Ne kadar iri acaba ? Insallah kendi sancin ile cok kolay dogum yaparsin. Kendi sancin cok daha rahat oluyor gercekten. Eltim 3 kilo 930 gr dogum yapti hic dikisi yoktu . Banada doktor bebek iri dedi korktum acikcasi eltimde hic korkma benim cok kolay oldu dedi. Eve geldi ertesi gün gezmeye cikti düsün :)
Bmnxx Allah biran önce kucağına almayı nasip etsin. Allahın izni ile çok kosa sürede toparlıyacak inşallahTeşekkür ederim inşallah
Tahmin edebiliyorum canım bakma böyle söylediğime alınmadın umarım valla benim 2.bebe ve ikiside oğlan olmasına rağmen aldım da aldimmkız böyle Karta iyice girdik yani alışverişeedalıp
Canım meraba çok çok geçmiş olsun merak etme inşallah Allahım izniyle bebeğini kucağına alıp evine gideceksin benim teyzemde 26.haftada doğum yapmıştı 650g ve şimdi nerdeyse 7yasinda o gunlerim hepsi geride kalıcak merak etme sende Çınar kuzusunun ne kadar güçlü olduğuna şaşıracaksın..Merhaba anneler uzunca zamandır yazamıyorum malesfki 26. Haftada hiç bir neden yokken suyum geldi doğum yaptım bebeğim 1.5 aydır yoğunbakımda riskli dönemleriniz geçsin sizide üzmeyeyim diye yazmadım buraya hamilelerin duası kabul olurmuş yavruma dua edin inşallah iyi olsun 850 gram doğdu hala makineye bağlı dr ciğerlerinin hala gelişmediğini söyledi Allahtan umut kesilmez adını Çınar koyduk adı gibi olsun inşallah
İlk 2 hafta bizimde 900 oldu sonra düştü sonra aldı daha sonradan düzgün almaya başladı@refikaaydin B Bmnxx size sormak istediğim şey var bebekleriniz ilk hafta ne kadar ödem attı ne kadar kilo aldı benim yarın 1 hafta olacak bebeğim 1170 gr doğdu suan 1150 gr bazen günde 10 gr aldı bazen 25 verdi bazen 5 aldı 5 gr verdi falan ne zaman hep almaya devam eder ki bu haftada normal mi
Amin canım sende erken doğum yapmışsın inşallah rabbim evlatlarımızı bize bağışlar çünkü onlar sandığımızdan daha güçlülercanım rabbim şifa versin inşallah çok güçlü olur bebeklerimiz bize tutunur Allah ım hepsine şifa versin güç kuvvet versın en kısa zamanda evinize kucağınıza almak nasip olsun
Allah yardımcısı olsun bebişin inşallah sağlıkla kucağına alMerhaba anneler uzunca zamandır yazamıyorum malesfki 26. Haftada hiç bir neden yokken suyum geldi doğum yaptım bebeğim 1.5 aydır yoğunbakımda riskli dönemleriniz geçsin sizide üzmeyeyim diye yazmadım buraya hamilelerin duası kabul olurmuş yavruma dua edin inşallah iyi olsun 850 gram doğdu hala makineye bağlı dr ciğerlerinin hala gelişmediğini söyledi Allahtan umut kesilmez adını Çınar koyduk adı gibi olsun inşallah
OoooDiğer ikisi 40. Haftada 4.400 54cm ile doğdu. Ilk doğumda çok dikisim vardi da 2. Cok rahatti. 3 dikis vardi hic hissetmedim bile. Bu da su an 3 hafya onde. 48cm 2660 gr. Dr yine doğurursun ama vücudun yıpranıyor dedi. Diyet yapmamı istedi bebek biraz yavaşlasın diye
Allah verse ikinci bebeği de isterim ben 1. Birazcık büyüyünce bunlr çok güzel heyecanlar herşey Zaman’ında güzel. 2. De bu kadar masraf yapmam şimdi yatırım yapıyorum bebek içinTahmin edebiliyorum canım bakma böyle söylediğime alınmadın umarım valla benim 2.bebe ve ikiside oğlan olmasına rağmen aldım da aldimmhamileliğin en güzel yani bu bence..Bide başta istemiyorum falan sonra o minicik giysileri lohusa pijamalarını falan görünce kendimi bayağı kaptırmışım..bizim 2018şubat annelri var orda da bol bol anlatıyorum hepsi özensin hamile kalsın diye ahahahhaha hepsi şokta tabi önceden tek çocuk isteyen ben değildim sanki
Canım meraba çok çok geçmiş olsun merak etme inşallah Allahım izniyle bebeğini kucağına alıp evine gideceksin benim teyzemde 26.haftada doğum yapmıştı 650g ve şimdi nerdeyse 7yasinda o gunlerim hepsi geride kalıcak merak etme sende Çınar kuzusunun ne kadar güçlü olduğuna şaşıracaksın..
