2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dr umda şok oldu bi sabah uyandım ve suyum geldi ben bile inanamıyorum bazen Allaj böyle yazmış ne bi gün eksik ne bi gün fazla herkes bir şekilde imtihan ediliyoe bizimde böylemiş nasibimiz.1200 gram şuan
kıyamam ya minnacık kaç hafta oldu doğalı? İnşaAllah herşey güzel olsun bebeğin Bi an önce sağlığına kavuşsun

Canım benim sen hiç merak etme iyi olacak bebeğin Allahın izniyle.
Dualarımız seninle.

Allahim bu kocalar. Erkek bebek ya ondan begenmemistir. Benim ki ne hikmetse ki isim mevzusundan oldugunu dusunuyorum karismiyor bunlara

Benimkinin her konuda bir fikri var
O aslında başka bir kapı süsü beğendi de içinde çok fazla girinti çıkıntı detay vardı. Yani kapıda durdukça tozlanacak zamanla ve temizlemek bana kalacağı için istemedim onun istediğini:)

dr umda şok oldu bi sabah uyandım ve suyum geldi ben bile inanamıyorum bazen Allaj böyle yazmış ne bi gün eksik ne bi gün fazla herkes bir şekilde imtihan ediliyoe bizimde böylemiş nasibimiz.1200 gram şuan

Arada gormemisim mesaji. Cok gecmis olsun ve hayirli olsun. Toparlar en kisa zamanda umarim zaten bence cok iyi kilo almis bu kadar zamanda. Arkadasim 28. Haftada 930 gr dogum yapti cok zor kilo aliyor bebek sizinki bence gayet iyi gidiyor

Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah Çınara

Arada gormemisim mesaji. Cok gecmis olsun ve hayirli olsun. Toparlar en kisa zamanda umarim zaten bence cok iyi kilo almis bu kadar zamanda. Arkadasim 28. Haftada 930 gr dogum yapti cok zor kilo aliyor bebek sizinki bence gayet iyi gidiyor
teşekkür ederim. Allah arkadaşınızında yardımcısı olsun zor bir dönem yolumuz uzun.

Ismi gibi uzun ömürlü olsun çınar bebek

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce bebisinizle evinize dönersiniz Allah sizede minik Çınara da güç kuvvet versin

Âmin inşallah. Ben ikisinde de kendi sancımi yasayamadim. Umarim bu sefer kendi sancimla dogururum diyorum ama bebek iri gidiyor. Sanki yine suni ile baslatilacak gibi geliyor

Canım çok geçmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda yavrucuk toparlanır da evine döner. Hic kolay değil eminim. Rabbim güç versin size de bebeğe de. Cinar adını da çok severim erkekte. Adıyla yaşasın inşallah

Âmin inşallah. Ben ikisinde de kendi sancımi yasayamadim. Umarim bu sefer kendi sancimla dogururum diyorum ama bebek iri gidiyor. Sanki yine suni ile baslatilacak gibi geliyor
Ne kadar iri acaba ? Insallah kendi sancin ile cok kolay dogum yaparsin. Kendi sancin cok daha rahat oluyor gercekten. Eltim 3 kilo 930 gr dogum yapti hic dikisi yoktu . Banada doktor bebek iri dedi korktum acikcasi eltimde hic korkma benim cok kolay oldu dedi. Eve geldi ertesi gün gezmeye cikti düsün :)

R refikaaydin B Bmnxx size sormak istediğim şey var bebekleriniz ilk hafta ne kadar ödem attı ne kadar kilo aldı benim yarın 1 hafta olacak bebeğim 1170 gr doğdu suan 1150 gr bazen günde 10 gr aldı bazen 25 verdi bazen 5 aldı 5 gr verdi falan ne zaman hep almaya devam eder ki bu haftada normal mi

canım rabbim şifa versin inşallah çok güçlü olur bebeklerimiz bize tutunur Allah ım hepsine şifa versin güç kuvvet versın en kısa zamanda evinize kucağınıza almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…