2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ne gunler bekliyor bizi acaba

Ben hediyelik olarak bunlardan yapicam magnetlere para vermek istemiyorum çoğu kişi kullanmiyor boyle bir canlinin karni doysun :) Eki Görüntüle 2558509
Bu da cok anlamli ve mantikliymış gercekten..ben magnet yapıyorum ama sadece birinci derece akraba ve arkadaşlara dagiticam yoksa kimse kullanmıyor artık ben bile bazen düğünde nisanda dağıtılıyor bi süre sonra atıyorum uzak biriyse

Ay şimdi ben de inceledim sayfayı güzel görünüyor mumluklar hoşuma gitti , mumlukları bana kadara yapıyor acaba
Ay şimdi ben de inceledim sayfayı güzel görünüyor mumluklar hoşuma gitti , mumlukları bana kadara yapıyor acaba

Valla magnetleri sordum bana 20tane lazım dedim ama en az 30tane sipariş alıyoruz dedi mumlar için de aynısı geçerli mı bilmiyorum

1170 gr doğmuştuk arttık eksildik derken 1130 a düşmüştük 15.gün bugün 1310 gr olmuşuz hala solunuma bağlıyız geçenlerde 2 gün burundan vermişler ama yorulmuş tekrar taktılar onun dışında çok şükür sıkıntımız yok 25 ml 8 öğün anne sütü alıyor

bende geceleri süt sağmak için alarm kuruyorum ancak bazen hiç duyamıyorum alarmı gecede 1 sefer kalkamıyorum son bir kaç gündür yorgun düştüm bizim o geçiş aşaması olmadığı için bende ilk zamanlar gündüzleri iki süt sağma arası uyuyakalıyordm hemen bünye anca alıştı

Ne sınavın vardi? Kiz orda en iyi bakılan yerde hiiiç kafana takma

Ay bi dur daha oralara çok var senin hızına yetişemiyoruz

Kızı anasına çekmiş belli oldu. Bir ay sonra a çeyizini düzmeye başlar

Oh maşallah. Artıya geçmeye başlamış çok iyi. Benim gorumcem de 1 kg doğmuş. Pamuklara sarıp kundak yaparlarmış giydiremezlermiş.simdi kapılardan sığmıyor

Mont soran arkadaşlar vardi. Bunu bugün jokerden aldım 90tl. Astronot tulum almıştım ama bu daha yumuşak ve daha kullanışlı olur dedim. Fikir olsun size diye.

Bu arada sonunda bakim ürünlerini filan da aldım. 700e yakın para ödedik. Bir cam biberon 50tl civarı. Eşim diyor çocuğu doğuruyor musun yoksa evlendiriyor muyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…