2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yıllardır normal kontrollerde kasıyordum kendimi, çok acımıyordu ama elimde değildi. Hamile kaldığım andan itibaren riskli gebelik diye doktor doktor gezdim. Her doktor kontrolünde biraz daha rahatladım, son geldiğim noktada kimse aç demeden açıveriyordum, iyice arsız olmuştum utanma sıkılma kasma hiçbir şey kalmadı. Bi ara içime gazlı bez sokup temizlemek durumunda kaldılar ay diyorum yabancı madde de sokmayın artık doktor gazlı bezi takdim etti tanışın kaynaşın dedi ve soktu içeriHatta miyom ameliyatımda rahim kontrolü yapan hemşireyi dövecekken, bu sezaryenden sonra rahim kontrolü bile o kadar rahat geçti ki, gıkım çıkmadı rahim kontrolü ameliyattan sonra rahimin üstüne, yaralı bölgeye elleriyle hafif bastırılarak yapılıyor ve insanlar bas bas bağırıyor normalde. Ne kadar kasarsanız o kadar acıyor tüm muayeneler. Rahat olmaya çalışın vallahi acımıyor

Ağırlığı normal gözüküyo 31 haftalık bebek ortalama 1600 gram civarı oluyo. Sizinki 1800müş. Niye öyle dedi bilemiyorum. Son muayenede nasıldı?
Bilmiyorum 31 hafta ile uyumlu deyince acaba zayıf mi diye sizlere sorayim dedim. Onun dışında herşey normal siz kg alması için bir şey yapiyormusunuz

Bilmiyorum 31 hafta ile uyumlu deyince acaba zayıf mi diye sizlere sorayim dedim. Onun dışında herşey normal siz kg alması için bir şey yapiyormusunuz
Sağlıklı yaşamak dışında yapılabilecek bişey yok sanırım. Badem muz filan yiyin derler ama tamamen kulaktan kulağa geçmiş bilgiler :) denemekten zarar gelmez ben yiyorum zaten severim de

Tesekkur ederim insss sizin ki normal aslinda benimki sabirsiz onden gidiyor ablasi da 3 hafta onden giderdi. Erken de dogdu
Yaa onunla ilgisi var mı acaba benim eşim de doğu görevinde 39da gelcek galiba erken olursa yandık yani yetişmicek ben de ona telaş yapıyorum sürekli ne zaman doğcak diye

Ya bugun disardayin hic uzanamadim diye mi nedir bir sistim.. ellerim falan nasil oldu anlatamam her gecen dakika dahada sisiyor gibiyim. Patlamasam bari

Ya ben hiç vajinal muayne olmadım şimdiye kadar fitil bile koyamıyorum cok zorlanıyorum yani. Normal doğum istiyorum çok ama tabi çok da tedirginim napıcam bakalım psikolojik sanırım bunun normal bi muayne ve sürec oldugunu kabullenmem gerek

Kızlar bugün kontrolüm vardi 32+3 olduk kg 1800 boyu 41 cm dedi ama 31 hafta ile uyumlu dedi sizce zayıf mi normal mi
Benim 31+5de 1625gramdı biraz minik kilo alışına bakalım dedi tam bi hafta sonra 32+5de 1910gr 41cm olmuş normal gördü önemli olan artışın olması sanırım çünkü bi sonraki görüşmemiz 10 aralık olsa yeterli bi aksilik olmazsa dedi bence sıkıntı yapmayın Bana normal geldi artık hızlı almaya başlıcaklar zaten

Ben kendimi kastim oda cekemedi 1 zaten bebegmi.kaybettgm icin agliodm o stresle.kasilmsm oda cekemiom.die soylenio fln orda oyle olmustu
Ay canim ya hassas dönemdeymissinn. Korkma cidden hic bir sıkıntisi yok. Rahat ol sal kendini , insallah hersey kolay olacak sonra gecip gidiyor zaten. Ne dogumdan ne hamilelikten korkuyordum. Bu hamilelik cok yordu beni. Ilki gibi hic degil. Dogumlar kolaydi elhamdulillah 25 yasindayim 3. Hamileligim doktor bi daha yapma iyi korun bünyen kaldirmaz diyor .

Evet aslnda kasmasak bi sorun yok ama insan bazrm yapio allahm yardim etsn evlatlariza kaavusalim

Ooy ne guzel rabbim. Hepsine saglik versn insallah vala bakalm ne yasiycz gorcez

Kızlar benim bugün agrım oldu 2 kere 1i çok şiddetliydi kısa sürdü ama beni yürütmedi bile sağ tarafimdan girdi ağrı doktoru aradım 1 saat dinlen devam ederse hastaneye geç nst cekilsin dedi ağrı geçti ama karnım sık sık sertlesmeye başladı ağrı yok ama bebekte çok hareketli sertleşmeyi bebek mi yapıyor rahimmi kasiliyor anlayamıyorum ki ne yapsam bilemedim hastaneye mi gideyim sancı yok diye sakin sakin oturup bekleyeyimmi kafam karıştı

Yaa peki doktorunuz bişey dedi mi problem mi bu benim karın çevresiyle aradaki fark 2 haftayı geçiyor
Benimkinde sol beyinde ödem var dedi ama mesela sizinkinde demek öyle bisey yok genetik olabilir anne yada babanın kafası büyükse ondandır

Sancı tecrübesi yaşamadım ama edindiğim bilgilere göre kasılmalar olduğunda dinlendiğinde geçiyorsa sıkıntı yok ama düzenli aralıklarla mesela 5 dakikada bir ya da 10 dakikada bir ritmik olarak devam ediyorsa doğum sancısı oluyormuş kendini bir dinle kasılmalar devam ediyorsa hastaneye hemen gitmelisin en azından için rahat eder.

Ay maşallah 25 yaşında 3.hamilelik Ben 31 yaşındayım ve ilk hamileliğim daha Sen benim yaşıma geldiğinde çok rahat olacaksın ben ise daha ikinciyi yapacağım 3.ye ise yaşım yetmez artık O zaman kızlar arasındaki yaş farkı az çok seviyorum ben öyle kalabalık aile bir de kızların kız kardeşleri olmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…