Hic muayene olmadiniz mi ? Bizim burda( yurtdisindayim) 4.aya kadar gebeliklerde karindan bakmiyorlar ve her gittigimde mikrop var mi acilma var mi diye bakiyor. Ama ilk hamileligimde turkiyedeydim 42. Haftamda doktor kontrol edeyim dedi ve o ara birsey yapti sadece o acitmisti ama bunu yapmasaydim ilac verip seni oyalayacaklardi simdi direk serum taksinlar demisti suni sanci icin.gercekten de serumdan sonra dogum cok gecmeden olmustu. Insallah sizin kontrollerde kolay gecer acima hic olmazBnde yapiorum valla nasil olcak bilmiyorum 36 haftada yapcz dedi 34tyz korkuyorm
Açılma mı olmadı çok mu muayene ettiler yani..Benim gittiğimde baktilar 5cm açılmıştı sonra dr gelince bidaha baktı 9 olmuştu sancim çöktü bi kaç dk sonra zaten kesi vurup çıkardılar..galiba 2 yada 3kez baktı ebeBenim ilki 42 haftada doğdu o yüzden çok muayene olmak zorunda kaldım . Dogumum muayeneden daha kolay geçti .
Benimde birincide oyleydiBenim ilki 42 haftada doğdu o yüzden çok muayene olmak zorunda kaldım . Dogumum muayeneden daha kolay geçti .
Cok ilgincmis yaa 4aya kadar alttan mı muayene oluyorsunuz..Hic muayene olmadiniz mi ? Bizim burda( yurtdisindayim) 4.aya kadar gebeliklerde karindan bakmiyorlar ve her gittigimde mikrop var mi acilma var mi diye bakiyor. Ama ilk hamileligimde turkiyedeydim 42. Haftamda doktor kontrol edeyim dedi ve o ara birsey yapti sadece o acitmisti ama bunu yapmasaydim ilac verip seni oyalayacaklardi simdi direk serum taksinlar demisti suni sanci icin.gercekten de serumdan sonra dogum cok gecmeden olmustu. Insallah sizin kontrollerde kolay gecer acima hic olmaz
Evet aynen oyleCok ilgincmis yaa 4aya kadar alttan mı muayene oluyorsunuz..
Bu sefer karın çevresi bacak ve baş ölçümünden sadece 3 gün geri çıktı. Yani gayet uyumlu. Ama haftadan haftaya ölçümler çok değişiyo,doktora göre normalmiş. Başı ve bacağı bi hafta ilerideydi, sanki onlar aynı kalmış da bi haftada sırf karın çevresi genişlemiş gibi oldu. Hareketleri iyi kafama takmamaya çalışıyorum. Göbek kordonundaki akım da çok iyiymiş öyle dedi.günaydın
Dün kontrol var demişsin nasılmış bebiş ölçtülermi karın çevresini? Ben de holter taktılar sonucunda ortalama tansiyonum 121/80 çıkmış, gece ortalaması 117/71 çıkmış bir kaç kez yukselmiş ama ben kendim ölçünce yüksek çıkıyor sen alfamed mi kullanıyorsun kendi mi düzeldi
Ben bebeninkileri renkliler beyazlar diye ayırmıyorum hiç sorun olmadı
Ayy nasil.bi aci ama catlak bu kadar acisin oyle yapim faydasi olur insallah bacaklarm goguslerm bu ara kotuKirmiziysq catliyodur nemlendir bol bol
Bende ayni goremiom bile aynadn bakmaya calisiom olmuyooo doguralm artk vucut ne sekil.alcak merak ediyormVazelin sürsene iyi geliyor ama ben o kadar şiştim ki artk bisey süremiyorum vücudum bana hakim olmaya başladı bende saldım gitti artık
Hic cati muaynesi olmadm bi onceki gebelikte alttan baktulr ama ulturosnla onda bile cok kasiyodum kendimi ki kurtaj olcagm gun hemsire yada ebe fitil koymam.gerek dedi acilma icin kadinla kavga ettik parmaklari sıksms cikaramadi smdi o yuzdn cok tedirgnmHic muayene olmadiniz mi ? Bizim burda( yurtdisindayim) 4.aya kadar gebeliklerde karindan bakmiyorlar ve her gittigimde mikrop var mi acilma var mi diye bakiyor. Ama ilk hamileligimde turkiyedeydim 42. Haftamda doktor kontrol edeyim dedi ve o ara birsey yapti sadece o acitmisti ama bunu yapmasaydim ilac verip seni oyalayacaklardi simdi direk serum taksinlar demisti suni sanci icin.gercekten de serumdan sonra dogum cok gecmeden olmustu. Insallah sizin kontrollerde kolay gecer acima hic olmaz
Bende ayrildm ama yine karisik renkler oldugu icin mendillerle.yikadma ama azcik renk degstrne olms yinede olsn napim oyle giysin beyfendi nokta gbi pek.belli olmuyorBende mendillerden attim icine. Cok iyi oldu yoksa bir suru camasir bide ufaklar makine dolmuyor
Bnde yapiorum valla nasil olcak bilmiyorum 36 haftada yapcz dedi 34tyz korkuyorm
Kizlar cati muayenesi dedikleri acaba acilma var mi diye baktiklari mi ? Topiklere baktim da herkes cok stres yapiyor bu konuda
Aaa nasil sıkıstirmis parmaklarini oraya , bazi kisiler yuzunden iste insanlarda dogum korkusu filan oluyor . Rabbim iyi insanlar ile karsilastirsin hepimiziHic cati muaynesi olmadm bi onceki gebelikte alttan baktulr ama ulturosnla onda bile cok kasiyodum kendimi ki kurtaj olcagm gun hemsire yada ebe fitil koymam.gerek dedi acilma icin kadinla kavga ettik parmaklari sıksms cikaramadi smdi o yuzdn cok tedirgnm
Korkudan o bölgedeki kaslarını öyle sıkmış ki ebenin parmakları içerde kalmış, ebenin suçu yok :)Aaa nasil sıkıstirmis parmaklarini oraya , bazi kisiler yuzunden iste insanlarda dogum korkusu filan oluyor . Rabbim iyi insanlar ile karsilastirsin hepimizi
Ben kendimi kastim oda cekemedi 1Aaa nasil sıkıstirmis parmaklarini oraya , bazi kisiler yuzunden iste insanlarda dogum korkusu filan oluyor . Rabbim iyi insanlar ile karsilastirsin hepimizi
Aynen ebede sorun yok ben sorunluyumKorkudan o bölgedeki kaslarını öyle sıkmış ki ebenin parmakları içerde kalmış, ebenin suçu yok :)
Aynem oyler mecbur olcak bi sekilde cikicakMuayenelerde rahat okun kizlar. Birakin oyle yada boyle yapicaklar kasmak size zarar.. valla her turlu doktor muaynesinde gayet rahatim. Bak simdi dis hastanesinde bi hastayla ugrasiyoruz genel anestezi yapilacak dislerine kanal tedavisi falan ama genel anestezi icin igne yaptirmiyor hungur hungur agliyor. Ama diside agriyor. Yani ya bu deveyi guducez yada guducez o bebekler cikicak bisekilde.
Ağırlığı normal gözüküyo 31 haftalık bebek ortalama 1600 gram civarı oluyo. Sizinki 1800müş. Niye öyle dedi bilemiyorum. Son muayenede nasıldı?Kızlar bugün kontrolüm vardi 32+3 olduk kg 1800 boyu 41 cm dedi ama 31 hafta ile uyumlu dedi sizce zayıf mi normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?