Aynen ben de istemiyorum hastane çekimini sadece yeni doğan çekimi istiyorum zaten yeni doğan çekimde aile fotoğrafı da çekiyorlar yeterliEvet stüdyo daha güzel olur ışık filan bakalım umarım cesaret ederiz o soğukta çıkmaya sarıp sarmalarız
Albümlü ve albümsüz olarak fiyatlar değişiyor,Albümsüz 600-700-800 civarı fiyat veriyorlar albümlü istersen 800-900-100 lira civarı fiyat veriyorlar.Burada ortalama yazdım daha fazla fiyat verenler de var ama daha azına rastlamadım.Stüdyonun bulunduğu semte göre de oynuyor fiyatlar.Genelde 3 konsept çalışıyorlar.
Ben de özele epidural normal seçeneği için gidiyorum ilkini devlette normal yaptım, sen kime gidiyorsun özelde?Burdaki normal dogumlari ebeler yapıyor doktor luzum halinde geliyor ebelerinde bazilarini taniyorum öğrenciyken staj yapmistim ama dogumhane hapishane gibi kimse gelemiyor yanina telefon sokmak yasak bunlar kotu
Ben yaptırıcam ilkinde yaptırmamıştım şimdi abla kardeş yaptırıcamKızlar yeni doğan fotoğraf çekimi yaptırmaya heveslendim çok tatlı oluyorlarBir kaç fotoğrafçıya İnstagramdan ulaştım bilgi ve fiyat aldım.Doğum soğuklara denk geliyor doğduktan ilk 10-15 gün içinde çekiyorlarmış orası biraz beni düşündürdü.Sizlerin içinde çekim yaptırmayı düşünen var mı
Valiz hazırlanınca rahatlık gelmiştir en önemlisi o hazırlıklar içindeIyi uçuk değilmiş. Su hastane ikram işlerini ayarlayayım sıra ona gelir artık. Valizi hazırlayıp kapatınca bi tembellik çöktü. Yoksa yorgunluk mu? Ya da cati ağrısı
Ay onlar da çok tatlı oluyor abla kardeş abi kardeş güzel konseptler varBen yaptırıcam ilkinde yaptırmamıştım şimdi abla kardeş yaptırıcam
Konak ilknur gezgin kuscu ocaktan sonra dogum 2800 3000 falan olacakmis epidural +500 tl mis senin nasilBen de özele epidural normal seçeneği için gidiyorum ilkini devlette normal yaptım, sen kime gidiyorsun özelde?
Oranın fiyatları pahalı geldi bana ya. Dün akşam baktım da biraz
Biz okulda haftası aynı iki hamileyiz arkadaşım İlknur hanıma gidiyor ben yeşim hanıma, seviyorum doktorumu niyeyse güven veriyor, epidural istiyorum deyince ben de tavsiye ediyorum dedi, 3500 vericez demek ben de 3000e ayarlamıştım kendimi bir dahaki kontrolde odalara da bakıcam, devlette 5 kuruş vermeden çıkmak da valla iyi sezeryan olsam devlette olurdum epidural de yapıyorlar çünkü ama normal olunca el mecbur tekrar o kadar acı çekmek istemiyorum, eşim odaya rahat rahat istediği zaman gelsin istiyorum, devlette bu da sıkıntı oluyorKonak ilknur gezgin kuscu ocaktan sonra dogum 2800 3000 falan olacakmis epidural +500 tl mis senin nasil
Yesim hanimda konakta mi? Aralikta devlette kontrolum var o zaman doktora sorucam normalde epidural yapiyolar mi diye birde devlette de ozel oda tutabiliyosun diye biliyorum onu soracam. Ben bugun dis gebelikte tüpüm patladiginda hissetmedim dolmusla geldim hastaneye dedim doktor da ooo o zaman senin agri esigin yüksek epidurale gerek kalmaz dedi ama bilmiyorumBiz okulda haftası aynı iki hamileyiz arkadaşım İlknur hanıma gidiyor ben yeşim hanıma, seviyorum doktorumu niyeyse güven veriyor, epidural istiyorum deyince ben de tavsiye ediyorum dedi, 3500 vericez demek ben de 3000e ayarlamıştım kendimi bir dahaki kontrolde odalara da bakıcam, devlette 5 kuruş vermeden çıkmak da valla iyi sezeryan olsam devlette olurdum epidural de yapıyorlar çünkü ama normal olunca el mecbur tekrar o kadar acı çekmek istemiyorum, eşim odaya rahat rahat istediği zaman gelsin istiyorum, devlette bu da sıkıntı oluyor
Canım benim ne kadar masum ya kıyamammmmBenim kız 3ay sonra 7 yaş olacak istediği legoyu aldım o görmeden paketleyip bavula koydum, kardeşin hediye getiricek sana dedim safım benim inandı, getirmezse küserim diyip duruyor ama 9 yaş inanmaması normal
Kızlar benim dişim apse yaptı hamilelikte dişi şişen oldu mu nasıl çözüm bulucaz dr antibiyotik yazabiliyor mu son düzlükte başıma gelene bak
Ben de Sigortamı Acıbadem’e göre yaptırdım ve memorial’da doğurdum. Pişmanım.
Aaa bunu kacirmis olamazsin.. yine iyi memorialda yapti herhangi bi devlet bile olabilirdiSenin neden öyle oldu
benim ilk doğum medicalparktı şimdi can hastanesinde doğum yapıcam bakalm siz
Aaa bunu kacirmis olamazsin.. yine iyi memorialda yapti herhangi bi devlet bile olabilirdi
Bu dişlerimin hepsini gebelikten önce yaptırmıştım hamilelikte Bi apse yapcak gibi olup anında sönmüştü bakalım bir iki gün bekliycem belki de yine söner. Cumartesi dr da kontrolüm var zaten yazarsa da yutucam artık Bel ağrıma da ancak parol yutarsın dedi zaten o Canıma burnuma yetiyordu Bi de bu eklendiYaziyorlar canim ..ay sen ilac islerini bana sor. Malum bide.dis.ameliyati gecirdim bu surecte.. ama once bi disci gorsun. Doktorunda muhtemelen agumentin yazicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?