Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok daha erken haftalardan beri aynı durumdayım, uzun süre yürüyemiyorum aynı zamandaEvi supurmekte zorlanan tek ben miyim ya iki oda suprdum tas gibi oldu karnim supurup.silip yemek yapmam lazim![]()
Sağol canım teşekkür ederim amin....Canim bir kac gundur giremedim yeni bitirdim okumayi :) cok gecmis olsun. Hamilelik cok guzel ama sorunlar olunca bayagi zorluyor insani. Ilk hamilelik olarak aldigin kilo cok degil de bel fitigi seni cok zorluyor. Rabbim agrilarini dindirir insallah. Eger risk olursa normal dogum aklinda hic kalmasin onemli olan senin sagligin bebisin sagligi. Insallah sicak su ise yarar
Hareketleri zaten azsa anlamiyor insan. Carsamba cok uzak geldi bana sen yine gidebilirsen daha erken git. Bu plesanta işi degisik biraz cunku . Allah sevdigi kuluna dert verirmis , dayaniklisin masallah insallah sonu cok guzel olcakYa hareketleri azaldi ama dun de azdi doktorun yanindaykende yani kalp atisi normaldi ama.. simdi dogsa 2500 dogar diyor. Ultrasonda 2800 gorunuyor. Bi problem olmazsa carsamba kontrol var. Benimki hareketleri kasilma olarak hissettiriyor artik sagolsunvalla esimin hastanedeki hocalar da ayni seyi soyluyor bu kadar problem ayni kisinin hemde hamileyken nasil basina gelir diye
![]()
Inşallah inşallah zamanında gelir hepimizinki sakin ihmal etme kasılmaları düzenli gelen kasılma önemli canimSüre tutayım bi daha geldiğinde o zaman. Taş gibi oluyo bi anda 30 sn sürmüyo geçiyor. İlk gebeliğim sancı kasılma anlamıyorumgeçmiş olsun sana da canım. Vaktiyle sağsalim gelsin inşallah
yok canım benim ciğer geliştirici vurmadı 2800 dü kilosu o yüzden gerek görmemiş sanırım umarım zamanında gelirde içimiz rahat doğumumuzu yapar evimize geliriz hepimizMaşaAllahkendini strese sokma bebişin kilosu gelişimi de gayet iyiymiş temennimiz Bi süre daha içeride kalması ama gelse bile panik olma en riskli süreyi atlatmışsın çok şükür. BENim dr um 32 atlattık mı korkulcak Bi şey yok der hep. Benim yengemin bebekleri hep minicik doğdu 2400 2600 gram kadar doğdular tabi vaktinde doğdular sapasağlam şimdi keratalar . Ciğer geliştirici oldun mu sen. 36. Haftaya girmişsin riskli haftaların bitmiş şükür kendini üzme 37 ve sonrası zaten erken Doğum da sayılmıyor 35 tesin şuan . 1 buçuk hafta daha dursa yeterli
bol bol dinlen
hadi hayırlısı canım umarım 37yi tamamlarız o %1 ihtimalde ortadan kalkar sağlıkla yavrucuklara kavusuruz benimde kilo bakımından 38 en geç normal denenecek sanirim yoksa iri olduğundan normal şansım olmayabilir 3 buçuk üstü sezeryan yaparız demişti benimki şimdiden 3u geçti sanırım@Nazlizmir muhtemelen kasilmadir o ama duzensizse problem yok. Duzenliyse mutlaka git doktora.
