devlette gittigin dr doguma girmezki canim hangisi nobetteyse o girer. Cesaretin varsa devlete git derim ama ben tek basima kalamam mecbur ozlde yapicam bu yuzdenBen giderek ozelden sogumaya basladim ocakta fiyatlara da zam geliyormus ve epidural icin ek ucret aliyorlarmis devletteki doktoruma yaptirmayi dusunmeye basladim dogumu
bebegun tklarini nasil hazirladin canim. Ben bi ic zibin ustune altustlu hazirladim baskada hazırlamadımBende valizimi hazırladım bugün kızlar geçen miniso düzenleyicileri kim paylaşmıştı teşekkürlerdüzenleyiciden almıştım geçtiğimiz hafta bugünde yerleştirdim.kendi ihtiyaçlarımı bi çantaya,bebeğinkileri çantaya,bebeğin ilk kıyafetlerini bi çantaya,bezini ıslak mendilini kendim için depend almıştım bi çantaya yerleştirdim.
Tembellikten hazırlayamıyodum artık rahat rahat doğumu bekleyebilirim
9 yasinda erkek iste baska cocuk yok. Grlecek olanda erkek buarada isim atlas yada araz olacak ama hangisi daha karar veremedik.9 yasinda kiz tabi kanmazkucukler icin diyorum onlar daha fazla kiskaniyor cünkü :) oglun kac yasinda ?
Masallah sanaaaaEki Görüntüle 2559860
Bi tane resim koyalım teyzeleribu Minnak eller büyüyünce böyle sevimli olmayacak.
MaşallahEki Görüntüle 2559860
Bi tane resim koyalım teyzeleribu Minnak eller büyüyünce böyle sevimli olmayacak.
evet canim cok zor bi ilişki yaşadım. eşime nolursa olsun dedim cikma dedim. yum günüydü çünkü.Tedavi olmadan mi hamile kaldın
Cok askEki Görüntüle 2559860
İnsan öpmeye kıyamaz nasıl tatlı nasıl narinEki Görüntüle 2559860
YaaaEki Görüntüle 2559860
Ayyy masallah minnacik elleri :) bende kucuk bebek cok seviyorumEki Görüntüle 2559860
Benim oğlumda bahar bebesiydidevlette gittigin dr doguma girmezki canim hangisi nobetteyse o girer. Cesaretin varsa devlete git derim ama ben tek basima kalamam mecbur ozlde yapicam bu yuzden
bebegun tklarini nasil hazirladin canim. Ben bi ic zibin ustune altustlu hazirladim baskada hazırlamadımkararsizim ne koymaliyim diye benim oglum bahar bebesiydi.
9 yasinda erkek iste baska cocuk yok. Grlecek olanda erkek buarada isim atlas yada araz olacak ama hangisi daha karar veremedik.
