Ayy hakkatten senin ev evlere şenlik durumda yediğine içtiği karışmakta nedir canım abartmasınlar bu kadarda neyse sen sakin olmaya bak sağlıkla doğurda önemli olan o kasılmalara stresinde rolü büyükmüş daha doktor dün söyledi gerekirse açık konuş üstüne fazla gelmesinlerYok gelecek o temizlikci zaten. Kacari yok yani.. 2 kedi var bu evde. Bide cok dahinik dun bilerek mutfak tezgahi uzerinde hic birsey birakmadim bir bardak bile yoktu suan tezgahi goremiyorum. O orda dursun bu burda dursun onu kullanirim buni bilmem ne yaparim. Ayrica istifici herseyi daklar. Gazete alirlar o gazeteler evde birikir durur. Biseyler yiyorum kayinpeder gelmis diyoki bogazin hic durmuyor. Ben 6 kilo aldim sadece su serum donemine kadar. Bide guya cok dusunuyolar oyle oturma oyle uzanma ordan yurume ustunu giy yaa bi rahat birakin. Bugun bi disari cikayim dedim pisman oldum. 2 gunde bezdum da bezdum ... evin daginikli zaten iyice bezdirdi. Esim camasir topluyo camasirligi kaldiricak kalsin orda.diyo.salonun ortasimda dursunmus.. simdi gelmis cay bardaklarima takmis az diye birileri helirse yetmez diye ya gelmez kimse diyorum yok inat etti...
Ay bitmiyo