2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de acıbadem de yapacağım ama ben 2 senedir sigortamı ona göre yaptırıyordum hatta sigortamın bitmesine son 2 ay kala hamile kaldım, yoksa bir sene daha sigorta yaptırmam gerekiyordu
Tabi ben doğuma para ödemeyeceğim ama yine test mest derken bir 2000-3000 çıkarırlar gibi geliyor.

Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin insallah boncuk. Ailesini de düşünsün azıcık:) Ne kadar pahalı ya gercekten Allah herkesin yardımcısı olsun.

Ben giderek ozelden sogumaya basladim ocakta fiyatlara da zam geliyormus ve epidural icin ek ucret aliyorlarmis devletteki doktoruma yaptirmayi dusunmeye basladim dogumu
Bende son zamanlarda özele gidiyorum ama nasıl soğudum anlatamam.devlete gittiğim zaman işlerimi daha çabuk hallediyodum doktorlarındanda memnundum.özel ama çok yoğun,kalabalık her gitmemde çok uzun süre bekliyorum ve gittiğim doktorun hem muayene hem doğum ücreti diğerlerinden yüksek

Aynen bende devlette randevu saatimde giriyorum hep ozelde hep randevu saatinden sonra girebiliyorum

Kızlar yeni doğan fotoğraf çekimi yaptırmaya heveslendim çok tatlı oluyorlar Bir kaç fotoğrafçıya İnstagramdan ulaştım bilgi ve fiyat aldım.Doğum soğuklara denk geliyor doğduktan ilk 10-15 gün içinde çekiyorlarmış orası biraz beni düşündürdü.Sizlerin içinde çekim yaptırmayı düşünen var mı

Eklentiler

• A9E79589-083A-44F8-ABA9-1FB3C7935028.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 46
Ben de yaptırmak istiyorum ya ama beni de ilk 15gün meselesi düşündürüyor acemiyim bi de bebek bakımı konusunda Ama çok güzel oluyolar bir iki yere yazdım bende instagramdan

Ben de yaptırmak istiyorum ya ama beni de ilk 15gün meselesi düşündürüyor acemiyim bi de bebek bakımı konusunda ☺ Ama çok güzel oluyolar bir iki yere yazdım bende instagramdan
Ben de acemiyim bebek konusunda ama yaptırmasam içimde kalacak gibi Bir tane eve gelip çekim yapan buldum o da 200 lira fark istedi tabi.Artık duruma göre bakarım olmadı eve çağırırım

Reactions: Dbg
Ben de Sigortamı Acıbadem’e göre yaptırdım ve memorial’da doğurdum. Pişmanım.

Hastanede durmamasi lazim enfeksiyon roski var ben kizimi babasina birakirim hastanedeyken gelip beni kardesini gorur tabi nasip olursa

Ben de acemiyim bebek konusunda ama yaptırmasam içimde kalacak gibi Bir tane eve gelip çekim yapan buldum o da 200 lira fark istedi tabi.Artık duruma göre bakarım olmadı eve çağırırım
Ben de hastanede beni cekmeselerde olur ondan vazgeçtim bu yenidoğan çekimini istyorum diyodum hep bende sorayım varmı acaba öyle imkan diye ama stüdyoda daha güzel çıkar tabi ayarlı hersey ama cok güzel ya hep

Ya ben de düşünüyorum. Seda kurtkoyuncu var onun konseptlerini çok beğeniyorum da fiyat sormadım. Nasıl fiyatlar?

Ya benim sigortaya ihtiyacim olmuyor malum. Esimin calistigi hastane ile acibademin fiyatlari hemen hemen ayni ama ben gecen iki geceye para odemedim desem yeridir. 15 binlik safra.kesesi ameliyatina 2 bin odedim mesela. Hemde hocaya oldum. O yuzden sigorta yaptirmadim. Calisirken vardi primime devam ediyim dedim firma bastan baslatmamiz.lazim demisti biraktim oyle

Ben de hastanede beni cekmeselerde olur ondan vazgeçtim bu yenidoğan çekimini istyorum diyodum hep bende sorayım varmı acaba öyle imkan diye ama stüdyoda daha güzel çıkar tabi ayarlı hersey ama cok güzel ya hep
Aynen ben de istemiyorum hastane çekimini sadece yeni doğan çekimi istiyorum zaten yeni doğan çekimde aile fotoğrafı da çekiyorlar yeterli Evet stüdyo daha güzel olur ışık filan bakalım umarım cesaret ederiz o soğukta çıkmaya sarıp sarmalarız
Ya ben de düşünüyorum. Seda kurtkoyuncu var onun konseptlerini çok beğeniyorum da fiyat sormadım. Nasıl fiyatlar?
Albümlü ve albümsüz olarak fiyatlar değişiyor,Albümsüz 600-700-800 civarı fiyat veriyorlar albümlü istersen 800-900-100 lira civarı fiyat veriyorlar.Burada ortalama yazdım daha fazla fiyat verenler de var ama daha azına rastlamadım.Stüdyonun bulunduğu semte göre de oynuyor fiyatlar.Genelde 3 konsept çalışıyorlar.

Valla inandı ya ama içeriden mi getirecek nasıl olacak falan diye soruyor yavrummm benim saf kalplim ilk göz ağrım annesinin meleği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…