- 21 Nisan 2019
- 755
- 2.084
- 33
- 41
Bilmiyorum 31 hafta ile uyumlu deyince acaba zayıf mi diye sizlere sorayim dedim. Onun dışında herşey normal siz kg alması için bir şey yapiyormusunuzAğırlığı normal gözüküyo 31 haftalık bebek ortalama 1600 gram civarı oluyo. Sizinki 1800müş. Niye öyle dedi bilemiyorum. Son muayenede nasıldı?
Sağlıklı yaşamak dışında yapılabilecek bişey yok sanırım. Badem muz filan yiyin derler ama tamamen kulaktan kulağa geçmiş bilgiler :) denemekten zarar gelmez ben yiyorum zaten severim deBilmiyorum 31 hafta ile uyumlu deyince acaba zayıf mi diye sizlere sorayim dedim. Onun dışında herşey normal siz kg alması için bir şey yapiyormusunuz
Yaa onunla ilgisi var mı acaba benim eşim de doğu görevinde 39da gelcek galiba erken olursa yandık yani yetişmicek ben de ona telaş yapıyorum sürekli ne zaman doğcak diyeTesekkur ederim inssssizin ki normal aslinda benimki sabirsiz onden gidiyor ablasi da 3 hafta onden giderdi. Erken de dogdu
Yaa peki doktorunuz bişey dedi mi problem mi bu benim karın çevresiyle aradaki fark 2 haftayı geçiyorBenim kafa çap 5hafta önde
Ya ben hiç vajinal muayne olmadım şimdiye kadar fitil bile koyamıyorum cok zorlanıyorum yani. Normal doğum istiyorum çok ama tabi çok da tedirginim napıcam bakalımHic cati muaynesi olmadm bi onceki gebelikte alttan baktulr ama ulturosnla onda bile cok kasiyodum kendimi ki kurtaj olcagm gun hemsire yada ebe fitil koymam.gerek dedi acilma icin kadinla kavga ettik parmaklari sıksms cikaramadi smdi o yuzdn cok tedirgnm
Benim 31+5de 1625gramdı biraz minik kilo alışına bakalım dedi tam bi hafta sonra 32+5de 1910gr 41cm olmuş normal gördü önemli olan artışın olması sanırım çünkü bi sonraki görüşmemiz 10 aralık olsa yeterli bi aksilik olmazsa dedi bence sıkıntı yapmayınKızlar bugün kontrolüm vardi 32+3 olduk kg 1800 boyu 41 cm dedi ama 31 hafta ile uyumlu dedi sizce zayıf mi normal mi
Ay canim ya hassas dönemdeymissinn. Korkma cidden hic bir sıkıntisi yok. Rahat ol sal kendini , insallah hersey kolay olacakBen kendimi kastim oda cekemedi 1zaten bebegmi.kaybettgm icin agliodm o stresle.kasilmsm oda cekemiom.die soylenio fln orda oyle olmustu
Evet aslnda kasmasak bi sorun yok ama insan bazrm yapio allahm yardim etsn evlatlariza kaavusalimYa ben hiç vajinal muayne olmadım şimdiye kadar fitil bile koyamıyorum cok zorlanıyorum yani. Normal doğum istiyorum çok ama tabi çok da tedirginim napıcam bakalımpsikolojik sanırım bunun normal bi muayne ve sürec oldugunu kabullenmem gerek
Ooy ne guzel rabbim. Hepsine saglik versn insallah vala bakalm ne yasiycz gorcezAy canim ya hassas dönemdeymissinn. Korkma cidden hic bir sıkıntisi yok. Rahat ol sal kendini , insallah hersey kolay olacaksonra gecip gidiyor zaten. Ne dogumdan ne hamilelikten korkuyordum. Bu hamilelik cok yordu beni. Ilki gibi hic degil. Dogumlar kolaydi elhamdulillah 25 yasindayim 3. Hamileligim doktor bi daha yapma iyi korun bünyen kaldirmaz diyor .
Mendiller çok işe yarıyor bebek büyüdükçe daha renkli giysiler giyiyo yaBende mendillerden attim icine. Cok iyi oldu yoksa bir suru camasir bide ufaklar makine dolmuyor
Benimkinde sol beyinde ödem var dedi ama mesela sizinkinde demek öyle bisey yok genetik olabilir anne yada babanın kafası büyükse ondandırYaa peki doktorunuz bişey dedi mi problem mi bu benim karın çevresiyle aradaki fark 2 haftayı geçiyor
Sancı tecrübesi yaşamadım ama edindiğim bilgilere göre kasılmalar olduğunda dinlendiğinde geçiyorsa sıkıntı yok ama düzenli aralıklarla mesela 5 dakikada bir ya da 10 dakikada bir ritmik olarak devam ediyorsa doğum sancısı oluyormuş kendini bir dinle kasılmalar devam ediyorsa hastaneye hemen gitmelisin en azından için rahat eder.Kızlar benim bugün agrım oldu 2 kere 1i çok şiddetliydi kısa sürdü ama beni yürütmedi bile sağ tarafimdan girdi ağrı doktoru aradım 1 saat dinlen devam ederse hastaneye geç nst cekilsin dedi ağrı geçti ama karnım sık sık sertlesmeye başladı ağrı yok ama bebekte çok hareketli sertleşmeyi bebek mi yapıyor rahimmi kasiliyor anlayamıyorum ki ne yapsam bilemedim hastaneye mi gideyim sancı yok diye sakin sakin oturup bekleyeyimmi kafam karıştı
Ay inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşuruz yavrularımıza güzel bekleyişler ama bir o kadar da stresliYavaş yavaş mutlu sona yaklaşıyoruz hep birlikte
Ay maşallah 25 yaşında 3.hamilelikAy canim ya hassas dönemdeymissinn. Korkma cidden hic bir sıkıntisi yok. Rahat ol sal kendini , insallah hersey kolay olacaksonra gecip gidiyor zaten. Ne dogumdan ne hamilelikten korkuyordum. Bu hamilelik cok yordu beni. Ilki gibi hic degil. Dogumlar kolaydi elhamdulillah 25 yasindayim 3. Hamileligim doktor bi daha yapma iyi korun bünyen kaldirmaz diyor .
Aynen guzel cok guzel.ama stresAy inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşuruz yavrularımıza güzel bekleyişler ama bir o kadar da stresli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?