benim koca ne bulsam yok diyor Bi alya yı beğendrdim onun yanına ne desem yok diyor keçi gibi . Alya Deniz e asla olmaZ diyor solcu adı koydurmam diyor solcu adı değil halbuki Deniz mükemmel bir isim.alya duru katiyen olmazmış unutayımmış o ismi . yakın arkadaşının kızının adı duru diye koydurmuyor alya öyle kaldı ikinci adı belli olsa hemen şu minnoş melek tulumundan sipariş vermeye özeniyorum . Kocam doğulu birçok şeye farklı bakıyor benden sağolsun öyle yetişmiş anca bu kadar esnetebiliyorum
Kasılma devam etmez inşallah Geçmiş olsun devam ediyorsa doktoruna danış aman acele etmesin sıpalar vaktinde gelsinler
Deniz gezmisten dolayi koymuyor. Bizde de tam tersi devrim yada denizi dusunduk sadece unisex isim istemiyoruz diye vazgectik. Iste ideolojiler farkli olunca yapicak bisey yok.. alya naz, alya ece, de guzel
ada çok güzel Bi isim canım alisa güzel gelmedi senin tercihin tabi manalarına da bak rabbim bulduracak inşaAllah o ismi bizden hayır yok karı koca didişe didişe isim kavgası yapıyoz
Günaydın haftasonumuZ güzel geçsin ben haftaonu hiç dinlenemiyorum ya temizlik yapıcam bebeğimin gardropunu getirip kurdular hatalı gelen birkaç yeri değişecek kapak perde taç vb gerçi ama yine de sileyim bir de haftasonu klasiği çamaşırlar var ve de bebeğe anne yanı beşiği ile şifonyer almaya çıkıcaz bu haftasonu mini beşik ananemizden hediye olcak.
neden erken Doğum riskin var canım . Vaktini beklesin inşallah minnaklarımız . Ben de bu hafta kontrol vardı gidemedim iş çok yoğundu araya Başka işler girdi
Kızlar bide sancıyı konuşmuşsunuz..bu sanci oyle adet sancısı gibi olmuyor genelde daha çok kabız yada ishal olursun karnına kasıklara bisey saplanır gibi olur ya öyle bisey ve önce uzun aralıklarla saatte bir yarim saatte bi tuvalet ihtiyacı gelir sonra daha sık o sancıdan gelir sanki yine kabız yada ishalimişsjn gibi tuvaletin gelir
Tabi bazılarının önden kanama yada su gelebilir hemen anlarsınız zaten o zaman
Kızlar bide sancıyı konuşmuşsunuz..bu sanci oyle adet sancısı gibi olmuyor genelde daha çok kabız yada ishal olursun karnına kasıklara bisey saplanır gibi olur ya öyle bisey ve önce uzun aralıklarla saatte bir yarim saatte bi tuvalet ihtiyacı gelir sonra daha sık o sancıdan gelir sanki yine kabız yada ishalimişsjn gibi tuvaletin gelir
Tabi bazılarının önden kanama yada su gelebilir hemen anlarsınız zaten o zaman
Adetin ilk günü benim de öyle geçerdi ona çok benziyo ama bu gitgide sıklaşır ve dayanılmaz hale gelir..ayy zamanında gelsin bu bebeler yaa bizi heyecana sokmasınlar erkenden
Yan gelip yatarak isim muhabbetlerinize çok güldüm ama bizde isim seçerken amca,dede yan yana getirdik söylerken nasıl oluyo diye
Kızlar uzun kollu çıtçıtlı badilerden kaç tane aldınız alt üst takım ve tulum yeteri kadar almışımda,aldığım çıtçıtlı badi az gibi geldi bana kaç tane yeterli olur ki ilk günler kakasını çok yapıcak sızma vs olur o ihtimalide düşünmek lazım.2.çocuk ama aradan fazla zaman geçince sil baştan başlamış oluyosun
Ben hediyeliklerimi yapmakla mesgulum ama.gunde anca 3 kavonoz yapabiliyorum. temizlik icin allahtan bi yardimci geliyor yoksa ben coktan bitmistim. Ben genelde kisa kollu badi aldim uzun kollu cok almadim
Yan gelip yatarak isim muhabbetlerinize çok güldüm ama bizde isim seçerken amca,dede yan yana getirdik söylerken nasıl oluyo diye
Kızlar uzun kollu çıtçıtlı badilerden kaç tane aldınız alt üst takım ve tulum yeteri kadar almışımda,aldığım çıtçıtlı badi az gibi geldi bana kaç tane yeterli olur ki ilk günler kakasını çok yapıcak sızma vs olur o ihtimalide düşünmek lazım.2.çocuk ama aradan fazla zaman geçince sil baştan başlamış oluyosun
Canım ben kaç tane aldım İnan bilmiyorum odam darmaduman gardrop parçaları 2 haftaya değişçek anca 2 hafta sonra yıkayıp ütülücem yerleşice m hastane çantamı da hazırlayamıyorum bu gardrop mağduriyetim yüzünden herşey ambalajında poşette daha aldıklarımı bir arada göremedim İnan. 7-8 tane uzun kollu çıtçıtlı body alsak yeterli olur.bi de 3-6 ay da almalıyız. Bebekler iri doğabilir . 60 tane kadar ağız bezi aldım 9 tane müslin bez aldım. Battaniye bir tane kalın aldım özdilekten. İnce battaniye sayımı hatırlamıyorum.deneyimli anneler yenidoğan kıyafetie fazla almayın diyolar sadece 3 ay giyebiliyolarmış o yüzden ben aldığım tulumları 3-6 aylık olarak da aldım. Hastane çıkışı falan aldım. Hastaneye tanıdığım eve hemşireler bebek için ne olur ne olmaz 4 takımgetirin dediler 5 li set.... her seti birer battaniye içine sarıp getirin dediler.... ilk giydiği takım orta halli olsun çünkü kanlanıyormuş kirleniyomuş
Ben hediyeliklerimi yapmakla mesgulum ama.gunde anca 3 kavonoz yapabiliyorum. temizlik icin allahtan bi yardimci geliyor yoksa ben coktan bitmistim. Ben genelde kisa kollu badi aldim uzun kollu cok almadim
Ben daha hediyelik işine hiç giremedim hastane çantamı bile hazırlayamıyorum dolaba bağlıyım . Kıyafet yıkama ütülemeler başlamadı o yüzden. sürekli evde Bi sıkıntı çıkıyo dolap kusurlu geldi yerleşemiyorum odada herşey atıl vaziyette. Kombi bozuk evde usta çağırıyoruz kombiyi daha da bozup geri gidiyor geri zekalı. Evimi 2 gecede 5 defa su bastı halım ıpıslak Bi yandan çalışıyorum Bi yandan su tahliye et. Rezilliklere oynuyorum işten anlamaz kombiciler canıma Tak etti . Kiradayız ev sahibi uyuzun Teki 10 yıllık bozuk kombisini değiştirmiyor pinti. Bunalımlara girdim herşey muhalefet
benim de öyle bel fıtığım azdı 90 kiloyu geçtim yatakta sağa sola dönmek işkence. fıtığa kilo iyi gelmiyor cnm.Dip köşe temizlik yapamıyorum Aralık ta kız kardeşim gelcek o zaman yapma planım var arada zaten görümcem yardıma geliyor.nasipte ne varsa onu görücez artık şuanda gündemimde olan en korktuğum şey, gebelik diyabeti yüzünden erken Doğum is coming