2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah eline sağlık şimdi rahat rahat beklersin.ben hala çanta hazırlamayanlardanım bebeğin gardrop parçaları daha değişmedi şu mobilyacıların elinden çektiğimi kimseden çekmedik paramızla rezil oluyoz en geç ben hazırlayacağım çantayı öyle görünüyor. Sözde 32 de hazır ederim diyodum peeehhh

Aynen verirse al.. bak benim doktor bu ara dis yaptirdigimi.antibiyotik kullandigimi biliyor. Kasilmalar.olunca yine verdi ama cunku dis enfeksiyonlari idrar yollari falanda yaparda antibiyotik bi kere daha kullan ne olur olmaz.dedi

Ya gercekten senin ne kadar surdu bu dolap boyle ne zaman gelicek... sikayet edicem artik de baya oldu cunku

Kızlar benim dişim apse yaptı hamilelikte dişi şişen oldu mu nasıl çözüm bulucaz dr antibiyotik yazabiliyor mu son düzlükte başıma gelene bak
Evet, 17 hafta diş ağrısı çektim, apse de yaptı. Agumentin kullandım 2 kere. Sonunda kanal yaptılar ama son 3 ayda operasyon yapılmayabilir, antibiyotik verirler sadece.

Aaa bunu kacirmis olamazsin.. yine iyi memorialda yapti herhangi bi devlet bile olabilirdi
Memorial olmasaydı Okmeydanı SSK olacaktı mecburen en yakın büyük hastane o olacaktı.. memoriala şükrediyorum. 35 bine indiler fiyatı. Hala devam ediyor pazarlıklar
Chek rahim yırtılması olmuştu, iç kanamayla acilen ameliyat oldum. Mecburen doğurdum.

Kızlaaarrr!!! Yarın kuzum taburcu oluyor... akşama kadar hastanedeydim yazmaya fırsat olmadı. Şimdi sabaha kadar ütü yapmam gerek ha bugün ha yarın diye salladım durdum, akşamüstü dediler ki yarın taburcusunuz. Koşa koşa eve geldim, sil süpür... uğraşıyorum.

M MMihrimahh tuzlu suyla gargara yaptım sürekli apse yaptığında. Günde 2 kere de tuzlu ve karbonatlı suyla. Arayüz fırçası aldım tüm dişlerimin arasını her yemekten sonra temizledim, apse öyle biraz hafiflemişti. Arayüz fırçası başta kanatıyor ama Harika bir şey. Bi hafta rahat ettim sayesinde.

Ayy en güzel haber en son mu verilir?! Çok sevindimm. Allah bütün bebekleri annelerine kavustursun

Aaa hayirli olsun cok sevindim.. birini bulsaydin yardim icin hemen ya .. cok yorulacaksin

Gözünaydın canım, Allah çok sağlıklı,huzurlu ,mutlu bi ömür nasip etsin canıminşallah bizlerede sagliklica doğurup evimize getirmek nasip olur

Gözün aydın canım sonunda kavuşucaksin kuzucuğuna

Yaa çok güzel bir haber ben heyecanlandım burdan maşallah kuzuya hoş gelsin evine annesi

Sen daha yıkama ütülemede yapmamıştın canım bence çok ağırlaşmadan çıkar aradan dolap hazır olana kadar müsait bi yerde kalsın bebişin kıyafetleri.
Dolap hazır oluncada hemen yerlerine yerleştirirsin.ilerleyen haftalarda daha zor olur bel ağrında var hepsine aynı ana bırakmamış olursun.yardıma gelesim geldi

Yaa ne güzel bi haber.hadi hayırlı olsun çok sevindim güçlü bebişimiz sende çok yorma kendini enerjini bebeğine sakla gün içinde uyuduğunda yavaş yavaş yaparsın.darısı diğer bebişlere inşallah onlarda bi an önce evlerine geçsinler

Bu süper haber. Gòzün aydin canım

9 yasinda kiz tabi kanmaz kucukler icin diyorum onlar daha fazla kiskaniyor cünkü :) oglun kac yasinda ?

Çok teşekkürler arkadaşlar, darısı başınıza. yarın taburcu deyince acaba Cumartesi mi taburcu olsa düşünmedik değil bir gün daha ayrı kalmak istemiyorum, herkes şimdi ayvayı yediniz diyor feda olsun kuzuma.
2 2kedi_1deli yardımcı arıyordum ama bulmaya fırsat olmadı. Normalde haftada bir gün biri geliyordu, süper bi insan, çok da Harika temizlik yapıyor. Ne yazık ki sadece Pazar günleri geliyordu. Bu kişiyi bulmam 1 yılımı almıştı. Şimdi hafta içi en az 3 gün, veya 5 yarım gün gelecek güvenilir birini arıyorum. Bakalım ne zaman bulacağım. Büyük görümcemi çağırdım yarın gelecek, birkaç gün kalır. Ablam gibi zaten.
S Seda987 o zaman uykusuzluktan yapabilir miyim bilemedim. Bu gece yapabildiğimi yapayım diyorum. Hakettim bunu, tembellik ettim. Daha verilecek dilekçelerim de vardı, onlar da bekliyor. Asıl mesele onlar, süreli işler, uyudukça belki dilekçe yazarım, halim oldukça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…