• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimde memleketler ayri ama bi mevlut yapilir. ev 2 oda bi salon 30 40 kisi kadar oluyor.ayakta ilanlarda oluyor. Herkesun butcesi farkli ama dedigin gibi milletin karninu doyurmak icin okadar masrafa hic giremem.he ben yapip yapmamakta kararsizim isin dogrusu.hatta dedim kv memi kitlesem mevlut isini onun evinde yapsam hatta 🤣🤣 bir ise yaradığı yok zaten 😜😜😜 farkertiysen cok severim kaynanami
Bizim yasadigimiz yerde hic tanidik yok o yuzden memleketlerde :)

amiin inşallah güzel duaların için sağol canım sende bebeğini sorunsuz sıkıntısız büyütürsün inşallah 🙏 şimdide uyku yokki 3 saatte gece bir uyan süt sağ yat derken gece bölük pörçük gelselerde mis gibi koklarken uykusuzluk koymaz insana 😍
Ben gece kalkmıyorum ya uykumu alınca daha iyi geliyor sütüm

Yesim hanimda konakta mi? Aralikta devlette kontrolum var o zaman doktora sorucam normalde epidural yapiyolar mi diye birde devlette de ozel oda tutabiliyosun diye biliyorum onu soracam. Ben bugun dis gebelikte tüpüm patladiginda hissetmedim dolmusla geldim hastaneye dedim doktor da ooo o zaman senin agri esigin yüksek epidurale gerek kalmaz dedi ama bilmiyorum
Yeşim hanım konakta evet, devletteki özel odayı boşsa isteyebiliyoruz ki genelde sezeryan tarihleri belli olduğu için önceden doluyor o odalar normal doğumlulara pek kalmıyor, inşallah dediğin gibi ağrı eşiğin yüksektir, ben de kendiminkini yüksek biliyordum rahim filminde millet anestezi alıyor ben almadım acımadı da hemen hemen hiç, ama doğumum farklıydı

kizlar moralim cok bozuk antalyada oturuyorum eşimle izmire taşınalım dedik oda evimizi satışa koydu izmirden ev alacak o alacağı evi annesine alacak annesinin eski evindeyse biz oturacağız istemedigimi dile getirdim baamisin demedi annesinin evi cok eski degil kucuk 6 yillik ama afedersiniz evi b*k goturuyr cok pis kullanmislar uykularim zehir stresten yuzum de sivilceler cikti

uzme kendini canim iyi olacak sende zamani gelince evune gotureceksin bebeğini

9 sene olmua bebek sevmeyeli.cok canim cekti 😃😃
bana zaten hep bu olaylar sacma gelmistir. Ama tek seferde herkesu agirlayip göndermek iyi oluyor.benim cevremde hocalar para almazlar.gonlunden ne koparsa odur.
Yemek isinide genelde tavuk pilav tatli sarma ayrandir bizde. Oyle dedigin rakamlara geliyorsa
Ihtiyac sahibine ver daha iyi
Ya millet mevlitten önce dayanamayıp geliyor sanki... var, onlar gelmeden yapayım desen halin olmuyor ben 16. Gün yapmıştım gidip içerde onlarla oturmadım bile doğru dürüst annem ablam teyzem ilgilendi, bu sefer ablam teyzem yok annem ameliyat olacak zaten ben de kv nin dıdısının dıdılarını ağırlamak istemiyorum yapmıycam mevlit 😠

Mesajları kaçırıyorum bazen hepsini okumaya çalışıyorum ama varmi dogum yapan erken doğum olan agrilar sızılar nasıl merak içindeyim bizede bilgi olur 🤗🤗

Kızlar kontrolden geliyorum bebeğin kilosu boyu ilerde dedi dr 2550 45cm bide bebek çok aşağı inmiş beynindeki ödem görünmüyor artık ne durumda olduğu doğumdan sonra anlaşılacakmis.. binnaz haftaya bende doğuranlar arasına katılırım gibi gözüküyor 😊😊 bide dr normal doğumda kolaylık olsun diye haftada bi kaç kez zeytinyağı yada bebeyaği sür dedi hsonu ağda yapıp arada bi zeytinyağı süreyim

Mesajları kaçırıyorum bazen hepsini okumaya çalışıyorum ama varmi dogum yapan erken doğum olan agrilar sızılar nasıl merak içindeyim bizede bilgi olur 🤗🤗
Evet canım 3kisi doğurdu şimdiye kadar R refikaaydin N narantikibi bide B Bmnxx 😊 geri kalanlarımız da aralığı bitirelim diye dua ediyoruz ama bakalım kısmet bu aralar hepimiz sancılarla uğraşıyoruz

Ayyy valla hiç yapamam mevlut falan zaten bi kicik oğlum var misafir kaldıramam o kadar fazla ama şu instadaki küçük yaşın tesbih setlerinden alsam mı diyorum gelenlere magnet ve yasin hediye edeyim

Ben mevlut yapmaya kalksam esim beni topa koyar.. annesi falanda yapmaya kalkarsa git kendi evinde ne yapiyosan yap der. Hic orali olmaz.

