Valla acibadem altunizadeden fiyat aldim simdi. Sadece dogum 10bin tl.. doktora 5 vericem. Bide o bu extralar 20 yi buluyor. Yenidogan yogunbakim gunluk bin tl... benim kiz bunu duydugundan beri sakinledi.. yada benim agri esigim biranda artti. 36 ya kadar cikarmiycam tutucam icimde
Valla acibadem altunizadeden fiyat aldim simdi. Sadece dogum 10bin tl.. doktora 5 vericem. Bide o bu extralar 20 yi buluyor. Yenidogan yogunbakim gunluk bin tl... benim kiz bunu duydugundan beri sakinledi.. yada benim agri esigim biranda artti. 36 ya kadar cikarmiycam tutucam icimde
Bende son zamanlarda özele gidiyorum ama nasıl soğudum anlatamam.devlete gittiğim zaman işlerimi daha çabuk hallediyodum doktorlarındanda memnundum.özel ama çok yoğun,kalabalık her gitmemde çok uzun süre bekliyorum ve gittiğim doktorun hem muayene hem doğum ücreti diğerlerinden yüksekBen giderek ozelden sogumaya basladim ocakta fiyatlara da zam geliyormus ve epidural icin ek ucret aliyorlarmis devletteki doktoruma yaptirmayi dusunmeye basladim dogumu
Aynen bende devlette randevu saatimde giriyorum hep ozelde hep randevu saatinden sonra girebiliyorumBende son zamanlarda özele gidiyorum ama nasıl soğudum anlatamam.devlete gittiğim zaman işlerimi daha çabuk hallediyodum doktorlarındanda memnundum.özel ama çok yoğun,kalabalık her gitmemde çok uzun süre bekliyorum ve gittiğim doktorun hem muayene hem doğum ücreti diğerlerinden yüksek
Ben de yaptırmak istiyorum ya ama beni de ilk 15gün meselesi düşündürüyor acemiyim bi de bebek bakımı konusundaKızlar yeni doğan fotoğraf çekimi yaptırmaya heveslendim çok tatlı oluyorlarBir kaç fotoğrafçıya İnstagramdan ulaştım bilgi ve fiyat aldım.Doğum soğuklara denk geliyor doğduktan ilk 10-15 gün içinde çekiyorlarmış orası biraz beni düşündürdü.Sizlerin içinde çekim yaptırmayı düşünen var mı
Ben de acemiyim bebek konusunda ama yaptırmasam içimde kalacak gibiBen de yaptırmak istiyorum ya ama beni de ilk 15gün meselesi düşündürüyor acemiyim bi de bebek bakımı konusunda ☺ Ama çok güzel oluyolar bir iki yere yazdım bende instagramdan
Ben de Sigortamı Acıbadem’e göre yaptırdım ve memorial’da doğurdumBen de acıbadem de yapacağım ama ben 2 senedir sigortamı ona göre yaptırıyordum hatta sigortamın bitmesine son 2 ay kala hamile kaldım, yoksa bir sene daha sigorta yaptırmam gerekiyordu
Tabi ben doğuma para ödemeyeceğim ama yine test mest derken bir 2000-3000 çıkarırlar gibi geliyor.
Kaçıncı haftadasınBende doktordan geldm rutin kontrolmz vardir sukur hersey yolunda dedi. 2785 gram olmus minik adamsuan bi sorun yok nst fln rahim agzn kapali erken dogum ggozukmuyo dedi bugunlk bizden bu kadar
34+3Kaçıncı haftadasın
Hastanede durmamasi lazim enfeksiyon roski var ben kizimi babasina birakirim hastanedeyken gelip beni kardesini gorur tabi nasip olursaBenim oglum kadar kimse hevesli degildir kardesine.bazen korkutuyor hatta beni dogdukta sonra degisirse yanarim.
Aklima gelmiske sorayim 2.3 cocuklari olacak annelere. Dogumda hastanede sizinle mi kalacak cocuklar yoksa eve mi gondereceksiniz.esim hastanede kalmain istiyor ama
Ben nasil kiyip gonderecegim bilmiyorum.sanki bebekten sonra onu istemiyoruz diye dusunebilir.yanimda kalsa nasil olacak bilmiyorum hic.insallah hastanede kalmami gerek olmayacak bir saatte dogar.
