- 2 Kasım 2012
- 1.028
- 962
- 323
kıyamam ya minnacık kaç hafta oldu doğalı? İnşaAllah herşey güzel olsun bebeğin Bi an önce sağlığına kavuşsundr umda şok oldu bi sabah uyandım ve suyum geldi ben bile inanamıyorum bazen Allaj böyle yazmış ne bi gün eksik ne bi gün fazla herkes bir şekilde imtihan ediliyoe bizimde böylemiş nasibimiz.1200 gram şuan
Merhaba anneler uzunca zamandır yazamıyorum malesfki 26. Haftada hiç bir neden yokken suyum geldi doğum yaptım bebeğim 1.5 aydır yoğunbakımda riskli dönemleriniz geçsin sizide üzmeyeyim diye yazmadım buraya hamilelerin duası kabul olurmuş yavruma dua edin inşallah iyi olsun 850 gram doğdu hala makineye bağlı dr ciğerlerinin hala gelişmediğini söyledi Allahtan umut kesilmez adını Çınar koyduk adı gibi olsun inşallah
5 hafta oldu canımkıyamam ya minnacık kaç hafta oldu doğalı? İnşaAllah herşey güzel olsun bebeğin Bi an önce sağlığına kavuşsun
Allahim bu kocalar. Erkek bebek ya ondan begenmemistir. Benim ki ne hikmetse ki isim mevzusundan oldugunu dusunuyorumkarismiyor bunlara
dr umda şok oldu bi sabah uyandım ve suyum geldi ben bile inanamıyorum bazen Allaj böyle yazmış ne bi gün eksik ne bi gün fazla herkes bir şekilde imtihan ediliyoe bizimde böylemiş nasibimiz.1200 gram şuan
Bize soraydin yaa biz ne güne duruyoruz burdaçok haklısın kendimi kın kınn kınıyorummm dalmışım fazla almışım
kız böyle Karta iyice girdik yani alışverişeedalıpBize soraydin yaa biz ne güne duruyoruz burda
Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah ÇınaraSakın kendinizi üzmeyin benim ne lohusa tacım vardı ne kapı süsüm pijamamı bile kimse evde bulamadı eşim gitti almış bi tane giydim Allah evlatlarınıza can sağlığı versin inanın gerisi halloluyor şimdi karnımda boş beşiği de boş dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hepinize zamanında sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin.
teşekkür ederim. Allah arkadaşınızında yardımcısı olsun zor bir dönem yolumuz uzun.Arada gormemisim mesaji. Cok gecmis olsun ve hayirli olsun. Toparlar en kisa zamanda umarim zaten bence cok iyi kilo almis bu kadar zamanda. Arkadasim 28. Haftada 930 gr dogum yapti cok zor kilo aliyor bebek sizinki bence gayet iyi gidiyor
Teşekkür ederimAllah sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah Çınara
Ismi gibi uzun ömürlü olsun çınar bebekSakın kendinizi üzmeyin benim ne lohusa tacım vardı ne kapı süsüm pijamamı bile kimse evde bulamadı eşim gitti almış bi tane giydim Allah evlatlarınıza can sağlığı versin inanın gerisi halloluyor şimdi karnımda boş beşiği de boş dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hepinize zamanında sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin.
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce bebisinizle evinize dönersiniz Allah sizede minik Çınara da güç kuvvet versinMerhaba anneler uzunca zamandır yazamıyorum malesfki 26. Haftada hiç bir neden yokken suyum geldi doğum yaptım bebeğim 1.5 aydır yoğunbakımda riskli dönemleriniz geçsin sizide üzmeyeyim diye yazmadım buraya hamilelerin duası kabul olurmuş yavruma dua edin inşallah iyi olsun 850 gram doğdu hala makineye bağlı dr ciğerlerinin hala gelişmediğini söyledi Allahtan umut kesilmez adını Çınar koyduk adı gibi olsun inşallah
Amin inaşallahIsmi gibi uzun ömürlü olsun çınar bebek
Teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun inşallah bir an önce bebisinizle evinize dönersiniz Allah sizede minik Çınara da güç kuvvet versin
Zor canim cidden anne olmak cok zor. Hele en kolay zamanlari bu zamanlar cidden.bende buyukler gibi konustum . Ama buyudukce sikintilari artiyor davranislari degisiyor. Ama her anlari ayri bir guzel dogum sancisini bende ikinci hamileligimde cok merak ediyordum. Acaba anlar miyim filan diye. Sonra baktim ki anlasilmayacak birsey degil. Oyle bel agrisi gibi degil bilmiyorum tabi herkeste degisiyor mu diye ama ben ilk basta tuvaletim var sandim ama yoktu sonra araliklarla ayni sanci gelmeye basladi. Randevum vardi o zamana kadar duş almami soylediler hastaneden hazirlanip cikmistim. Cok aşiri degildi cunku birincisi suni sanciydi ve bayagi siddetliydi. Ikincisinde cok hafif hafif geliyordu hatirladigim ama gittigim de 8 cm aciklik vardi . Insallah Rabbim hepimize kolay dogum nasip etsin :)
Merhaba anneler uzunca zamandır yazamıyorum malesfki 26. Haftada hiç bir neden yokken suyum geldi doğum yaptım bebeğim 1.5 aydır yoğunbakımda riskli dönemleriniz geçsin sizide üzmeyeyim diye yazmadım buraya hamilelerin duası kabul olurmuş yavruma dua edin inşallah iyi olsun 850 gram doğdu hala makineye bağlı dr ciğerlerinin hala gelişmediğini söyledi Allahtan umut kesilmez adını Çınar koyduk adı gibi olsun inşallah
Ne kadar iri acaba ? Insallah kendi sancin ile cok kolay dogum yaparsin. Kendi sancin cok daha rahat oluyor gercekten. Eltim 3 kilo 930 gr dogum yapti hic dikisi yoktu . Banada doktor bebek iri dedi korktum acikcasi eltimde hic korkma benim cok kolay oldu dedi. Eve geldi ertesi gün gezmeye cikti düsün :)Âmin inşallah. Ben ikisinde de kendi sancımi yasayamadim. Umarim bu sefer kendi sancimla dogururum diyorum ama bebek iri gidiyor. Sanki yine suni ile baslatilacak gibi geliyor
Bizimki de mete :)Benim oğlumum adıda metehan eren olacak inşallah çok beğendim çok güzeller
canım rabbim şifa versin inşallah çok güçlü olur bebeklerimiz bize tutunur Allah ım hepsine şifa versin güç kuvvet versın en kısa zamanda evinize kucağınıza almak nasip olsunMerhaba anneler uzunca zamandır yazamıyorum malesfki 26. Haftada hiç bir neden yokken suyum geldi doğum yaptım bebeğim 1.5 aydır yoğunbakımda riskli dönemleriniz geçsin sizide üzmeyeyim diye yazmadım buraya hamilelerin duası kabul olurmuş yavruma dua edin inşallah iyi olsun 850 gram doğdu hala makineye bağlı dr ciğerlerinin hala gelişmediğini söyledi Allahtan umut kesilmez adını Çınar koyduk adı gibi olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?