Hepsi zamanında gelir inşallah benim tahminime göre hafta olarak en ileri benimkisi ve ilk benim doğum yapmam lazımAynen guzel cok guzel.ama stresbakalim siradaki bebis kiminki olcak
Aynen belli olmuyooHepsi zamanında gelir inşallah benim tahminime göre hafta olarak en ileri benimkisi ve ilk benim doğum yapmam lazımZaten sezeryan olursa aralığın ortasında olacak gerçi bazı arkadaşların bebişleri gelişim olarak ilerde belli de olmaz
34+6 şuan yarın 35 olacağız inşallahAynen belli olmuyookac haftalik suan
33+5 bizimkide az var34+6 şuan yarın 35 olacağız inşallahSiz kaç haftalık oldunuz
Evet aramızda 1 hafta varmış arka arkaya Doğum yaparız muhtemelen33+5 bizimkide az var
Ayyy azaliyo ama gelmioEvet aramızda 1 hafta varmış arka arkaya Doğum yaparız muhtemelen
Kız benimki deAyyy azaliyo ama gelmioaynen kiz erkek bizimki erkek
Evet bende hergun muz ve süt tuketiyorum ama bu kadar oluyor iste sağlıklı olsunlarda en önemlisi buSağlıklı yaşamak dışında yapılabilecek bişey yok sanırım. Badem muz filan yiyin derler ama tamamen kulaktan kulağa geçmiş bilgiler :) denemekten zarar gelmez ben yiyorum zaten severim de
Benim kiz tam zamaninda dogmustu valla ama bilemem herkesin nasil oluyorYaa onunla ilgisi var mı acaba benim eşim de doğu görevinde 39da gelcek galiba erken olursa yandık yani yetişmicek ben de ona telaş yapıyorum sürekli ne zaman doğcak diye
Benim kizin kilo ilerdeydi 37+1 de 3 cm acikligim vardi. Doktor gün verdi gittim suni sanciyla epidural normal dogum yaptim. Herkes nasil bilemicem amaNormalden ileride olunca erken mi doguyor acaba ? Yoksa sizinki istisna mi bende onu merak ediyorum.
Ben 42 hafta dolunca normal doğum yaptım.nezaman geleceği belli olmuyor bebislerin. Bir arkadaş da 37. Haftada normal doğum yapmıştıya Allahin işi belli olmaz tabiki ama normal dogumlar genelde 38 den sonra mi olmaya basliyor yani 40 ta da doguran cok var midir
Bende bu konuda biraz şüpheliyim günlük ped kullanıyorum ped ıslanıyor ama su mu akıntının yaydığı bir ıslaklık mı anlayamıyorum. Son gittiğim kontrolde doktor suyu az deyince ilk aklıma gelen o oldu ama doktor turnusollu ped vs demeden direk periontoloji görsün dedi. Aslında suyundan da pek emin değildi bence gittiğim eğitim ve araştırma suyun yeterli olduğunu söyledi. Turnusollu ped kendim rahat etmek için çok aradım ama bulamadım kalkmış sanırım piyasadan kağıt olarak uygulanıyormuş.Aminyotik siviyi gosteren petler var onlardan alsana icin rahat etmis olur bazen bnde oluyorum ama doktor hep suyu iyi dio sordugumda
Normalden ileride olunca erken mi doguyor acaba ? Yoksa sizinki istisna mi bende onu merak ediyorum.
Kizlar cati muayenesi dedikleri acaba acilma var mi diye baktiklari mi ? Topiklere baktim da herkes cok stres yapiyor bu konuda
Ya ben hiç vajinal muayne olmadım şimdiye kadar fitil bile koyamıyorum cok zorlanıyorum yani. Normal doğum istiyorum çok ama tabi çok da tedirginim napıcam bakalımpsikolojik sanırım bunun normal bi muayne ve sürec oldugunu kabullenmem gerek
Aaynem vala yaklastikca daha gerilio insan bi hemen dogsa diorm bi dursa diyorm ayyy ayy gelseler daha iyi galiba amaKız benimki deevet şu 8.ay hiç geçmedi 8.ay sanki 60 gün gibi geldi bakalım kalan son haftalar nasıl geçecek Doğumdan da korkmuyor değilim yani çok tırsıyorum Rabbim hepimize kolaylık verir inşallah pıt diye çıkarırız
Birinci 4 ikinci bir bucuk yasinda , ikinciyle ucuncu cok yakin oldu. 3.de kiz dedigimde herkes bi ooollllsuuunn diyor :) alistim artik bu duruma ama bende kizlar arkadas olacak diye seviniyorum ve bende cok seviyorum kalabalik aileleri. 31 yas gayet normal yani nasibinde varsa 3 de olur 4 de :) cocuk yetistirmek zor ama cok sabir istiyor. Rabbim hayirli evlat versinde sayisi cinsiyeti hic onemli degil yeterki ahlaklari guzel olsun .Ay maşallah 25 yaşında 3.hamilelikBen 31 yaşındayım ve ilk hamileliğim daha Sen benim yaşıma geldiğinde çok rahat olacaksın ben ise daha ikinciyi yapacağım 3.ye ise yaşım yetmez artık O zaman kızlar arasındaki yaş farkı az çok seviyorum ben öyle kalabalık aile bir de kızların kız kardeşleri olmasını
Bende yegenmde gormstm oldugunu ama bilmiorm suan insan arada kalio islaklk oluncqBende bu konuda biraz şüpheliyim günlük ped kullanıyorum ped ıslanıyor ama su mu akıntının yaydığı bir ıslaklık mı anlayamıyorum. Son gittiğim kontrolde doktor suyu az deyince ilk aklıma gelen o oldu ama doktor turnusollu ped vs demeden direk periontoloji görsün dedi. Aslında suyundan da pek emin değildi bence gittiğim eğitim ve araştırma suyun yeterli olduğunu söyledi. Turnusollu ped kendim rahat etmek için çok aradım ama bulamadım kalkmış sanırım piyasadan kağıt olarak uygulanıyormuş.
Benimde birinci 42 haftalik ikinci 41 haftalik dedim bu erken mi olur acabaOnunla ilgisi yok valla zamanı ne zamansa o zaman geliyor. Iki bebeğim de 2 -3 hafta önden giderdi. Kızda 39+4te biz başlattığı doğumu. Oğlumda 39+6da 4cm acikligim var diye yine suni ile başlattik. Bi da 3 hafta ilerde su an. Bakalim ne zaman gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?