2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Diğer ikisi 40. Haftada 4.400 54cm ile doğdu. Ilk doğumda çok dikisim vardi da 2. Cok rahatti. 3 dikis vardi hic hissetmedim bile. Bu da su an 3 hafya onde. 48cm 2660 gr. Dr yine doğurursun ama vücudun yıpranıyor dedi. Diyet yapmamı istedi bebek biraz yavaşlasın diye

kız böyle Karta iyice girdik yani alışverişeedalıp
Tahmin edebiliyorum canım bakma böyle söylediğime alınmadın umarım valla benim 2.bebe ve ikiside oğlan olmasına rağmen aldım da aldimm hamileliğin en güzel yani bu bence..Bide başta istemiyorum falan sonra o minicik giysileri lohusa pijamalarını falan görünce kendimi bayağı kaptırmışım..bizim 2018şubat annelri var orda da bol bol anlatıyorum hepsi özensin hamile kalsın diye ahahahhahahepsi şokta tabi önceden tek çocuk isteyen ben değildim sanki
Canım meraba çok çok geçmiş olsun merak etme inşallah Allahım izniyle bebeğini kucağına alıp evine gideceksin benim teyzemde 26.haftada doğum yapmıştı 650g ve şimdi nerdeyse 7yasinda o gunlerim hepsi geride kalıcak merak etme sende Çınar kuzusunun ne kadar güçlü olduğuna şaşıracaksın..

İlk 2 hafta bizimde 900 oldu sonra düştü sonra aldı daha sonradan düzgün almaya başladı

canım rabbim şifa versin inşallah çok güçlü olur bebeklerimiz bize tutunur Allah ım hepsine şifa versin güç kuvvet versın en kısa zamanda evinize kucağınıza almak nasip olsun
Amin canım sende erken doğum yapmışsın inşallah rabbim evlatlarımızı bize bağışlar çünkü onlar sandığımızdan daha güçlüler

Allah yardımcısı olsun bebişin inşallah sağlıkla kucağına al

Oooo bayagi kilolu doguyormus masallah :) 2. De 3 dikis varsa buda rahat olur insallah . Hamilelik sayisi arttikca yipraniyor insan gercekten. Eskiden nasil o kadar cocuk yapiyorlarmis peş peşe hayret kaldim gercekten. Banada doktor iyi korun 4.olmasin vücudun kaldirmaz dedi :)

Allah verse ikinci bebeği de isterim ben 1. Birazcık büyüyünce bunlr çok güzel heyecanlar herşey Zaman’ında güzel. 2. De bu kadar masraf yapmam şimdi yatırım yapıyorum bebek için kendimi öyle avutuyoru m .rabbim evlat isteyen herkese versin kimseyi bu yolda bırakmasın ben zor hamile kalıyorum kıZLar vücut işte . Anam da üç senede bir doğururdu

maşallah ya seninbebişlerinin kilosuna hayrAn kaldım var mı biZe de tavsiyelerin şuan kaç haftalıksın bebek boy kilosu kaç nazar değmesin her yerde söyleme. Benim bebecan da 28 haftalıkken 42 cm di geçen hafta Annesi kılıklı oyyy kıyamam bebişlerimize rabbim can sağlığı versin isteyen herkese versin sağlıkla

Kendi sancımla doğurdum 25-30 dikişim var, yani bi genelleme yapamıyoruz malesef benim de duam bu sefer o kadar zor olmasın

Ponçik anneler kocamla bebiş adı konusunda anlaşamıyoruz alya duru istiyorum eşim duru yu kabul etmiyor sırf yakın bi erkek arkadaşı kızına koydu diye .ve artık onlarla çok görüşmüyoruz . KIzbebek ismi tavsiyesi olan var mı alya nın yanına ne yakışır?en başta aymira alya düşünmüştük ben sonra Alya Duru ya döndüm

Ah ah siz en azından ilk ismine karar vermişsiniz bizde hala verilmiş bir karar yok Hoşuma giden ama kızıma koymayacağım isimleri söyleyeyim sana koymama sebebim akrabalarda olması Tuana ,Asya ,Simay, Eflal,Eflin,Aysima,Zümra,İpek

beğendiğin isimler çok güzel özellikle aysima güzel manası da Harika ben sen düşündüm bi ara onu. Sence alya ela nasıl

beğendiğin isimler çok güzel özellikle aysima güzel manası da Harika ben sen düşündüm bi ara onu. Sence alya ela nasıl
İsimlerin enerjisine inanır mısın bilmiyorum ama ben inanıyorum bir yerde okumuştum ne kadar çok farklı harf o kadar enerji diye Alya ve Ela da hemen hemen aynı harfler mevcut.Ama güzel mi diye sorarsan kulağa naif geliyor beğendim

Defne,ipek,eylül sare,derin,miray benim beğendiğim kız isimleriydi ama alya isminin yanına uygun değiller alya mira,alya mina aklıma gelenler..mira yıldız ismi ama mina çok duydum anlamına bakmakmadım

Defne,ipek,eylül sare,derin,miray benim beğendiğim kız isimleriydi ama alya isminin yanına uygun değiller alya mira,alya mina aklıma gelenler..mira yıldız ismi ama mina çok duydum anlamına bakmakmadım
bebeğe isim koymak ne kadar da zor birşeymiş. Kocam pimpirikli bu konuda çok zor kabul ediyo bişeyi beni deli ediyo

bebeğe isim koymak ne kadar da zor birşeymiş. Kocam pimpirikli bu konuda çok zor kabul ediyo bişeyi beni deli ediyo
Bizde isim konusunda çok zorlandık ikimizde birbirimizin bulduğu isimleri beğenemedik en sonunda çok ani bi karar vererek belirledik ve değiştirmek yok dedik aynı hafta emzik zincirini yaptırdım.abisiyle isim uyumuda hoşuma gitti

Kendi sancımla doğurdum 25-30 dikişim var, yani bi genelleme yapamıyoruz malesef benim de duam bu sefer o kadar zor olmasın
Ayy canim insallah bu kez hic dikisin olmaz. Bende birincide bir ay iyi olamadim. Ama 25 30 dikis bayagi fazla yani perisan etmis seni . Bu kez kolay olacak insallah hepimizin cok guzel dogumlari olur diye dua ediyorum

ne güzel anlaşmışsınız isimde . Ne koycaksınjzzz

inanırım hatta ismin çocuğun karakteri ve hayatına yön verdiğine derinden etkilediğine inanıyorum alya yanına İslami açıdan sakınca olmiycak güzel anlamlı bir isim arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…