Bugün boşta kalınca minnoşumun hastane hazırlığını yaptım biraz. Ilk giyeceklerini, yedeklerini hazirladim Çok hoşuma gitti henüz valiz ve bakim malzemeleri ortada olmasa da..
Ben çok yaşıyorum hem elim parmağım şiş hem de geceleri his kaybı oluyor en çok çektiğim ağrılar bel ve el Sıfır tuz olmalı hayatımızda bu süreçte. Dün gece ağrılarımdan uyuyamadım hem kabızım hem bel fıtığım azdı yine
Ben de bu cumartesi gittim kontrole çalışabilir raporumu aldım 32. haftanın içindeyim yani
Bebek 2250 olmuş iki elini birden ağzına sokma çabasında olduğundan yüzünü göremedik ilk defa
34 ile uyumlu dedi doktor
Bir de son iki gündür bir kaşınmak bir kaşınmak ağlatacak kadar karaciğere de bakıldı bir şey yok iki günün sonunda şöyle bir baktım çatlamayan yanım kalmadı diyebilirim artık
Kıyafetleri ufaktan yıkamaya başladım bende her hafta daha ağırım çünkü
bu sitede her halükarda 1 hafta önde gösteriyor benim de son adet tarihim 19 Nisan ve benim de haftamı 1 hafta önde gösteriyordu ben de bebeğin doğacağı tarihi daha ileri bir tarihi girerek anca haftayı doğru olcak şekilde düzelttim Cnm. ALLE hamile diye Bi program var orda tam gününde gösteriyor .tavsiye ederim
Happymom
Gün gün gebelik takibi
Hamilelik+ yeni keşfettim üç boyutlu görsel hazırlamışlar bebeğin haftasına göre gelişimini üç boyutlu gösteriyor ekranı hareket ettirerek bebeğin detaylarını görebiliyosun çok hoşuma gitti
Kızlar merhaba. Bugün sabahtan beri 2 dk bakıp çıkıyorum bizim kız evde olunca bir yazamadım.
Hafta sonu bebek için mobilya baktık az biraz kararlaştırdım ne alacağımı.
Fiyatlar inanılmaz yükselmiş bir dolaba 5000 tl diyen yerler gördüm
Kızlar merhaba. Bugün sabahtan beri 2 dk bakıp çıkıyorum bizim kız evde olunca bir yazamadım.
Çilekte bir türlü model beğenemedim.
Pierre Cardin dolap, bir de tekerlekli beşik beğendim. Sabit yatak şu an almayacağım.
1.5 yaşında falan montessori yatak almayı düşünüyorum.
Happymom
Gün gün gebelik takibi
Hamilelik+ yeni keşfettim üç boyutlu görsel hazırlamışlar bebeğin haftasına göre gelişimini üç boyutlu gösteriyor ekranı hareket ettirerek bebeğin detaylarını görebiliyosun çok hoşuma gitti
Malesef yüksek piyasa adı bebekoldu mu iki üç katı değerinin üstünde satıyorlar 4300 küsur dedi bizim de dolaba . İndirim yaptırdık Hala da değişecek parçaları var . Bu dolap çok kullanışlı inegöl mobilya tavsiye ederim oda genişse tabi cnm lajivertten aldık
Malesef yüksek piyasa adı bebekoldu mu iki üç katı değerinin üstünde satıyorlar 4300 küsur dedi bizim de dolaba . İndirim yaptırdık Hala da değişecek parçaları var . Bu dolap çok kullanışlı inegöl mobilya tavsiye ederim oda genişse tabi cnm lajivertten aldık