasını nasip etsin inşallah.Dualarımız sizinle inşallah.Ömrü güzel olsun sabırsız Çınar Bey’imizin
Benim de hoşuma gitti makrome kapı süsleri çok güzel oluyorlar.
Ama kocam olacak şahsiyet beğenmedi
dr umda şok oldu bi sabah uyandım ve suyum geldi ben bile inanamıyorum bazen Allaj böyle yazmış ne bi gün eksik ne bi gün fazla herkes bir şekilde imtihan ediliyoe bizimde böylemiş nasibimiz.1200 gram şuanAllah evladını sana bağışlasın çok çok üzüldüm şok olduminanamıyorum neden o kadar erken (( Allah yar ve yardımcınız olsun küçücük bir can neticede şuan kaç gram oldu rabbim acil şifalarversin maşallah subhanallah kaç hafta oldu doğalı. Ne kadar inçe düşünmüşsün keşke buraya yazsaydın yine dua ederdik hangi şehirdesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?