beybisi35 bizimkiler kesinlikle ocagi beklemiycek. 36 yi gecip yogun bakim endikasyonunu atlatsinlar yeter. 36 oncesi %1 diyorlar yogunbakim icin. Ben aa iyi bisey yok o zaman dedim olur mu cok yuksek bi oran yenidogan icin dediler :)
Sen evde kasilma icin ilac kullanmiyor musun. Ben evde magnezyuma devam ve adalat kullaniyorum. Ayrica benim 37. Haftada dogum yapacagim kesinlesti. Plesantadan dolayi
Allahm yardimcimz olsunÇok daha erken haftalardan beri aynı durumdayım, uzun süre yürüyemiyorum aynı zamanda
Allahm yardimcimz olsun
Bende söyledim ama işinede cok karışmak istemedim her konuda çok ilgili bi doktor acaba kasılmalarım serumla durdugundanmi rahat davranıyor ki yani serum ve istirahat ile kasılmalar duruyor bu arada bende evde magnezyum desteği alıyorum bide enfeksiyon için önlem amaclı 2 fitil vermişti 3 gün ara ile kullandımYa sen o ciger gelistiricinin uzerine düş biraz.. cunku kilo ve cigerin baglantisi yok. Bak bizde hep kiloyu takip ediyoruz ama.iki kriter var yogun bakik icin dusuk kilo ve solunum doktorum hep dusuk kilo icin sorun yok solunum icinde ciger gelistiriciyi yaptim diyor. Hatta bana surup verdi oksurup surubu gibi bisey o bebegin ciger gelisimine katki sagliyormus. Yoksa benimkide suan 2800 ama 2500 dogar o diyor. Ben ciger gelistirici yuzunden de odem yaptim
Evi supurmekte zorlanan tek ben miyim ya iki oda suprdum tas gibi oldu karnim supurup.silip yemek yapmam lazim![]()
Benim de 2. Olacak. Beni en cok oglum düşündürüyo. Dogumdan sonrasi onunla zor olacak. İlk gibi olmayacagi kesin. İlgi isteyen baska bi cocuk daha olmasi daha yorucu
Asagi tukursek sakal...![]()
Oh ne guzel bnm bi esim yardim ediyo o kadarBen de supuremiyoru.. makineleri doldurup boşaltmak bile çok zor. Silmiyorum da zaten. Bugün yine görümcemler gelip toparladılar beni sağolsunlar. Beşiği de kurduk donattik. Daha ne yapalim diyorlar. Valla dedim geriye dogurmasi kaldi onu da yaparsaniz...
Içini ferah tut allah kolaylığını veriyor. Oğlum doğduğunda kızım 21 aylıktı. Öyle güzel ağlamayan uyuyan bir bebekti ki. Beşiğinin yanından geçerken sürekli teşekkür esiyordum ona yormuyorsun beni diye. 2 aylıktan sonra gece bile uyanmadı emmeye. Insallah hepimizin bebekleri oyke akilli uslu olur. Cok amin![]()
2 2kedi_1deli memorial şişli’den Memnun kaldım, hem kendim için hem bebek için. Kontrollere de burdan devam ederim büyük ihtimalle.
aralığa girdik, o kadar sancıya, şekere, tansiyona rağmen doğurmadınız Kızlar,maşallah. Beni sorarsanız uykusuzum, sütüm iyice azaldı, yetmiyor, moralim çok bozuk. Yorgunluktan diyorlar ama dinlenmeye de vakit Yok, ne yapacağımı bilemedim
Benimkide enfeksiyon icin antibiyotik verdi ne olur ne olmaz diye. Enfeksiyonda kasilma yapiyor atlamayalim dedi... bide su var benim kasilmalar 100 u buldu biliyosun acaba ondan mi yaptilar bana hemen.Bende söyledim ama işinede cok karışmak istemedim her konuda çok ilgili bi doktor acaba kasılmalarım serumla durdugundanmi rahat davranıyor ki yani serum ve istirahat ile kasılmalar duruyor bu arada bende evde magnezyum desteği alıyorum bide enfeksiyon için önlem amaclı 2 fitil vermişti 3 gün ara ile kullandım
2 2kedi_1deli memorial şişli’den Memnun kaldım, hem kendim için hem bebek için. Kontrollere de burdan devam ederim büyük ihtimalle.