maşallah ya seninbebişlerinin kilosuna hayrAn kaldım var mı biZe de tavsiyelerinDiğer ikisi 40. Haftada 4.400 54cm ile doğdu. Ilk doğumda çok dikisim vardi da 2. Cok rahatti. 3 dikis vardi hic hissetmedim bile. Bu da su an 3 hafya onde. 48cm 2660 gr. Dr yine doğurursun ama vücudun yıpranıyor dedi. Diyet yapmamı istedi bebek biraz yavaşlasın diye
Kendi sancımla doğurdum 25-30 dikişim var, yani bi genelleme yapamıyoruz malesef benim de duam bu sefer o kadar zor olmasınNe kadar iri acaba ? Insallah kendi sancin ile cok kolay dogum yaparsin. Kendi sancin cok daha rahat oluyor gercekten. Eltim 3 kilo 930 gr dogum yapti hic dikisi yoktu . Banada doktor bebek iri dedi korktum acikcasi eltimde hic korkma benim cok kolay oldu dedi. Eve geldi ertesi gün gezmeye cikti düsün :)
Ah ah siz en azından ilk ismine karar vermişsiniz bizde hala verilmiş bir karar yokPonçik anneler kocamla bebiş adı konusunda anlaşamıyoruz alya duru istiyorum eşim duru yu kabul etmiyor sırf yakın bi erkek arkadaşı kızına koydu diye .ve artık onlarla çok görüşmüyoruz . KIzbebek ismi tavsiyesi olan var mı alya nın yanına ne yakışır?en başta aymira alya düşünmüştük ben sonra Alya Duru ya döndüm
beğendiğin isimler çok güzel özellikle aysima güzel manası da Harika ben sen düşündüm bi ara onu. Sence alya ela nasılAh ah siz en azından ilk ismine karar vermişsiniz bizde hala verilmiş bir karar yokHoşuma giden ama kızıma koymayacağım isimleri söyleyeyim sana koymama sebebim akrabalarda olması Tuana ,Asya ,Simay, Eflal,Eflin,Aysima,Zümra,İpek
İsimlerin enerjisine inanır mısın bilmiyorum ama ben inanıyorum bir yerde okumuştum ne kadar çok farklı harf o kadar enerji diye Alya ve Ela da hemen hemen aynı harfler mevcut.Ama güzel mi diye sorarsan kulağa naif geliyor beğendimbeğendiğin isimler çok güzel özellikle aysima güzel manası da Harika ben sen düşündüm bi ara onu. Sence alya ela nasıl❤
Defne,ipek,eylül sare,derin,miray benim beğendiğim kız isimleriydi ama alya isminin yanına uygun değillerPonçik anneler kocamla bebiş adı konusunda anlaşamıyoruz alya duru istiyorum eşim duru yu kabul etmiyor sırf yakın bi erkek arkadaşı kızına koydu diye .ve artık onlarla çok görüşmüyoruz . KIzbebek ismi tavsiyesi olan var mı alya nın yanına ne yakışır?en başta aymira alya düşünmüştük ben sonra Alya Duru ya döndüm
bebeğe isim koymak ne kadar da zor birşeymiş. Kocam pimpirikli bu konuda çok zor kabul ediyo bişeyi beni deli ediyoDefne,ipek,eylül sare,derin,miray benim beğendiğim kız isimleriydi ama alya isminin yanına uygun değilleralya mira,alya mina aklıma gelenler..mira yıldız ismi ama mina çok duydum anlamına bakmakmadım
Bizde isim konusunda çok zorlandık ikimizde birbirimizin bulduğu isimleri beğenemedikbebeğe isim koymak ne kadar da zor birşeymiş. Kocam pimpirikli bu konuda çok zor kabul ediyo bişeyi beni deli ediyo
Ayy canim insallah bu kez hic dikisin olmaz. Bende birincide bir ay iyi olamadim. Ama 25 30 dikis bayagi fazla yani perisan etmis seni . Bu kez kolay olacak insallah hepimizin cok guzel dogumlari olur diye dua ediyorumKendi sancımla doğurdum 25-30 dikişim var, yani bi genelleme yapamıyoruz malesef benim de duam bu sefer o kadar zor olmasın
ne güzel anlaşmışsınız isimde . Ne koycaksınjzzzBizde isim konusunda çok zorlandık ikimizde birbirimizin bulduğu isimleri beğenemediken sonunda çok ani bi karar vererek belirledik ve değiştirmek yok dedik aynı hafta emzik zincirini yaptırdım.abisiyle isim uyumuda hoşuma gitti
inanırım hatta ismin çocuğun karakteri ve hayatına yön verdiğine derinden etkilediğine inanıyorum alya yanına İslami açıdan sakınca olmiycak güzel anlamlı bir isim arıyorumİsimlerin enerjisine inanır mısın bilmiyorum ama ben inanıyorum bir yerde okumuştum ne kadar çok farklı harf o kadar enerji diye Alya ve Ela da hemen hemen aynı harfler mevcut.Ama güzel mi diye sorarsan kulağa naif geliyor beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?