2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hamilelikte el parmak uyuşması yaşayan varmı aranız da .
Ben çok yaşıyorum hem elim parmağım şiş hem de geceleri his kaybı oluyor en çok çektiğim ağrılar bel ve el Sıfır tuz olmalı hayatımızda bu süreçte. Dün gece ağrılarımdan uyuyamadım hem kabızım hem bel fıtığım azdı yine

Oyyyy kıyamammm kız mı erkek mi maşallah Biz de daha hala bebeğin yüzünü hiç göremedik

Alleyede bakarim banu ciftciyi takip ediyorum bide

Happymom
Gün gün gebelik takibi
Hamilelik+ yeni keşfettim üç boyutlu görsel hazırlamışlar bebeğin haftasına göre gelişimini üç boyutlu gösteriyor ekranı hareket ettirerek bebeğin detaylarını görebiliyosun çok hoşuma gitti

Benimde butun eklemlerin sis basit bir kapagi bile sıkıp acamiyorum bugun 10 dk lik yolu 1 saatte yurudum pert durumdayim.

Kızlar merhaba. Bugün sabahtan beri 2 dk bakıp çıkıyorum bizim kız evde olunca bir yazamadım.
Hafta sonu bebek için mobilya baktık az biraz kararlaştırdım ne alacağımı.
Fiyatlar inanılmaz yükselmiş bir dolaba 5000 tl diyen yerler gördüm

Evet sacma fiyatlar var o yuzden ya cilek ya ikea

nerde o bulamadım ben cnm o uygulama bende de var görseli bulamadım ki

Malesef yüksek piyasa adı bebekoldu mu iki üç katı değerinin üstünde satıyorlar 4300 küsur dedi bizim de dolaba . İndirim yaptırdık Hala da değişecek parçaları var . Bu dolap çok kullanışlı inegöl mobilya tavsiye ederim oda genişse tabi cnm lajivertten aldık

Eklentiler

• 58FA8F3D-2C82-4105-A236-E9FFA787A948.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 8E7C311C-B92D-46FC-B4C0-D7EDCB429CEF.webp
    27 KB · Görüntüleme: 32
Biz koçtaştan aldık bu tarz değil ama üç kapaklı çekmeceli 450 lira kendimiz kurduk. Böyle camlı olanları da vardı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…