İlk doğum 42+0 benimya Allahin işi belli olmaz tabiki ama normal dogumlar genelde 38 den sonra mi olmaya basliyor yani 40 ta da doguran cok var midir
Surekli mi var agri yoksa kesilip tekrar mi basliyor
Dogum sancisi surekli olmaz canim esit araliklarla gelir ve gider onu takip et eger gelip gitme zamanlari ayni ve giderek daha da siddetli geliyorsa doktorunu araAzaliyor artiyor. Kizda icerde tas gibi oluyor
Dogum sancisi surekli olmaz canim esit araliklarla gelir ve gider onu takip et eger gelip gitme zamanlari ayni ve giderek daha da siddetli geliyorsa doktorunu ara
Zaten tam rahatladim.diyorum yeniden geliyor.. bakalim
yaa teşekkür ederizMert bebek beni çok sevindirdi minik adam kilo da almış maşallah ona
Depend bezi sezeryanda ihtiyaç oluyor mu yoksa normal ped yeterli geliyor muSezeryanda çok kanama olmuyor dediler kafam karıştı benim de alsam mı almasam mı diye
Kanama az oluyor. Hastanede kullanmadım, eve gelince kullandım çok işe yaradı. Değiştirmek kolay, kirli çıkmıyor kullanıp atıyorsun. Dikişli dikişli bi de çamaşır yıkamakla uğraşmadım zaten süt sağmaktan yorgun düşmüştüm. bebek yanımda olmadığı haldeMert bebek beni çok sevindirdi minik adam kilo da almış maşallah ona
Depend bezi sezeryanda ihtiyaç oluyor mu yoksa normal ped yeterli geliyor muSezeryanda çok kanama olmuyor dediler kafam karıştı benim de alsam mı almasam mı diye
Evet tek olmak zor nasil gectimi ilac icicinceBen ilk evlendigimde karsta yasadim sonra boluda kimseyi tanimiyordum. Simdide istabuldayim ama ben isten ayrildim herkes calisiyor tabi yine tek kaliyosun..
Bu arada karnim acayip agriyor ve kasilmam var ilac ictim
Hayır canım Allahın işi belli olmaz benim ilk doğum 35+ ve normal doğum oldu şancı ve açılma olunca sezeryan olmaz o saaten sonraya Allahin işi belli olmaz tabiki ama normal dogumlar genelde 38 den sonra mi olmaya basliyor yani 40 ta da doguran cok var midir
Evet tek olmak zor nasil gectimi ilac icicince
Ay bence de tüm çıkışlar kapatılsın anonsu geçiyorum burdanBakalım 4. Bebeğimiz kim olacakhala erken ama biraz daha beklesin kuzucuklar. 36 haftadan önce doğurmayı yasaklasak mı
ben 2 paket depend aldım yeter mi acaba e bebekten aldım geçenhanımlar e bebekte tüm bebek bakım ve temizlik ürünlerinde %20 indirim varmış depend lohusa pedi vs alacak olanlar indirimde kaçırmayın bebek şampuan deterjan yağ sabun vs ihtiyaçlarınız varsa tamamlayın
Ayyy dikkat et canmSadece siddeti azaldi.. simdi bide bas donmesi eklendi. Cok degil ama biraz da tansiyonum yukseldi.
Olsun iyi olmus git git aklimzdankalmasn bizede haber verAcile gidiyorum. Bakalim neler olacak. Bence yalanci kasilmalardan ama doktorum git dedi.. azaldi gibi kasilmam sanki ama o ilaclara sanki gecerdi zaten
yaa teşekkür ederiz
ben depend almamıştım ebebekten lohusa pedi almıştım tabı yanıma alamadım acil olunca onuda kullanamadmbana hastanede doğumdan sonra hasta bezi taktılar ama çok kanamam olmadı 2 3 kere değiştirdim ama oda tuvalet ihtiyacından sonra temiz olsun dıye oldu ki kanama biraz fazla oldu lohusa pedi iş görür çünkü onlarda bir hayli geniş ve uzun oluyor hastanede ben ilk akşamdan itibaren kotex gece pedi kullandm hiç sıkıntı yaşamadım
Teşekkürler kızlar o zaman ben de bir paket edineyimKanama az oluyor. Hastanede kullanmadım, eve gelince kullandım çok işe yaradı. Değiştirmek kolay, kirli çıkmıyor kullanıp atıyorsun. Dikişli dikişli bi de çamaşır yıkamakla uğraşmadım zaten süt sağmaktan yorgun düşmüştüm. bebek yanımda olmadığı haldebence alsan iyi olur rahatlık. Şok marketten 27 liraya almıştım parasına değdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?