2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Biz kocacıkla yarın gidip şifonyer ve anne yanı beşiği bakıcaz. Şifonyer gerekiyor gerçekten . Biz de bebeciğe oda açıyoruz çamaşır ve gereksiz eşya odamızı çeviriyoruz

Bn n11 den falan bakiyorm ama kararszm bende suan oda yapmycagm icin kendi odamizda dolabin bi tarafini ayirdik minik adama ama nasil duzenlycm yerlestrcem onu dusunuyorm
Bizimde evimiz küçük , oda yapma şansımız yok . Olsa bile düşünmezdim . Bizde dolabımızda yer ayırdık. Beşiğini de dolabımın oraya koyucam çünkü yatak odamda sadece yatağım sığıyor

İnstagram kullanmıyorum alışverişimi hep internetten çeşitli sitelerden yaptım kıskanç fesat kocam sağolsun
Bebek bezi ıslak mendil göğüs pompası şampuan pişik kremini bende indirimli günlerden aldım bu ay internetten. Birdahaki ay kendime alışveriş yapicam çantayı da öyle hazırlarım

Görümcem tavsiye etti kışın tulumla pantolon içine her zaman külotlu çorap al giydir bebek üşümesin dedi ki evim en üst katta gerçekten ısınmayan Bi evim var geniş büyükçene Bi ev. e bebekten alcam sizce külotlu çorap giydirmek mantıklı mı bu arada üst üste bebek giydirmeye karşı biriyim ben hep kızardım millette görüp lahana gibi kat kat giydiriyorlar diye

Bebek bezi ıslak mendil göğüs pompası şampuan pişik kremini bende indirimli günlerden aldım bu ay internetten. Birdahaki ay kendime alışveriş yapicam çantayı da öyle hazırlarım
göğüs pompasın almadım ben doğumdan sonra lazım olursa al dedi Doğum yapan arkadaşlar Bi çoğuna hiç lazım olmamış öyle dediler

göğüs pompasın almadım ben doğumdan sonra lazım olursa al dedi Doğum yapan arkadaşlar Bi çoğuna hiç lazım olmamış öyle dediler
Bende almazdım da aslında işte lazim olur diye. Külotlu çorap demişsin ebebekten aldım bende 2tane giydirebilir miyim bilmiyorum . Bu ilk gebelikler bilinmezlik lerle dolu cidden

Bizim odamiz var bos gereksz seyleri koydugum ilk oda yapacaktk ama sonra kiradayiz gerek yok dedik binsekilde olcak artk

Biz kocacıkla yarın gidip şifonyer ve anne yanı beşiği bakıcaz. Şifonyer gerekiyor gerçekten . Biz de bebeciğe oda açıyoruz çamaşır ve gereksiz eşya odamızı çeviriyoruz

Sifonyeri ikeadan aldim ben .. cilek mobilyaya baktim hem daha kucuk hem daha pahalilardi. Oyuzden ikea aldim kulplarini degistiricem sadece yatagi ile.uyumlu olsun diye .. yatagi cilekten aldim

Sifonyeri ikeadan aldim ben .. cilek mobilyaya baktim hem daha kucuk hem daha pahalilardi. Oyuzden ikea aldim kulplarini degistiricem sadece yatagi ile.uyumlu olsun diye .. yatagi cilekten aldim
Şifonyerin kaç gözlü cnm ikea daki hermes miydi o şifonyer büyük boyu güzel. Ben dolabı geniş aldım şifonyeri mini düşünüyorum

çok güzel güle güle kullan 8 gözlü de güzel ben onu beğeniyorum pahalı bence ama gerek yok

Pahalidan ziyade buyuk zaten. Yerim olsa alirdim acikcasi.. ama benim 2. Bi gardolabim var zaten o cocuk odasinda duruyor. Ona montlarimizi ve yukluk esyalari koyuyorum buyuk bisey. Onun orta kismini tamamen bebege ayirdim alttan 2 cekmecesi yine bebegin. Yani bi bebek dolabi kadar yer var. Bu sifonyer var gelecek yataginda yaninda cekmeceleri olucak baya yer oldu yani

Eki Görüntüle 2555169

Bunu aldim.. aslinda orda ustu kucuk kucuk bolmeli olan var hemnes o galiba 8 gozlu onu cok begeniyorum ama malesef koyacak yerim yok

Güle güle kullanın. Ben de şubat anneleri grubundan. Sizleri de takip ediyorum. Inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucaklarimiza.

Bu arada aynı sifonyeri almışız. Eşim de daha yeni kurdu. Tam olarak yerlestiremedik daha odamızı. Icerisine ben de sizin gibi organize düşünüyorum. Hatta sitesindeki sifonyerin fotoğrafında da kendileri örnek koymuşlar organize olarak. Ikea ya yolumuz düşerse gorerek almayı düşünüyorum.

Bunlar guzel ama ben kiyafetleri baktigimda gormek istedigim icin digerinden aldim. Baska seyler icin bunlardan alabilirim belki.

Eki Görüntüle 2555169

Bunu aldim.. aslinda orda ustu kucuk kucuk bolmeli olan var hemnes o galiba 8 gozlu onu cok begeniyorum ama malesef koyacak yerim yok
Canım alakasız olacak ama bosch dik supurgeden memnunmusun geçenlerde bende bosch ve bekoya bakmıştım güzel görünüyor ama kullanışlı mı

Kizlar artık sona doğru yaklaşıyoruz ha. Hazırlıklar bitmek üzere. Ben de bambu beşiğin nevresimlerini sipariş verdim. Besik hala catida. Indirsem ortada kalacak. Bebek için odama ikeadan şifoniyer alıp kurdum. Giysi alışverişim bitti. Ben de çok çok alıp yığmadım çünkü koyacak yeRim de yok. O şifoniyere ancak kullanacağı şeyler sığar. Valizim kargoda. O da gelince hastane çantamı hazırlarım ama hala terlik gibi birkaç eksiğim var. Bebeğin bakim ürünlerini de yarın eşimle çıkarsam alırım artık.

Kız 60 mendil de neyin nesi?
5-10 tane de az gelebilir. Daha çok emzirirken bebeğin üstü kirlenmesin diye kullanıyoruz çünkü bebek yorulunca damlıyor. Bir de meselâ bebek bakim çantanız dışarıya çıkmak için hep hazır duracak. 2 tane hep çantada birkaçı kirlide gibi düşünün çoraplarla eldivenlerin de genelde teki.kayboluyor. yıkamak için mutlaka yikama fileniz olsun meselâ. Uzun kollu citcitli badi ise ben hiç sevmem. Iki uzun kol üst üste bebeğe eziyet bence. Onun yerine yarim kollu badi, üzerine tulumu ve yelek yeterli olacak.

Canım alakasız olacak ama bosch dik supurgeden memnunmusun geçenlerde bende bosch ve bekoya bakmıştım güzel görünüyor ama kullanışlı mı
Canim memnundum ama artik öldü 4 sene falan kullandim bataryasi bitti. Bende yeni biseyler bakiyorum simdi.

Arkadaşım elektroluksun dikey süpürgesini aldı. Halası da kullanıyormuş. Memnunlar yani. Ben de düşünmeye başladım da bu sıralar masrafım çok. Ilerleyen zamanlarda almayı düşünüyorum

Canim memnundum ama artik öldü 4 sene falan kullandim bataryasi bitti. Bende yeni biseyler bakiyorum simdi.
Banada mutfağa lazım özellikle oğlum yemek yiyince malum her taraf batıyor bakiniyorum kaç gündür karar veremedim bi arkadaşta da beko gördüm memnundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…