- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
öyle diyenleri salla gitsin bebek bu tabıkı hem eskisi gibi olup hem bir can büyütmek nerde o rahatlık. son 2 ayımdı artık herkes uyu uyu uyuyamayacaksın yakında derdi çok şükür evladım olacak ya olmasaydı uyku uyusam ne olur derdim. şimdi hem evladım yanımda değil hem uyku düzenim kalmadı her gece 2 3 saatte bir uyanıp süt sağıyorum gönül isterdi ki emzireyim kokusuyla sesiyle uykusuz kalayım nasip çok şükür hayatta ya olmasaydı ne anlamı var ki en azından yanımda olmasada sütümü alıyor bu bile büyük şükür benım için. biz mesaiye erken başladık yavrum evine gelene kadar böyle gece gündüz her saat süt sağ uykusuzlukEvet bide o var dogsun bu gunleri arycan diolar ya neden arayalm sukur saglikli olsnda bu sekilde daha zor gremiosn iyimi bilmiosn
öyle diyenleri salla gitsin bebek bu tabıkı hem eskisi gibi olup hem bir can büyütmek nerde o rahatlık. son 2 ayımdı artık herkes uyu uyu uyuyamayacaksın yakında derdi çok şükür evladım olacak ya olmasaydı uyku uyusam ne olur derdim. şimdi hem evladım yanımda değil hem uyku düzenim kalmadı her gece 2 3 saatte bir uyanıp süt sağıyorum gönül isterdi ki emzireyim kokusuyla sesiyle uykusuz kalayım nasip çok şükür hayatta ya olmasaydı ne anlamı var ki en azından yanımda olmasada sütümü alıyor bu bile büyük şükür benım için. biz mesaiye erken başladık yavrum evine gelene kadar böyle gece gündüz her saat süt sağ uykusuzlukcanı sağolsun
Allah bebeğine şifa versin. Adı gibi uzun yaşasın inşallah.Merhaba anneler uzunca zamandır yazamıyorum malesfki 26. Haftada hiç bir neden yokken suyum geldi doğum yaptım bebeğim 1.5 aydır yoğunbakımda riskli dönemleriniz geçsin sizide üzmeyeyim diye yazmadım buraya hamilelerin duası kabul olurmuş yavruma dua edin inşallah iyi olsun 850 gram doğdu hala makineye bağlı dr ciğerlerinin hala gelişmediğini söyledi Allahtan umut kesilmez adını Çınar koyduk adı gibi olsun inşallah
aynen oyle cani saolsn eve gelip mutlu oldugunu, gunler yakin insallahh minik savasci onlar bende pek takmiorm zatn sadece gereksz yorumlaröyle diyenleri salla gitsin bebek bu tabıkı hem eskisi gibi olup hem bir can büyütmek nerde o rahatlık. son 2 ayımdı artık herkes uyu uyu uyuyamayacaksın yakında derdi çok şükür evladım olacak ya olmasaydı uyku uyusam ne olur derdim. şimdi hem evladım yanımda değil hem uyku düzenim kalmadı her gece 2 3 saatte bir uyanıp süt sağıyorum gönül isterdi ki emzireyim kokusuyla sesiyle uykusuz kalayım nasip çok şükür hayatta ya olmasaydı ne anlamı var ki en azından yanımda olmasada sütümü alıyor bu bile büyük şükür benım için. biz mesaiye erken başladık yavrum evine gelene kadar böyle gece gündüz her saat süt sağ uykusuzlukcanı sağolsun
Geçecek bunlar inş. Az kaldı, Kavuşacağız Bebişlerimize. Hemşireler dedi ki bebek gelmeden 2-3 saatte bir uyanıp süt sağmanızı istiyoruz ki bebek geldiğinde hazır olun, vücudunuzu hazırlıyoruz böylece. İyi tarafından bakarsak küvezden çıktıklarında yemek ve uyku düzenleri oturmuş olacak. Kötü tarafından bakmayalım, minnoşlarımızı düşünelim. İleride Deniz’le kavga edeceğimiz günleri düşünüp seviniyorum:) kesin babacı olacak, kıskanacağım:)öyle diyenleri salla gitsin bebek bu tabıkı hem eskisi gibi olup hem bir can büyütmek nerde o rahatlık. son 2 ayımdı artık herkes uyu uyu uyuyamayacaksın yakında derdi çok şükür evladım olacak ya olmasaydı uyku uyusam ne olur derdim. şimdi hem evladım yanımda değil hem uyku düzenim kalmadı her gece 2 3 saatte bir uyanıp süt sağıyorum gönül isterdi ki emzireyim kokusuyla sesiyle uykusuz kalayım nasip çok şükür hayatta ya olmasaydı ne anlamı var ki en azından yanımda olmasada sütümü alıyor bu bile büyük şükür benım için. biz mesaiye erken başladık yavrum evine gelene kadar böyle gece gündüz her saat süt sağ uykusuzlukcanı sağolsun
