Yok orayı kaçırdım erken doğum yaptığını biliyorum ama nasıl gelişti olaylar hatırlamıyorum :)
Maşallah eline sağlık şimdi rahat rahat beklersin.ben hala çanta hazırlamayanlardanım bebeğin gardrop parçaları daha değişmedi şu mobilyacıların elinden çektiğimi kimseden çekmedikBende valizimi hazırladım bugün kızlar geçen miniso düzenleyicileri kim paylaşmıştı teşekkürlerdüzenleyiciden almıştım geçtiğimiz hafta bugünde yerleştirdim.kendi ihtiyaçlarımı bi çantaya,bebeğinkileri çantaya,bebeğin ilk kıyafetlerini bi çantaya,bezini ıslak mendilini kendim için depend almıştım bi çantaya yerleştirdim.
Tembellikten hazırlayamıyodum artık rahat rahat doğumu bekleyebilirim
Bu dişlerimin hepsini gebelikten önce yaptırmıştım hamilelikte Bi apse yapcak gibi olup anında sönmüştü bakalım bir iki gün bekliycem belki de yine söner. Cumartesi dr da kontrolüm var zaten yazarsa da yutucam artık Bel ağrıma da ancak parol yutarsın dedi zaten o Canıma burnuma yetiyordu Bi de bu eklendiartık geceleri Fatih bulut un uykular şarkısını dinlycem
Maşallah eline sağlık şimdi rahat rahat beklersin.ben hala çanta hazırlamayanlardanım bebeğin gardrop parçaları daha değişmedi şu mobilyacıların elinden çektiğimi kimseden çekmedikparamızla rezil oluyoz en geç ben hazırlayacağım çantayı öyle görünüyor. Sözde 32 de hazır ederim diyodum peeehhh
Evet, 17 hafta diş ağrısı çektim, apse de yaptı. Agumentin kullandım 2 kere. Sonunda kanal yaptılar ama son 3 ayda operasyon yapılmayabilir, antibiyotik verirler sadece.Kızlar benim dişim apse yaptı hamilelikte dişi şişen oldu mu nasıl çözüm bulucaz dr antibiyotik yazabiliyor mu son düzlükte başıma gelene bak
Memorial olmasaydı Okmeydanı SSK olacaktı mecburen en yakın büyük hastane o olacaktı.. memoriala şükrediyorum. 35 bine indiler fiyatı. Hala devam ediyor pazarlıklarAaa bunu kacirmis olamazsin.. yine iyi memorialda yapti herhangi bi devlet bile olabilirdi
Memorial olmasaydı Okmeydanı SSK olacaktı mecburen en yakın büyük hastane o olacaktı.. memoriala şükrediyorum. 35 bine indiler fiyatı. Hala devam ediyor pazarlıklar
Chek rahim yırtılması olmuştu, iç kanamayla acilen ameliyat oldum. Mecburen doğurdum.
Kızlaaarrr!!! Yarın kuzum taburcu oluyor... akşama kadar hastanedeydim yazmaya fırsat olmadı. Şimdi sabaha kadar ütü yapmam gerekha bugün ha yarın diye salladım durdum, akşamüstü dediler ki yarın taburcusunuz. Koşa koşa eve geldim, sil süpür... uğraşıyorum.
Memorial olmasaydı Okmeydanı SSK olacaktı mecburen en yakın büyük hastane o olacaktı.. memoriala şükrediyorum. 35 bine indiler fiyatı. Hala devam ediyor pazarlıklar
Chek rahim yırtılması olmuştu, iç kanamayla acilen ameliyat oldum. Mecburen doğurdum.
Kızlaaarrr!!! Yarın kuzum taburcu oluyor... akşama kadar hastanedeydim yazmaya fırsat olmadı. Şimdi sabaha kadar ütü yapmam gerekha bugün ha yarın diye salladım durdum, akşamüstü dediler ki yarın taburcusunuz. Koşa koşa eve geldim, sil süpür... uğraşıyorum.
Gözünaydın canım, Allah çok sağlıklı,huzurlu ,mutlu bi ömür nasip etsin canımMemorial olmasaydı Okmeydanı SSK olacaktı mecburen en yakın büyük hastane o olacaktı.. memoriala şükrediyorum. 35 bine indiler fiyatı. Hala devam ediyor pazarlıklar
Gözün aydın canım sonunda kavuşucaksin kuzucuğunaMemorial olmasaydı Okmeydanı SSK olacaktı mecburen en yakın büyük hastane o olacaktı.. memoriala şükrediyorum. 35 bine indiler fiyatı. Hala devam ediyor pazarlıklar
Yaa çok güzel bir haber ben heyecanlandım burdan maşallah kuzuya hoş gelsin evine annesiMemorial olmasaydı Okmeydanı SSK olacaktı mecburen en yakın büyük hastane o olacaktı.. memoriala şükrediyorum. 35 bine indiler fiyatı. Hala devam ediyor pazarlıklar
Maşallah eline sağlık şimdi rahat rahat beklersin.ben hala çanta hazırlamayanlardanım bebeğin gardrop parçaları daha değişmedi şu mobilyacıların elinden çektiğimi kimseden çekmedikparamızla rezil oluyoz en geç ben hazırlayacağım çantayı öyle görünüyor. Sözde 32 de hazır ederim diyodum peeehhh
Bu süper haber. Gòzün aydin canımMemorial olmasaydı Okmeydanı SSK olacaktı mecburen en yakın büyük hastane o olacaktı.. memoriala şükrediyorum. 35 bine indiler fiyatı. Hala devam ediyor pazarlıklar
Ben medikalparkta mehmet bala gidiyorum çok memnunumIzmir'de yaşayan arkadaşlarım doktorunuz kim?
9 yasinda kiz tabi kanmazKırmızısı cok güzel. Ben kırmızı kurdele takmistim.onu saklamistim simdiki dogumumdada onu takicagim kismetse
Kiz benimki 9 yasinda hediye işini yemez.hatta dedim kardesin hediye getirir sana dedim de sacmalama dergibi bakti cocuk. Dogumda esimle annem kalir galiba.oglumuda gondermem ya yatsin babasiyla kucak kucaga
İcim eridi yaEki Görüntüle 2559860
Bi tane resim koyalım teyzeleribu Minnak eller büyüyünce böyle sevimli olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?