Kızlar isim seçenekleri arasında oylama yapıyorum yardımcı olur musunuz artık benim kızımın da bir ismi olsunŞimdiden teşekkür ederim
Defne
Damla
Başak
Afra
Hazal
Çağla
Kızlar isim seçenekleri arasında oylama yapıyorum yardımcı olur musunuz artık benim kızımın da bir ismi olsunŞimdiden teşekkür ederim
Defne
Damla
Başak
Afra
Hazal
Çağla
Insatgramda cevremde heryerde DefneKızlar isim seçenekleri arasında oylama yapıyorum yardımcı olur musunuz artık benim kızımın da bir ismi olsunŞimdiden teşekkür ederim
Defne
Damla
Başak
Afra
Hazal
Çağla
Bakalım 4. Bebeğimiz kim olacakBen oyumu Çağla'dan yana kullanıyorum
Bu aralar belimden kasıklarıma anlık ağrılarım oluyor. Oturunca geçiyor ama anlık ağrı korkmama yetiyor. Doğum is coming gızlaaarr bu gelen bebişin ayak sesleri vakit daralıyorzaman geçmiyor gerçi ama olsun buna da şükür
Basak ve Cagla +1 diyorumKızlar isim seçenekleri arasında oylama yapıyorum yardımcı olur musunuz artık benim kızımın da bir ismi olsunŞimdiden teşekkür ederim
Defne
Damla
Başak
Afra
Hazal
Çağla
Oyum hazal a hayirlisi olsun simdidenKızlar isim seçenekleri arasında oylama yapıyorum yardımcı olur musunuz artık benim kızımın da bir ismi olsunŞimdiden teşekkür ederim
Defne
Damla
Başak
Afra
Hazal
Çağla
Eki Görüntüle 2558478
isme karar verdigimize göre bu taş marketlerden yaptirabilirimböyle filli balonlu bi kapı süsü bulmam gerek şimdi de
Eki Görüntüle 2558478
isme karar verdigimize göre bu taş marketlerden yaptirabilirimböyle filli balonlu bi kapı süsü bulmam gerek şimdi de
Haha
Bırak ev kalsın öyle uğraşma doğumdan sonra oturup yatmayı özleyeceğiz ayaklarını uzat keyif yapPazar pazar canı sklanlar esim calisiyobenm.kendime halim yok ev icinde temizlk yapmak istemiom hic arkadasm yok burda iki muhabbet edelm falan falan ne daraldm ya bugun
Ama oylede icim rahat degilBırak ev kalsın öyle uğraşma doğumdan sonra oturup yatmayı özleyeceğiz ayaklarını uzat keyif yap
Şu günlerin değerini bilmek lazım uykusuz geceler yakındaPazar pazar canı sklanlar esim calisiyobenm.kendime halim yok ev icinde temizlk yapmak istemiom hic arkadasm yok burda iki muhabbet edelm falan falan ne daraldm ya bugun
Eki Görüntüle 2558478
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?