Guzel hanerlerini bekliyoruz.
Oh ne guzel artik ruyanda 6 cm aciklik gormezsin
Hastanede verecegi ilaci eve yanima verdi. 2. Sini ictim daha bi iyi gibi. Esim geldi allahtanŞimdi nasılsın?
Hastanede olsan ilaçla falan müdahale edemezler mi açılmaya, süreci yavaşlatmaya
Ben de hastanede beni cekmeselerde olur ondan vazgeçtim bu yenidoğan çekimini istyorum diyodum hepBen de acemiyim bebek konusunda ama yaptırmasam içimde kalacak gibiBir tane eve gelip çekim yapan buldum o da 200 lira fark istedi tabi.Artık duruma göre bakarım olmadı eve çağırırım
Kızlar yeni doğan fotoğraf çekimi yaptırmaya heveslendim çok tatlı oluyorlarBir kaç fotoğrafçıya İnstagramdan ulaştım bilgi ve fiyat aldım.Doğum soğuklara denk geliyor doğduktan ilk 10-15 gün içinde çekiyorlarmış orası biraz beni düşündürdü.Sizlerin içinde çekim yaptırmayı düşünen var mı
Ben de acıbadem de yapacağım ama ben 2 senedir sigortamı ona göre yaptırıyordum hatta sigortamın bitmesine son 2 ay kala hamile kaldım, yoksa bir sene daha sigorta yaptırmam gerekiyordu
Tabi ben doğuma para ödemeyeceğim ama yine test mest derken bir 2000-3000 çıkarırlar gibi geliyor.
Bir de çikolataları nereden yaptiracaksiniz?
Kosuyolu cevizagaci. Direk gidip ordan alicam..
Bu arada esim kendi hastanesinin yenidogan yogun bakim doktoru ile gorusmus %1demis yogun bakim icin. Biz burda bakariz merak etme falan demis ama bakalim neler olucak
Aynen ben de istemiyorum hastane çekimini sadece yeni doğan çekimi istiyorum zaten yeni doğan çekimde aile fotoğrafı da çekiyorlar yeterliBen de hastanede beni cekmeselerde olur ondan vazgeçtim bu yenidoğan çekimini istyorum diyodum hepbende sorayım varmı acaba öyle imkan diye ama stüdyoda daha güzel çıkar tabi ayarlı hersey ama cok güzel ya hep
Albümlü ve albümsüz olarak fiyatlar değişiyor,Albümsüz 600-700-800 civarı fiyat veriyorlar albümlü istersen 800-900-100 lira civarı fiyat veriyorlar.Burada ortalama yazdım daha fazla fiyat verenler de var ama daha azına rastlamadım.Stüdyonun bulunduğu semte göre de oynuyor fiyatlar.Genelde 3 konsept çalışıyorlar.Ya ben de düşünüyorum. Seda kurtkoyuncu var onun konseptlerini çok beğeniyorum da fiyat sormadım. Nasıl fiyatlar?
Valla inandı ya ama içeriden mi getirecek nasıl olacak falan diye soruyor yavrummm benim saf kalplim ilk göz ağrım annesinin meleğiof offf paralara bak ya insanlar nasil bukadar kolay para kazaniyorlar sasiyorum. Heleki bu dönemde.buyuk konuşmak istemiyorum ama kapisinin önünden gecmem bu fiyatlara
ilk dogumda esim annem kv hrpsi kaldilarhic karismadim kim kalacak kim gidecek diye anam hep ayaktaydi ama kv ile esim masallah uyudular. Hadi esim neysede kv sozde yardim edecek pehhh.
Eşim yine kalirim diyor.kv gicik oldugumdan mütevellit istemem.hatta hastanede bile mumkunse gormek istemiyorum.
7 yasinda kiz cocugu nasil inanmis sasirdim.erkek olsa saf olur ama kizlar cok bilmis oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?