2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bide o var dogsun bu gunleri arycan diolar ya neden arayalm sukur saglikli olsnda bu sekilde daha zor gremiosn iyimi bilmiosn
öyle diyenleri salla gitsin bebek bu tabıkı hem eskisi gibi olup hem bir can büyütmek nerde o rahatlık. son 2 ayımdı artık herkes uyu uyu uyuyamayacaksın yakında derdi çok şükür evladım olacak ya olmasaydı uyku uyusam ne olur derdim. şimdi hem evladım yanımda değil hem uyku düzenim kalmadı her gece 2 3 saatte bir uyanıp süt sağıyorum gönül isterdi ki emzireyim kokusuyla sesiyle uykusuz kalayım nasip çok şükür hayatta ya olmasaydı ne anlamı var ki en azından yanımda olmasada sütümü alıyor bu bile büyük şükür benım için. biz mesaiye erken başladık yavrum evine gelene kadar böyle gece gündüz her saat süt sağ uykusuzluk canı sağolsun

Annelik işte 'o iyi olsun da..' dedirtir hep. O sevgi olmasa zaten imkansız. Hiç kimseyi öyle koşulsuz karşılıksız sahiplenemezsin. Sen kalbini ferah tut. Gunden güne iyi olacak bebeğin. En kısa sürede kucağına al insallah

Allah bebeğine şifa versin. Adı gibi uzun yaşasın inşallah.

Kizlar benimki de gumbur gumbur. Esim diyor ki bu erken olacak. Sanki ne anliyosa ama 2-3 gündür midem biraz rahatladı sanki. Karnım da daha mı aşağıda yoksa psikolojik mi bilemedim

bir de yürümek daha iyi geliyor. Dün bütün gün evdeydim biraz oturup kalkınca çatı ağrısından adım atamadım resmen. Çocuklar bir hafta evde. Hiç işime yaramadı bu tatil. Onlar okuldayken ne güzel fildir fildir geziyodum. Yediler bir haftami

aynen oyle cani saolsn eve gelip mutlu oldugunu, gunler yakin insallahh minik savasci onlar bende pek takmiorm zatn sadece gereksz yorumlar

Geçecek bunlar inş. Az kaldı, Kavuşacağız Bebişlerimize. Hemşireler dedi ki bebek gelmeden 2-3 saatte bir uyanıp süt sağmanızı istiyoruz ki bebek geldiğinde hazır olun, vücudunuzu hazırlıyoruz böylece. İyi tarafından bakarsak küvezden çıktıklarında yemek ve uyku düzenleri oturmuş olacak. Kötü tarafından bakmayalım, minnoşlarımızı düşünelim. İleride Deniz’le kavga edeceğimiz günleri düşünüp seviniyorum:) kesin babacı olacak, kıskanacağım:)
Kızlar hazırlık yapıyor ya, imrenerek okuyorum. Nasıl pat diye doğurduk ama. Geçecek arkadasım, inş tatlı bir anı olacak hepsi. Hiç bitmeyen abartarak anlatacağımız bir Doğum hikayesi.

geçmiş olsun canım çok erkenmiş haftanız gerçekten. İnşallah en kısa sürede sağlıklı sıhhatli çıkarsınız evinize.

Dün 17 Kasım Dünya Prematüre günüymüş prematüre anneleri @refikaaydin @narantikibi @Bmnxx
Anneliğin en farklı versiyonunu deneyimledik bizler, demek nasip böyleymiş. Şu an ben ilk kızımı doğumduğum haftayı günü doldurdum. İnşallah bunda erken doğmaz. Rabbim sizlerede kolaylık versin. Geceleri kalkıp sür sağmak ne demek çok iyi biliyorum, şifa olsun sütler bebişlerinize. Kendinizi de dinleyin ihmal etmeyin. Çok ağır bir sınav, destek almaktan çekinmeyin gerekirse. Dua ediyorum kızlar hepimiz için.

gece gunduz sagıyorum valla gun gece uyuyakalmışım bır sefer sagamadım alarmı kapatmışım yorgunluktan farkında değilim sabah cok üzüldüm yaakötü düşünmeye ne aklım ne gönlüm elvermiyor zaten rabbim guzel gunler göstersınhazırlıklar hazırlıklar olsun napalım bızde bebeğimizi ordan alacağımız gunu hayal ederek o gune yaklaşınca yapacağız hazırlıkları bırazcık mola verdıkeşimde dun akşam dıyorki doğumuda aradan cıkarttık ne zaman nasıl olacak dıye dsunmeye kalmadan doğuruverdin dıyor

Canım güzel almış bence zamanında doğan bebekler 10. GÜn erken doğanlar 14. GÜnde doğum kilosuna ulaşırmış seninki çok güzel almış maşallah en yakın zamanda yanınıza gelecek inşallah

ondan sonra yine 15 verdi 10 bir aldı 5 bir aldı gün gün değişiyor ama şuan yine 1150 gr bakalım inşallah canım

Bugun bana perdeci yollari evde biseyler vardi herhalde onlarin boyunu yaptiricam.
Bide burda 34 haftalik gorunuyorum ama doktorumda daha gerideyim ultrasonla burdaki ile ayniyim ama isler karisti

göğsünüze ayva çekirdeğini de sürebilirsiniz ben onu kullandım kremde cok sukur fazla yara olmadi ayva çekirdeğini tabağa koyup bi kac damla su damlatıp bekletin jel kıvamına gelince göğsünüze surun zararı da yok kokusuz

Ben de bu cumartesi gittim kontrole çalışabilir raporumu aldım 32. haftanın içindeyim yani
Bebek 2250 olmuş iki elini birden ağzına sokma çabasında olduğundan yüzünü göremedik ilk defa
34 ile uyumlu dedi doktor
Bir de son iki gündür bir kaşınmak bir kaşınmak ağlatacak kadar karaciğere de bakıldı bir şey yok iki günün sonunda şöyle bir baktım çatlamayan yanım kalmadı diyebilirim artık
Kıyafetleri ufaktan yıkamaya başladım bende her hafta daha ağırım çünkü

Son adet tarihini farklı mı girdin birinde acaba? Benim 28 mart ve 34. Haftadayim

Benimde 28 mart ) ama doktorum 4 nisan girmis o an hatirlayamamistim. Hatta hatirlayamadim diye burayada 1 nisan falan girmis olmam lazim. Sonra baktim telefonuma yazmisim Bide tup bebek falan ya doktor ondanda sanirim gec girdi

Bugun bana perdeci yollari evde biseyler vardi herhalde onlarin boyunu yaptiricam.
Bide burda 34 haftalik gorunuyorum ama doktorumda daha gerideyim ultrasonla burdaki ile ayniyim ama isler karisti
bu sitede her halükarda 1 hafta önde gösteriyor benim de son adet tarihim 19 Nisan ve benim de haftamı 1 hafta önde gösteriyordu ben de bebeğin doğacağı tarihi daha ileri bir tarihi girerek anca haftayı doğru olcak şekilde düzelttim Cnm. ALLE hamile diye Bi program var orda tam gününde gösteriyor .tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…