2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Biz koçtaştan aldık bu tarz değil ama üç kapaklı çekmeceli 450 lira kendimiz kurduk. Böyle camlı olanları da vardı sanırım
bravo valla çok uyguna bulmuşsunuz bizim ev eşya dolu herşeyi içine sığdırayım dedik büyük -uzun geniş boy seçtik gerçi kazıklandık biraz pahalı geldi sonradan. sağlık olsun devir de çok pahalı hiçbirşeye yetişemiyoruz. Ya kızlar birşey sorucam sizde de erkek tarafı bebeğe hiçbirşey yapmıyor mu? Bizimkiler de tık yok herşeyi kız tarafı yaparmışmış öyle deyip kenara çekildiler bize ne düşüyor bir eksiği var mı diye dil ucuyla soran olmadı

Çilekte bir türlü model beğenemedim.
Pierre Cardin dolap, bir de tekerlekli beşik beğendim. Sabit yatak şu an almayacağım.
1.5 yaşında falan montessori yatak almayı düşünüyorum.

Ben cilekten buyuyen yatak aldim. Montessori icin ilerde kendim biseyler dusunurum belki

Bizde oyle erkek tarafi kiz tarafi olaylari yoktur hic. Zaten kiz tarafi olarak kimse yokta ama esimin aileside takmaz oyle seyleri... eltim hastane oda suslemesini amcasi halledicek dedi soramiyorum da yapicak misiniz diye ama esim sen yine her hazirligini yap bana ogret onlarin ipiyle kuyuya inmeyelim dedi.
Kv de de bi gecelik almis iste baska ne yaparlar bilmiyorum. Bisey yapmaya bilirlerde cunku gecen sene ev icin yuklu bir pesinat verdiler sagolsunlar. Ama durumlari yok mu var tabi. Isteseler daha da yapar..

Benim bebek odasi olacak yerde 6 kapakli bi dolabim vardi zaten o yuzden dolap isine girmedim. Biraz uyumsuz bir oda olucak ama hic takmiyorum bebekken o kadar da onemli degil. Carsamba yatak geliyor bakalim cekerim fotolarini

Kayınvalidem bir sürü şey alıp duruyo canım baya hazırlanıyo. Süsler, kıyafetler, yataklar... Kızı olmasını çok istemiş üç tane oğlu var, ilk torun erkek bu ikinci torunu olacak rabbim kısmet ederse. Sonunda pembelere kavuştum diye oynuyo kadın

Güle güle kullan canım. Dolabın büyük her şeyi toplar. Artık ucuz bir şey aramayı bıraktım ben de valla. Sevdiğimi alıyorum. Şimdi bi nevresim beğenmiştim 460a verecekti kadın onu koydum kafaya . Eşim diyo ne oldu sana alışveriş manyağı mı oldun? Allahtan kenarda biriktirmistim onlardan tIrtikliyorum.

Bizde de yoktur öyle o yapsın bu yapsın. Benim ailem uzakta zaten. Kv de de alacaklarım için para filan verdi benim için al diye. Zaten bana bi şey alamaz o kolay beğenmiyorum diye

Merhaba. İlac baslandi mi ve ise yaradi mi?
Benim ilk tahliller normal cikmisti ama kasıntılar devam edince tekrar gittim. 1 haftada 2 katina çıkmış. Safra asidi tahlili icin ozel bi laboratuvara kan gönderdiler. İlac başlanacak ama dayanilir gibi degil her yerim yara. Gece hic uyuyamiyorum

Benimde bugün kontrolüm vardı kıpır kıpırdı yine bugün tam 31.haftadayız.2250 gr olmuş suyu biraz fazlaymış ama sorun oluşturmazmış.ben döndüğünü ayaklarının kaburgalarımın altında olduğunu zannediyodum ama dönmemiş kaburgamın altına dayanan kafasıymış

çok şanslısın maşallah diyim sana Kv nin değerini bil bulunmaz böylesi

Döner inşaAllah yakında benimki de kıpır kıpırdı bugün yarım saate yakın durmaksızın vurdu şimdi de hiç vurmuyo evham yaptım

Seninle ayniyiz canim bende 32.haftanin icindeyim 2kilo 300 gr dedi doktor . Biraz önde gidiyormus . Bende kiyafetleri yikadim ama ütüleyip duzenlemem kaldi :)

Babymall a bakmana tavsiye ederim.Ankara,İstanbul ya da İzmir’de oturuyorsan mağazaları var çeşit çeşit ürünler var ve fiyat skalası geniş her bütçeye hitap ediyor bu şehirler dışında isen internet sitelerinden bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…