2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inanırım hatta ismin çocuğun karakteri ve hayatına yön verdiğine derinden etkilediğine inanıyorum alya yanına İslami açıdan sakınca olmiycak güzel anlamlı bir isim arıyorum
Alya duru benim hoşuma gitti aslında alya derin de olabilir ayy vallahi zor yaa ne yapacağız

Bence Alya Mira çok güzel olur :)

İsim konusunda zorlanmadım çünkü biz eşimle 8 yıllık arkadaşlığın sonunda evlendik. İlk buluşmadan itibaren her görüşmemizde, yıldönümlerimizde yağmur yağdı. İsteme olayında İzmir gibi sıcak bir memlekete karla karışık yağmur yağdı düşünün kızımız olursa adını Yağmur koyalım dedik Allah kısmet ederse kızımız olacak.

Teşekkür ederim inşallah
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün bebişi. Kıyamam ona, minnacık doğmuş. Dua edeceğim. Eminim sağ salim evine dönecek kuzum. Az kaldı annesi, 1 aya toparlar kuzucuk. Benim bebişin süt kardeşi oldu, o daha minik doğmuş, şimdi görsen tosuncuk, 2 kiloya yaklaştı, hele son bir haftada yanakları sıkmalık hale geldi. İnş Çınar da öyle olacak.

N narantikibi benim sıpa 1654 doğdu. Sonra 1400’e düştü. Şimdi 1530 gr. Bi gün alıyor bi gün veriyor. Normalmiş, hala ödem atıyormuş. Henüz kilo alma düzenine geçemedik. Doktorlar normal deseler de her gr kilo kaybına üzülüyor, her gr kilo almasına çocuk gibi seviniyoruz. İnş düzene oturacak.
Mert de olur muhtemelen, kalbinde bi damar oluyormuş bebeklerin, 35. Haftada kendiliğinden Yok oluyormuş. Tabi erken Doğumda o damar kaybolmuyor, açık kalıyor. Şimdi ilaçla o damarı kapatmaya çalışıyorlar ki diğer organlara gidecek kan o damara aktarılmasın. Kilo almasına da engel oluyor o damarın varlığı. İlaç tedavisi işe yararsa çok iyi olacak, yoksa operasyon yapacaklarmış. İnş işe yarayacak. Dua ediyorum. Çok normal bir şeymiş, 35 haftadan önce doğan tüm bebişlerde oluyormuş ama insan endişeleniyor işte.

Isim konusu konusuculunca kimse benim esimin uzerine su dokemez malum... tek isim soyledi ve digerlerini kesinlikle kabul etmedi malum...

Kizlar gece yarisindan beri regl sancisi gibi sancim var baya var ama yani azalir gibi oluyo sonra yine oluyor. Esim kasilma ilaclarini ic dedi ictim ama ne ki bu ya. Normalde cok agrili regl i geciririm bu kadar agriya coktan kuvvetli ahri kesici icmistim eskiden olsa tabi simdi bu normal agri degil kasilma muhtemelen. Insallah durur bebek hareketli

Ritmik ağrılar mı? Belli bir sıklıkla mı geliyor?

Geçmiş olsun. Doğum sancılarında ağrı sıklığı artıyormuş. Tabi sizin evde doktor var, acil durum olursa ilgilenir ama insan yine de endişeleniyor. Vaktinde gelsin bebişler.

Geçmiş olsun. Doğum sancılarında ağrı sıklığı artıyormuş. Tabi sizin evde doktor var, acil durum olursa ilgilenir ama insan yine de endişeleniyor. Vaktinde gelsin bebişler.

Valla doktor işe gitti yalnizim.. neyse biraz daha bekliyim farkli bisey olursa yazarim doktoruma... en son makat gelis rahatsizlik verir agri falan yapar demistide nasil agri acaba :)

aynen 5 gr aartısı var dıyınce dunyalar bızım oluyor verdı dıyınce cok uzuluyoruz o damar mevzunu ilk defa duyuyorum inşallah gerek kalmaz amelıyata minik bedenlerı daha fazla yorulmasın

34. Haftama girdim. Nazarlık bi durum yok bence ya. Sağlıklı olsunlar yeter. Küçük bebekler de güzel büyüyor. Genetik bi durum bence. Beslenme ne kadar etkiler bilemiyorum. Önüne ne gelirse onu yiyorum. Dr diyet dedi diye mi.bilmem de 2 gündür de saçmalıyorum yaa

Kizlar bebegime henuz bakim urunleri almamistim. Bir arastirma yaptim. Instagramda muhendisinoglu diye bir hesap varmış. Onun içeriklerini inceleyerek yaptığı listeler var. Eğer sizin kafanız da benimki gibi karışıksa bu konuda inceleyebilirsiniz. Ben o listelere göre alışverişimi yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…