2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende zor hamile kaldım birinci de:)Ama ikinci istemeden oldu birden kısmeti varmış demekki

Sadece alya olsun niye iki isim istiyosun ki..Alya Deniz koydu benim bi arkadaşım çok hoşuma gitmişti senin de aklındabulunsun

Sadece alya olsun niye iki isim istiyosun ki..Alya Deniz koydu benim bi arkadaşım çok hoşuma gitmişti senin de aklındabulunsun
Canım Alya Deniz istedim ilk kocam tutturdu Ben kızıma solcu ismi koymam diyor ne alakaysa! Deniz Harika bir isim alya yı tek bırakmam zaten hayat boyu bebeğime iki isim koyucam demiştim ... hayalimdi hep. Bi de yaşlanınca kıza alya nine demesinler

Günaydın arkadaşlar mutlu sağlıklı bi haftasonu olsun inşallah
Günaydın haftasonumuZ güzel geçsin ben haftaonu hiç dinlenemiyorum ya temizlik yapıcam bebeğimin gardropunu getirip kurdular hatalı gelen birkaç yeri değişecek kapak perde taç vb gerçi ama yine de sileyim bir de haftasonu klasiği çamaşırlar var ve de bebeğe anne yanı beşiği ile şifonyer almaya çıkıcaz bu haftasonu mini beşik ananemizden hediye olcak.

Bende her zaman ona bakarım canım bebek doğunca daha çok pimpirikli oluyo insan herşeyin içeriğini okuyorum bakıyorum

benim kızım şuan 2.5 yaşında olcak adı Arya Duru çok ısteyerek koymustum çok enerjık çok tatlı bıdı bıdı hıc susmayan bı çocuk oldu:) Alya duru da güzel..ben de ıkıncıye Alisa mı Defne mi Asya Ada mı koysam karar veremedım

Alya dan nine olmaz valla haklisin yanina klasik güzel bi isim olmalı o zaman

benim koca ne bulsam yok diyor Bi alya yı beğendrdim onun yanına ne desem yok diyor keçi gibi . Alya Deniz e asla olmaZ diyor solcu adı koydurmam diyor solcu adı değil halbuki Deniz mükemmel bir isim.alya duru katiyen olmazmış unutayımmış o ismi . yakın arkadaşının kızının adı duru diye koydurmuyor alya öyle kaldı ikinci adı belli olsa hemen şu minnoş melek tulumundan sipariş vermeye özeniyorum . Kocam doğulu birçok şeye farklı bakıyor benden sağolsun öyle yetişmiş anca bu kadar esnetebiliyorum
Kasılma devam etmez inşallah Geçmiş olsun devam ediyorsa doktoruna danış aman acele etmesin sıpalar vaktinde gelsinler

Eklentiler

• 99D1A67C-2F67-4C08-B418-A15714FE2ED0.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 35
  • A837572D-774D-46B5-B9B0-4F56D3EDEE26.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 38
Ya bosver o zamana kadar ne olacagi belli mi? . Doruk hoca desinler ne var. Illa haci mi demeleri lazim. Devir degisiyor.
Aynen hic takilmadim zaten istedigim ismi koydum bu ikinci ogluma da ya Emir yada Erdem dusunuyorum karar versem bende heediyelik falan yaptiracam

ada çok güzel Bi isim canım alisa güzel gelmedi senin tercihin tabi manalarına da bak
Alya dan nine olmaz valla haklisin yanina klasik güzel bi isim olmalı o zaman
rabbim bulduracak inşaAllah o ismi bizden hayır yok karı koca didişe didişe isim kavgası yapıyoz

Nurefşan ismi de çok hoş tanıdıklarımın adı öyle çok başarılı ve zeki oluyor nurefşanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…