Benimde bir kere burnum tikanmisti fısfis kullandim , simdi devamli tikaniyor. Diger hamileligimde de cok kullandim devamli tikaniyordu cok kötü birsey ;(
Daha baslarda olsa.kbb ciler rinolight falan yapiyo ama bu saatten sonra gerek yok gibi.. ben ilk gebeligimde kurtaj olana kdar oturarak uyumak zorunda kaldim ne zaman kalbi durdu kurtaj oldum burnum acildi. Tabi bebekle alakali degil.tamamen hormonlarla ilgili
Ayy ne cok konusmussunuz oku oku bitmedi :) valla erken yasta cocuk yapanlar helal.. ben ocakta 34 olucam bu arada hic vajinal muayene olmayan arkadas nasil ya. Keseye de mi bakmadi simdiye kadar kulturde mi almadi. Smear kultur falan almasi lazim tahlil yapilmasi lazim...
Minisodaki seyahat setlerini gorsem onlardan alirdim renkleri iyiymis ya. Ben onlari bulamadim diye mavi aldim baska renk yoktu tuh
Yok ya ya denk gelmedi ya sıkıntı olmadığı için gitmemiştim gerek bulmadı sanırım doktorlar kese içinde adetim cok gecikmisti karından bakıp hemen gördü o yüzden o da olmadı Tahlil gebelikle mi ilgili yapıyolar yoksa rutin kontrol mü
Ayy ne cok konusmussunuz oku oku bitmedi :) valla erken yasta cocuk yapanlar helal.. ben ocakta 34 olucam bu arada hic vajinal muayene olmayan arkadas nasil ya. Keseye de mi bakmadi simdiye kadar kulturde mi almadi. Smear kultur falan almasi lazim tahlil yapilmasi lazim...
Minisodaki seyahat setlerini gorsem onlardan alirdim renkleri iyiymis ya. Ben onlari bulamadim diye mavi aldim baska renk yoktu tuh
Daha baslarda olsa.kbb ciler rinolight falan yapiyo ama bu saatten sonra gerek yok gibi.. ben ilk gebeligimde kurtaj olana kdar oturarak uyumak zorunda kaldim ne zaman kalbi durdu kurtaj oldum burnum acildi. Tabi bebekle alakali degil.tamamen hormonlarla ilgili
Burda cok birsey yapacaklarini sanmiyorum. Diger hamileligimde neredeyse hamileligimin 4.ayinda baslamistim kullanmaya kizim dogduktan 1 ay sonra filan acilmaya basladi. Bunda olmadi diue sevinirken yeniden basladi ama bu kez o kadar kotu degil :)
Bu gece nöbet bende galiba midem yanıyo çok fena karnım yine çok acıyo o kadar gerginki bugün göbek deliğim dışa dönmüş geçen haftada bir kez böyle oldu sabah uyandığımda normale dönmüştü.
Son zamanlarda zaman geçmiyo..bugün ayaklarımda hafiften şişme oluştu olan ayakkabım rahatsız etti.tartıda fazla kilo görürseniz üzülmeyin hepsi ödem şişiyoruz elimde parmaklarımdada hafif uyuşukluk var aynı gibi geliyo bana ellerim ama büyük ihtimal şiştiler uyuşukluk olduğuna göre
Doğursak,hafiflesek.bebeklerimizde uyuyan bebişler olsada rahat rahat yatıp uyusak çok amin
Nöbeti ben alayım o zaman. Bunada şükür en azından 5 saat uyumuşum. Biranda gözler açılıyor. Vücut bebek doğduktan sonra uykusuz gecelere alışıyor sanırım
Ben de uykusuzum şuanda en büyk problemim bel ağrıısı . Yürürken bile sağ ayakla adımımı attığım an ağrıyor tuvalete gitmekte bile zor . Burun meselesine gelince hamileliğimin ilk ayından itibaren burnum tıkalı hiç açılmadı sprey sıkmayı doktor yasakladı b grubu ilaç oldukları için bebeğe spreyler zararlı dedi her sabah uyanırım burnumu açmaya çalışırım ama açılmaz alıştım artık ağzımdan nefes almaya . Belim mahvetti beni Allah fıtığı olanın gebelikte Yardımcısı olsun böyle bi acı yok arkdşlar
Bende burdayim bacak agrilarim gecmek bilmio sag degilde sol buz gibi bide kalcamdaki catlaklar.cikti onlarda aciyoo buna sukur yinede allahim bize bu mucizeyi yasattn agirlarida cekicz
Yok ya ya denk gelmedi ya sıkıntı olmadığı için gitmemiştim gerek bulmadı sanırım doktorlar kese içinde adetim cok gecikmisti karından bakıp hemen gördü o yüzden o da olmadı ☺ Tahlil gebelikle mi ilgili yapıyolar yoksa rutin kontrol mü
Kızlar isim seçenekleri arasında oylama yapıyorum yardımcı olur musunuz artık benim kızımın da bir ismi olsun Şimdiden teşekkür ederim
Defne
Damla
Başak
Afra
Hazal
Çağla