Allah verse ikinci bebeği de isterim ben 1. Birazcık büyüyünce bunlr çok güzel heyecanlar herşey Zaman’ında güzel. 2. De bu kadar masraf yapmam şimdi yatırım yapıyorum bebek için kendimi öyle avutuyoru m .rabbim evlat isteyen herkese versin kimseyi bu yolda bırakmasın ben zor hamile kalıyorum kıZLar vücut işte . Anam da üç senede bir doğururdu
Ponçik anneler kocamla bebiş adı konusunda anlaşamıyoruz alya duru istiyorum eşim duru yu kabul etmiyor sırf yakın bi erkek arkadaşı kızına koydu diye .ve artık onlarla çok görüşmüyoruz . KIzbebek ismi tavsiyesi olan var mı alya nın yanına ne yakışır?en başta aymira alya düşünmüştük ben sonra Alya Duru ya döndüm
Canım Alya Deniz istedim ilk kocam tutturdu Ben kızıma solcu ismi koymam diyor ne alakaysa! Deniz Harika bir isim alya yı tek bırakmam zaten hayat boyu bebeğime iki isim koyucam demiştim ... hayalimdi hep. Bi de yaşlanınca kıza alya nine demesinler
Günaydın haftasonumuZ güzel geçsin ben haftaonu hiç dinlenemiyorum ya temizlik yapıcam bebeğimin gardropunu getirip kurdular hatalı gelen birkaç yeri değişecek kapak perde taç vb gerçi ama yine de sileyim bir de haftasonu klasiği çamaşırlar var ve de bebeğe anne yanı beşiği ile şifonyer almaya çıkıcaz bu haftasonu mini beşik ananemizden hediye olcak.
Kizlar bebegime henuz bakim urunleri almamistim. Bir arastirma yaptim. Instagramda muhendisinoglu diye bir hesap varmış. Onun içeriklerini inceleyerek yaptığı listeler var. Eğer sizin kafanız da benimki gibi karışıksa bu konuda inceleyebilirsiniz. Ben o listelere göre alışverişimi yapicam
Ponçik anneler kocamla bebiş adı konusunda anlaşamıyoruz alya duru istiyorum eşim duru yu kabul etmiyor sırf yakın bi erkek arkadaşı kızına koydu diye .ve artık onlarla çok görüşmüyoruz . KIzbebek ismi tavsiyesi olan var mı alya nın yanına ne yakışır?en başta aymira alya düşünmüştük ben sonra Alya Duru ya döndüm
benim kızım şuan 2.5 yaşında olcak adı Arya Duru çok ısteyerek koymustum çok enerjık çok tatlı bıdı bıdı hıc susmayan bı çocuk oldu:) Alya duru da güzel..ben de ıkıncıye Alisa mı Defne mi Asya Ada mı koysam karar veremedım
Canım Alya Deniz istedim ilk kocam tutturdu Ben kızıma solcu ismi koymam diyor ne alakaysa! Deniz Harika bir isim alya yı tek bırakmam zaten hayat boyu bebeğime iki isim koyucam demiştim ... hayalimdi hep. Bi de yaşlanınca kıza alya nine demesinler
Isim konusu konusuculunca kimse benim esimin uzerine su dokemez malum... tek isim soyledi ve digerlerini kesinlikle kabul etmedi malum...
Kizlar gece yarisindan beri regl sancisi gibi sancim var baya var ama yani azalir gibi oluyo sonra yine oluyor. Esim kasilma ilaclarini ic dedi ictim ama ne ki bu ya. Normalde cok agrili regl i geciririm bu kadar agriya coktan kuvvetli ahri kesici icmistim eskiden olsa tabi simdi bu normal agri degil kasilma muhtemelen. Insallah durur bebek hareketli
benim koca ne bulsam yok diyor Bi alya yı beğendrdim onun yanına ne desem yok diyor keçi gibi . Alya Deniz e asla olmaZ diyor solcu adı koydurmam diyor solcu adı değil halbuki Deniz mükemmel bir isim.alya duru katiyen olmazmış unutayımmış o ismi . yakın arkadaşının kızının adı duru diye koydurmuyor alya öyle kaldı ikinci adı belli olsa hemen şu minnoş melek tulumundan sipariş vermeye özeniyorum . Kocam doğulu birçok şeye farklı bakıyor benden sağolsun öyle yetişmiş anca bu kadar esnetebiliyorum
Kasılma devam etmez inşallah Geçmiş olsun devam ediyorsa doktoruna danış aman acele etmesin sıpalar vaktinde gelsinler
benim kızım şuan 2.5 yaşında olcak adı Arya Duru çok ısteyerek koymustum çok enerjık çok tatlı bıdı bıdı hıc susmayan bı çocuk oldu:) Alya duru da güzel..ben de ıkıncıye Alisa mı Defne mi Asya Ada mı koysam karar veremedım
O benim önerdiğim aymira alya yı beğenmişti şimdi de aymiradan ben vazgeçtim gibi bakalım bu tekerlek nereye kadar yuvarlanck böyle kendisi senin adını koyalım diyor saçmalama dedim
Defne çok güzel bence ama son zamanlarda çok duyuyorum herkes de var gibi..ada ismi de güzel bi arkadaş Gökçe Ada koymuş aklında bulunsun bu da