Masallah sanaaaa
Simdi ayakli tulum altina alt ust tskim onunda altina askili citcitli nadyli bitakim ysptim. Bidr yine tulum uzun kollu bady altima ayaksiz pijama yaptim 3 takım yeter. Bide annemin ordugu battaniyeyi koyarim.alti pamuklu patiska yapti baya sicak tutuyor. Nelki fazladan patikli alt ve uzun kollu zibin atarım. Olmaz mi?Benim oğlumda bahar bebesiydibende aynı şekilde iç zıbın üst kıyafet olarak hazırladım.penye tulum içerisinde bacakları üşür mü acaba diye düşündüm kararsız kaldım bi tane ince yumuşak bi triko tulum aldım,bi tane kadife tulum aldım,bi tane alt üst takım aldım,2 tane penye tulum aldım.penyelerde üşürmü bilemedim.2 güne 5 kıyafette yeter sanırım bir de ilk giyiceği kıyafet var.2 tanede tek alt patikli koydum belki ihtiyaç olur diye.1 penye 1 peluş şu üstü nohutlu battaniyeden koydum.yeter sanırım
Eki Görüntüle 2559860
MaşaAllah ya bugünleri gösteren rabbime şükürEki Görüntüle 2559860
ben yine bel ağrımdan ayaktayım sağ bacak iptal. Dişimin ağrısı devede kulak kalıyor belim berbat. Topallar gibi yürüyorum artık. O da yetmezmiş gibi kız kardeşim Aralık 1. Hafta dedimi gelicekti memleketten . O da bugün aradı Aralık 19 mu ne sınavları varmış aöf onlara girip geleyim mi dedi olur dedim kabul ettim. Gecikecek o da yani. Beni Bi mobilyacılar öteliyordu kız kardeşim de böylelikle gecikmiş olcak beliminağrısı olmasa herbir işimi yapardım hayatı çekilmez yapıyor ne yazık ki. Canım evim eşyayla o kadar dolu ki dolaplar içleri tıkış tıkış .onları yıkadım mı çoğunu askıya vs asmam gerek iki iş yapmiyim derken kaldım . 1 hafta daha beklerim ancak....Sen daha yıkama ütülemede yapmamıştın canım bence çok ağırlaşmadan çıkar aradan dolap hazır olana kadar müsait bi yerde kalsın bebişin kıyafetleri.
Dolap hazır oluncada hemen yerlerine yerleştirirsin.ilerleyen haftalarda daha zor olur bel ağrında var hepsine aynı ana bırakmamış olursun.yardıma gelesim geldi
Yaa ne güzel bi haber.hadi hayırlı olsun çok sevindimgüçlü bebişimiz sende çok yorma kendini enerjini bebeğine sakla gün içinde uyuduğunda yavaş yavaş yaparsın.darısı diğer bebişlere inşallah onlarda bi an önce evlerine geçsinler
ilk ve son üç ay Bi operasyon vs zaten yapamayız diyor diş hk Arkadaşım. Her yerim çürüdü mü ne bende de ne ararsan var idrar yolu enfeksiyonum hiç geçmedi ki gebelik boyu . Şeker tetikliyomuş....... diyet hafiften yapmaya başladım bile . hele hamileliğimin ilk 5 ayı nasıl ishaldim . Vinalac diye Bi probiyotikli takviye kullanıyorum o geçirdi onu sağolsun. Kabızlığa döndürdü hafif. Tabi sistit baki kaldı maalesef.onu da takmıyorum artık bel ağrımyetiyor bi de ona üzülemicem.Bel ağrımın yüzde 70 i yatağa uzanınca yatınca ortaya çıkıyor...Aynen verirse al.. bak benim doktor bu ara dis yaptirdigimi.antibiyotik kullandigimi biliyor. Kasilmalar.olunca yine verdi ama cunku dis enfeksiyonlari idrar yollari falanda yaparda antibiyotik bi kere daha kullan ne olur olmaz.dedi
inegölden parça bekliyorlar firma göndermedi henüz . Üretim 15 günü buluyormuş e kargosu var eve getirip kurması var . Bu Şehirde bebe mobilyacıları tok satıcı paraya doymuşlar artık çok fazla seçenek olmadığı için aynı iki üç yerden beşik vs satın alıyor millet kuyruk var resmenYa gercekten senin ne kadar surdu bu dolap boyle ne zaman gelicek... sikayet edicem artik de baya oldu cunku
arayüz fırçası dediğin nedir tuzlu suyu burnum için de önermişlerlerdi gebeliğimin ilk ayından itibaren burun tıkanıklığım hiç geçmedi . Her derde deva gerçekten......M MMihrimahh tuzlu suyla gargara yaptım sürekli apse yaptığında. Günde 2 kere de tuzlu ve karbonatlı suyla. Arayüz fırçası aldım tüm dişlerimin arasını her yemekten sonra temizledim, apse öyle biraz hafiflemişti. Arayüz fırçası başta kanatıyor ama Harika bir şey. Bi hafta rahat ettim sayesinde.