Allah razı olsunAnnelik işte 'o iyi olsun da..' dedirtir hep. O sevgi olmasa zaten imkansız. Hiç kimseyi öyle koşulsuz karşılıksız sahiplenemezsin. Sen kalbini ferah tut. Gunden güne iyi olacak bebeğin. En kısa sürede kucağına al insallah
geçmiş olsun canım çok erkenmiş haftanız gerçekten. İnşallah en kısa sürede sağlıklı sıhhatli çıkarsınız evinize.Merhaba anneler uzunca zamandır yazamıyorum malesfki 26. Haftada hiç bir neden yokken suyum geldi doğum yaptım bebeğim 1.5 aydır yoğunbakımda riskli dönemleriniz geçsin sizide üzmeyeyim diye yazmadım buraya hamilelerin duası kabul olurmuş yavruma dua edin inşallah iyi olsun 850 gram doğdu hala makineye bağlı dr ciğerlerinin hala gelişmediğini söyledi Allahtan umut kesilmez adını Çınar koyduk adı gibi olsun inşallah
gece gunduz sagıyorum valla gun gece uyuyakalmışım bır sefer sagamadım alarmı kapatmışım yorgunluktan farkında değilim sabah cok üzüldüm yaaGeçecek bunlar inş. Az kaldı, Kavuşacağız Bebişlerimize. Hemşireler dedi ki bebek gelmeden 2-3 saatte bir uyanıp süt sağmanızı istiyoruz ki bebek geldiğinde hazır olun, vücudunuzu hazırlıyoruz böylece. İyi tarafından bakarsak küvezden çıktıklarında yemek ve uyku düzenleri oturmuş olacak. Kötü tarafından bakmayalım, minnoşlarımızı düşünelim. İleride Deniz’le kavga edeceğimiz günleri düşünüp seviniyorum:) kesin babacı olacak, kıskanacağım:)
Kızlar hazırlık yapıyor ya, imrenerek okuyorum. Nasıl pat diye doğurduk ama. Geçecek arkadasım, inş tatlı bir anı olacak hepsi. Hiç bitmeyen abartarak anlatacağımız bir Doğum hikayesi.
Canım güzel almış bence zamanında doğan bebekler 10. GÜn erken doğanlar 14. GÜnde doğum kilosuna ulaşırmış seninki çok güzel almış maşallah en yakın zamanda yanınıza gelecek inşallahR refikaaydin B Bmnxx size sormak istediğim şey var bebekleriniz ilk hafta ne kadar ödem attı ne kadar kilo aldı benim yarın 1 hafta olacak bebeğim 1170 gr doğdu suan 1150 gr bazen günde 10 gr aldı bazen 25 verdi bazen 5 aldı 5 gr verdi falan ne zaman hep almaya devam eder ki bu haftada normal mi
ondan sonra yine 15 verdi 10 bir aldı 5 bir aldı gün gün değişiyor ama şuan yine 1150 gr bakalım inşallah canımCanım güzel almış bence zamanında doğan bebekler 10. GÜn erken doğanlar 14. GÜnde doğum kilosuna ulaşırmış seninki çok güzel almış maşallah en yakın zamanda yanınıza gelecek inşallah
Bugun bana perdeci yollari evde biseyler vardi herhalde onlarin boyunu yaptiricam.
Bide burda 34 haftalik gorunuyorum ama doktorumda daha gerideyim ultrasonla burdaki ile ayniyim ama isler karisti
Özellikle sabahları çok oluyor benim gün içinde iyileşir gibi oluyorum akşama doğru yeniden başlıyorHamilelikte el parmak uyuşması yaşayan varmı aranız da .
Son adet tarihini farklı mı girdin birinde acaba? Benim 28 mart ve 34. Haftadayim
bu sitede her halükarda 1 hafta önde gösteriyor benim de son adet tarihim 19 Nisan ve benim de haftamı 1 hafta önde gösteriyordu ben de bebeğin doğacağı tarihi daha ileri bir tarihi girerek anca haftayı doğru olcak şekilde düzelttim Cnm. ALLE hamile diye Bi program var orda tam gününde gösteriyor .tavsiye ederimBugun bana perdeci yollari evde biseyler vardi herhalde onlarin boyunu yaptiricam.
Bide burda 34 haftalik gorunuyorum ama doktorumda daha gerideyim ultrasonla burdaki ile ayniyim ama isler karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?