Su ev degistiricek arkadas esinin tavri hos degil tabi ama evin ici mevzusuna takilma sende o zaman icini toparlatip oyle girelim de.
Bosuna stres yaratma kendine...

Ben guya boya badana yaptiricaktim bitek bebek odasini boyadik hersey kaldi.

Sancilari olan arkadas cok bu arada en basta ben 1 hafta daha tutayim diye dua ediyorum..

Hediyelik magnetlerim geldi. Kapi susumude oyle yalap salap bisey yaptim sadece.isim olsun diye oturup cok bisey yapamiyorum eldeki malzemelerle oldugu kadar. Sacma bisey oldu ama napalim artik

Ben gece kalkmıyorum ya uykumu alınca daha iyi geliyor sütüm
bende ilk zamanlar 2 saatte bir kalkıyordm baktım son zamanlarda süt çok dolmuyor 3 saate cıkardım ama muhakkak 1 sefer uyuyakalıyorm 3 4 gundur 😀 benımde gece niyeyse daha fazla oluyor gündüz yorgunluk olunca herhalde azalıyor bazen 😒 ama kuzumu gördüğüm günler ve sonraki 1 2 gün yerine geliyor annem benım kavuştuğumuzda emerse kim bilir nasıl olur😍

Son düzenleme:
Kızlar bebeği eve götürcem bi saate inş, bir iki gün giremem, yazamam belli olmaz. Çok heyecanlı ve endişeliyim. Ben yokken doğurmayın ha! Birazcık daha dayanın. Tansiyona şekere dikkat edin. Sizi seviyor ve dua ediyorum.
N narantikibi ve B Bmnxx inş tez vakitte siz de bebişleri eve götürürsünüz. Sonra gelsin uykusuz geceler... uykular feda olsun minnaklara.

Ne tatlı telaş vardır şimdi sizde. Arkadaşımın bebeği 10 gün kuvozde kalmıştı da ben bilr özlemiştim onu. Inşallah bundan sonra hiç ayrılmazsınız

İnşallah canım bizim yolumuz daha uzun bu gün pek iyi haberler alamadım enfeksiyonu felan yükselmiş 😞 Allah hepimizin yardımcısı olsun hiç kimseyi evladıyla sınamasın..

Amin canım ama dr un dediği gibi. Enfeksiyon çıkar düşer bunlar normal sürecine. Kafana takma. Biraz daha büyüyüp serpilsin hepsinin üstesinden gelir kuzucuk. Tez zamanda kavusmanizi diliyorum

Eki Görüntüle 2560005
yaaa bende kuzumun elini atayım canım çekti sen paylaşınca😜😍 R refikaaydin tabi biz pek dokunamıyoruz minik olduğumuz için bir iki sefer küçücük dokunduk😊

Minnoş ya. Biraz daha dayan annesi. Sağlıkla kavuşun inşallah

Kizlar su mevlüt isleri cok sacma gelmeye basladi bana ya milletin karnini doyur hocaya para ver en az bin lira.bu parayi ihtiyaci olan birine vermek daha mantikli degil mi? Gercekten yemek ust bas bulamayan oksuz yetim cocuga falan

Mevlitten kastımızın ne olduğuna bağlı. Zaten böyle bir zorunluluk yok dinimizde. Eşi dostu tek seferde ağırlamak, yeni doğan bebek için güzel dualara amin demek güzel oluyor tabi. Ama öyle şatafatlı gösterişli abartılı işler zaten uygunsuz. Ben iki bebeğine de 2 aylıkken öyle bir toplantı yaptım evde konu komşuya. Ama hocaya para filan vermeyiz.

bende ilk zamanlar 2 saatte bir kalkıyordm baktım son zamanlarda süt çok dolmuyor 3 saate cıkardım ama muhakkak 1 sefer uyuyakalıyorm 3 4 gundur 😀 benımde gece niyeyse daha fazla oluyor gündüz yorgunluk olunca herhalde azalıyor bazen 😒 ama kuzumu gördüğüm günler ve sonraki 1 2 gün yerine geliyor annem benım kavuştuğumuzda emerse kim bilir nasıl olur😍
Canım dikkat ediyosundur muhakkak ama sütünün kalitesini arttırmak için beslenmene dikkat et bebişe kilo olarak dönsün 😍 ilikli kemik suyuyla çorba,tahin,et suyuna çorbalar protein kalsiyum bolca tüket 🤗 aklıma geldi şimdi oğlumda tükettiklerim 🤭

Merhabalar ben de indirimler bitmeden eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum . Şöyle bir çanta aldım nasıl sizce .

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-29-20-29-26.webp
    Screenshot_2019-11-29-20-29-26.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 46
Back
X