2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yıkayıp ütüleyenler varsa cicileriniZİn atın fotosunu gözümüz gönlümüz açılsın

Kombi isi normal ustayla halledilmiyor valla kendi teknio servisinden gelmeleri lazim hem garantide veriyolar. Gecen bende cagirdim bakar bakmaz anladilar valla 750 tl cik sıkısmis.
Valla sizler cok sey almissiniz ben o kadar cok sey almadim. Kardesimde 3 cocuk var aldiklarima fazla bile diyor. Bir 10 lu iki 5 li takim koydum cantama bide yedek olabilecek ic tulumlar koydum. 3 6 aylik esyalarim sayili ama onlari cikip dolasirken begendikce alirim yada internetten falan. Kis olucak diye ev icin kalin seylere girmedim hic nasil alistirirsan oyle gider.. cok ust uste giydirmeyi dusunmuyorum uzun kollunun uzerine yelek falan. Ben mesela 10 tane agiz silme mendili aldim sadece

60 tane banada fazla geldi acaba ben mi az aldm dedim bnm de 12 tane mendilim var duusnmedm degil bi

Kızlar yıkayıp ütüleyenler varsa cicileriniZİn atın fotosunu gözümüz gönlümüz açılsın
Biraz karışık duruyor tam düzen getirmedim ama bizde son durum bu hepsini yıkayıp utuledim daha alincaklar var

Eklentiler

• IMG_20191116_164827.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 119
Benim kızın birtakım eşyaları Allah kullandırmayı nasip eder inşallah İsime karar verince hediyelik ve kapı süsü yaptıracağım inşallah.

Eklentiler

• F0D7C362-2508-48CF-AFAC-120C7B2B2D48.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 118
  • 8E8790E5-AFC1-4FC1-8237-DA836D38571D.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 94
  • 1F92AD32-DE8D-4284-9DCD-DB23EB525F6B.webp
    26 KB · Görüntüleme: 90
  • 1EA09867-B414-4EFC-BFB2-1748BD52BF91.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 97
neden erken Doğum riskin var canım . Vaktini beklesin inşallah minnaklarımız . Ben de bu hafta kontrol vardı gidemedim iş çok yoğundu araya Başka işler girdi
Rahim ağzı kısalığı vardı canım 22 haftada rahim ağzına dikiş atıldı dr istırahat edeceksin dedi cok şükür 30. Haftaya geldık 1 buçuk aydır raporluyum 32 ye kadarda raporluyum sonrada gidip doğum iznine çıkıcam inşallah

valla hiç uzun kollu çıtcitlilardan almadim onların üstüne pijama tulum falan giyince çok fazla oluyor sanki..2tane 0 3aylik 4tane de 3 6aylik aldım.. 0 3 aylık fazla giyilmiyor 40ı çıkınca 3aylik şeylere geçebilmiştim geçen sefer.. hatta bebeğin kilosuna göre bazı arkadaşlar iki üç hafta tek giydirebilmisti hastane çıkışlarını

Bizim baya az esyamiz sizlere gore ama brn zamani geldikce almak istiyorum yoksa birikicek... cekmece ici duzenleyicilieri cogalticam . Simdi gordugunuz bi tanesinde badiler var digerinde tulumlar. Dolabin icinde ama kucagi oyun halisi ivir zivir var oraya bisey koymuyorum simdilik kiyafet... sepet yatagim var yan yatagim var carsambada buyuyen yatak gelicek o zaman odayi duzenlerim baya

60 tane banada fazla geldi acaba ben mi az aldm dedim bnm de 12 tane mendilim var duusnmedm degil bi
kız fazla tabi hamileliğimin ilk 3 ayda annelerin tavsiyesieüzerrine almıştım bi anne günde 8 tane kirleniyo demişti youtube da blog video falan oralardan izleyip Bi heyecanla almışım alma işini bayağı abartmışım

Ay çekmece için çok güzel

Çekmece içi düzenleyici nasıl merden satın alayım tavsiyesi olan. Ben daha organizer alamadım seçenek çok beğenemedim

Çekmece içi düzenleyici nasıl merden satın alayım tavsiyesi olan. Ben daha organizer alamadım seçenek çok beğenemedim
Instagram'da var aslında tanesi 15liradan satılıyor bende güvenip alamadım. Güvenilir yer varsa almayı düşünüyorum bende özellikle zıbın, pijama çoraplar için

Instagram'da var aslında tanesi 15liradan satılıyor bende güvenip alamadım. Güvenilir yer varsa almayı düşünüyorum bende özellikle zıbın, pijama çoraplar için
Bn n11 den falan bakiyorm ama kararszm bende suan oda yapmycagm icin kendi odamizda dolabin bi tarafini ayirdik minik adama ama nasil duzenlycm yerlestrcem onu dusunuyorm

İnstagram kullanmıyorum alışverişimi hep internetten çeşitli sitelerden yaptım kıskanç fesat kocam sağolsun

Çok sey gerek yok zaten bana da hep tanidiklardan geldi temiz giysiler , bende eksikleri tamamliyorum. Rabbimin izniyle kullanacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…