O bel ağrısını eskiden o kadar çok çektim ki her yıl aynı zamanda tutardı ne yatabilirdim ne oturabilirdim.son bi kaç gündür sırt üstü yatınca sağ adımımı atamıyorum yan yattığımda çok şükür ağrısı yok.benimde midem yanıyo,nefes alamıyorum uyuyamadım.erkendende hastaneye gidicem şeker ölçümlerimi göstericem.uyku yok bu gece ne yapalım inşalah bebişli hayat rahat geçerben yine bel ağrımdan ayaktayım sağ bacak iptal. Dişimin ağrısı devede kulak kalıyor belim berbat. Topallar gibi yürüyorum artık. O da yetmezmiş gibi kız kardeşim Aralık 1. Hafta dedimi gelicekti memleketten . O da bugün aradı Aralık 19 mu ne sınavları varmış aöf onlara girip geleyim mi dedi olur dedim kabul ettim. Gecikecek o da yani. Beni Bi mobilyacılar öteliyordu kız kardeşim de böylelikle gecikmiş olcak beliminağrısı olmasa herbir işimi yapardım hayatı çekilmez yapıyor ne yazık ki. Canım evim eşyayla o kadar dolu ki dolaplar içleri tıkış tıkış .onları yıkadım mı çoğunu askıya vs asmam gerek iki iş yapmiyim derken kaldım . 1 hafta daha beklerim ancak....
yaaa ne guzel bır haber bu hayırlı olsun canııımm cook sevındım ne guzel miss kokulun eve geliyor işte şimdi ne güzel günler başlıyorMemorial olmasaydı Okmeydanı SSK olacaktı mecburen en yakın büyük hastane o olacaktı.. memoriala şükrediyorum. 35 bine indiler fiyatı. Hala devam ediyor pazarlıklar
@Chek rahim yırtılması olmuştu, iç kanamayla acilen ameliyat oldum. Mecburen doğurdum.
Kızlaaarrr!!! Yarın kuzum taburcu oluyor... akşama kadar hastanedeydim yazmaya fırsat olmadı. Şimdi sabaha kadar ütü yapmam gerekha bugün ha yarın diye salladım durdum, akşamüstü dediler ki yarın taburcusunuz. Koşa koşa eve geldim, sil süpür... uğraşıyorum.
ilk ve son üç ay Bi operasyon vs zaten yapamayız diyor diş hk Arkadaşım. Her yerim çürüdü mü ne bende de ne ararsan var idrar yolu enfeksiyonum hiç geçmedi ki gebelik boyu . Şeker tetikliyomuş....... diyet hafiften yapmaya başladım bile . hele hamileliğimin ilk 5 ayı nasıl ishaldim . Vinalac diye Bi probiyotikli takviye kullanıyorum o geçirdi onu sağolsun. Kabızlığa döndürdü hafif. Tabi sistit baki kaldı maalesef.onu da takmıyorum artık bel ağrımyetiyor bi de ona üzülemicem.Bel ağrımın yüzde 70 i yatağa uzanınca yatınca ortaya çıkıyor...
şükürler olsun canimMemorial olmasaydı Okmeydanı SSK olacaktı mecburen en yakın büyük hastane o olacaktı.. memoriala şükrediyorum. 35 bine indiler fiyatı. Hala devam ediyor pazarlıklar
@Chek rahim yırtılması olmuştu, iç kanamayla acilen ameliyat oldum. Mecburen doğurdum.
Kızlaaarrr!!! Yarın kuzum taburcu oluyor... akşama kadar hastanedeydim yazmaya fırsat olmadı. Şimdi sabaha kadar ütü yapmam gerekha bugün ha yarın diye salladım durdum, akşamüstü dediler ki yarın taburcusunuz. Koşa koşa eve geldim, sil süpür... uğraşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?