aralığa girdik, o kadar sancıya, şekere, tansiyona rağmen doğurmadınız Kızlar,maşallah. Beni sorarsanız uykusuzum, sütüm iyice azaldı, yetmiyor, moralim çok bozuk. Yorgunluktan diyorlar ama dinlenmeye de vakit Yok, ne yapacağımı bilemedim
Evet bende öyle düşündüm benim maksimum 65 oldu ilk gittiğimde sonra o kadar yükselmedi 47ye filan çıktı en fazla sadece sıklığı korkutuyor bizi bide serum yiyince sıfır kasilmayla dönüyorum eve muhtemelen benimkinin bekleyeceğini düşünüyorBenimkide enfeksiyon icin antibiyotik verdi ne olur ne olmaz diye. Enfeksiyonda kasilma yapiyor atlamayalim dedi... bide su var benim kasilmalar 100 u buldu biliyosun acaba ondan mi yaptilar bana hemen.
Evet bende öyle düşündüm benim maksimum 65 oldu ilk gittiğimde sonra o kadar yükselmedi 47ye filan çıktı en fazla sadece sıklığı korkutuyor bizi bide serum yiyince sıfır kasilmayla dönüyorum eve muhtemelen benimkinin bekleyeceğini düşünüyor![]()
Allah yardım etsin sana çok takmamaya çalış dicem ama huy meselesi temizliğe gelen kişi gelmeye devam etsin günlük işi yapmayan haftalık dip köşeyi hiç yapmaz söliyim benimde saolsun annem nerdeyse 3 aydır benle o bi tarafa yatar ben bi tarafa doğum yapcam daha evde dip temizlikten eser yok ben temizlik için birinide alamıyorum 1 haftaya kadar kendim ufak tefek Yaparken simdi mecbur kısıtladım hareketlerimi ama yok yani inanirmisin wc temizliği hergun ben yapıyorum annem haftada bir üstün körü bir süpürge çeker balkon yıkar çamaşır bulaşık toz almak mutfak temizliği yemek isi yine ben yaparım 1 haftadir saldım bende bebegimden önemli değil diye ama yinede için rahat etmiyor kalkıp en azindan mutfak ve wc temizliği yapmaya çalışıyorum bu halde yani bende bu konuda dertliyim yaşı var evet annemin ama birazda huyu o temizlik konusunda çok zayıf gezmeye gidelim desem soluksuz yürürYa benim kayinvalideler geldi malum guya beni dinlendirmeye ama ben 2 gundur ayaktayim okadar yoruldum ki.... acayip yavas is yapiyor deli oluyorum onun 1 saatte yaptigini 10 dakikada bitiriyorum valla... zaten ben agrim olmadigi surece evi falan supurebiliyodum. Haftada bir temizlikci geliyor ona takti gelmesin diye ama bu ev zaten hergun supuruluyor hayatta yapmaz kendisi..
Allah yardım etsin sana çok takmamaya çalış dicem ama huy meselesi temizliğe gelen kişi gelmeye devam etsin günlük işi yapmayan haftalık dip köşeyi hiç yapmaz söliyim benimde saolsun annem nerdeyse 3 aydır benle o bi tarafa yatar ben bi tarafa doğum yapcam daha evde dip temizlikten eser yok ben temizlik için birinide alamıyorum 1 haftaya kadar kendim ufak tefek Yaparken simdi mecbur kısıtladım hareketlerimi ama yok yani inanirmisin wc temizliği hergun ben yapıyorum annem haftada bir üstün körü bir süpürge çeker balkon yıkar çamaşır bulaşık toz almak mutfak temizliği yemek isi yine ben yaparım 1 haftadir saldım bende bebegimden önemli değil diye ama yinede için rahat etmiyor kalkıp en azindan mutfak ve wc temizliği yapmaya çalışıyorum bu halde yani bende bu konuda dertliyim yaşı var evet annemin ama birazda huyu o temizlik konusunda çok zayıf gezmeye gidelim desem soluksuz yürürorasida ayrı mesele tabi