Aynen oyle aslinda olanda hayir vardir . Hakkimizda hayirlisi olsun diyelim ama birden iş ciddiye binince korku sardi icimi normalde boyle seylerden hic korkmam
Doktorların İri bebek olacak diye sezeryan olacak kafasını anlayamıyorum benArkadaşım 4500 ile normal doğurdu geçen yıl. Ben ona keza 3900 Dü ama baş çevresi 38 cm Di. Şu anda da plasenta aşağıda ama perinatoloji inceledi ve normal doğurabilirsin diyor doktorum da normal çok rahat yaparsın diyor.
Bende deneyecegim hergun bakalim insallah döner. Korkuyorum sezeryandan hemn iyilesemem diye , bebek olacak bir bucuk yasinda kizim olacak birde sezeryanda burda 5 gun yatiriyorlar refakatcida yok ay dua edin bana kizlar . Insallah seninkide dönmüstür .
Bizim yengemizin bebeği son dakikaya kadar baş gelişti. Doğum sancısı başlamış bebek makat gelişe dönmüş. Nasıl zor normal doğurmuş o haliyle bile .Hiç hiç belli olmuyor ya garantisi yok.
bebe göbek deliğin ve üzerini tekmeliyorsa o zaman dönmüş olabilir . Benim bebiş gebeliğimin ilk ayından beri aşağıda başı. :) hayata baş aşağı başladı garibim ama kaşıklarımda ağrı olmuyor, bacak bacak üstüne de artık atamıyorum ..... biz de bebeğimizin yüzünü hiç göremedik daha ultrasonda . Nasip olmadı. Dr bu saatten sonra yüzü göremeyiz iyicene aşağılara inmiş rahim duvarın görmemizi engelliyor dedi.. bebişin yüzünü görenlere imreniyorum vala ❤ çok şanslısınız
Evet göbek deliği min üzerine poposunu dayıyor gibi . Bir de aşağılarda sanki elleriyle oynuyor öyle ufak ufak gidiklamalar yapıyor ben de net göremedim yüzünü . Ayrıntılı ultrason 1 saat sürdü . Doktor inatlasti bebek inatlasti yüzünü dönmedi bir türlü . Birazcık inat olacak gibi . Anne baba inat olunca . Bir de kova burcunun özellikleri
Evet göbek deliği min üzerine poposunu dayıyor gibi . Bir de aşağılarda sanki elleriyle oynuyor öyle ufak ufak gidiklamalar yapıyor ben de net göremedim yüzünü . Ayrıntılı ultrason 1 saat sürdü . Doktor inatlasti bebek inatlasti yüzünü dönmedi bir türlü . Birazcık inat olacak gibi . Anne baba inat olunca . Bir de kova burcunun özellikleri
Ayyy benim kocam da kova . 30 ocak doğumlu . Bebeğimin beklenen Doğum tarihi 25 ocak. Bebe de Kova olursa iyice ezerler beni kocam dünyanın en kendini beğenmiş özgüven tavan insanı. Sürekli beni eleştirir hiçbirieyimi de beğenmez beyefendi , lider ruhlu biri kız da kova olursa imparatorluk kurarlar evde
Merhaba kızlar nasılsınız pek yazamasamda yoğunluktan her mesajınızı tek tek okuyorum sabah kontrolüm vardı bebek 32 haftadaymis normalde 31+4 ve kilosu 2200 dedi doktorum kafasıda aşağıya donmuş kilosu fazlamı bilemedim doğrusubuarada bebek bezi olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz bı karar verdinizmi
prima premium care aldım . Bizimkiler bana prima kullanmışlar . Başıma kakıyolar çocuktan beri . Benim beynime işlemiş prima sleepy de sağlığa zararlı madde içermiyornuş ve kullananlar memnun belki ilerleyen zamanda sleepy de denerim
Ayyy benim kocam da kova . 30 ocak doğumlu . Bebeğimin beklenen Doğum tarihi 25 ocak. Bebe de Kova olursa iyice ezerler beni kocam dünyanın en kendini beğenmiş özgüven tavan insanı. Sürekli beni eleştirir hiçbirieyimi de beğenmez beyefendi , lider ruhlu biri kız da kova olursa imparatorluk kurarlar evde
prima premium care aldım . Bizimkiler bana prima kullanmışlar . Başıma kakıyolar çocuktan beri . Benim beynime işlemiş prima ❤ sleepy de sağlığa zararlı madde içermiyornuş ve kullananlar memnun belki ilerleyen zamanda sleepy de denerim
İlk çocuğun muydu cnm?Ben 32+ 3 üm. Çalışabilir raporu aldım neyime güveniyosam artık ❤ gittiği yere kadar artık, çok iyi yapmşsn izne çıkarak . Evde yatıp dinlenmeli gibisi yok. Her sabah 7 de sallana sallana tospağa gibi işe gidiyorum bi zor geliyo soğukta . Bebeyle geçirmek istiyorum iznimi. Ondan dolayı çalışır aldım ❤Bel ağrım cozutursa kapatırım raporu artık ya nasip
Bende deneyecegim hergun bakalim insallah döner. Korkuyorum sezeryandan hemn iyilesemem diye , bebek olacak bir bucuk yasinda kizim olacak birde sezeryanda burda 5 gun yatiriyorlar refakatcida yok ay dua edin bana kizlar . Insallah seninkide dönmüstür .
Sen iki kere tecrübe edinmişsin umarım senin için hayırlı olan olur.Benim ilk doğumum olacak korku var o yüzden hep dedim ki Rabbim benim için hangisi hayırlı olacaksa o olsun dedim.Ben de bekliyorum bakalım sonuç ne olacak
Merhaba kızlar nasılsınız pek yazamasamda yoğunluktan her mesajınızı tek tek okuyorum sabah kontrolüm vardı bebek 32 haftadaymis normalde 31+4 ve kilosu 2200 dedi doktorum kafasıda aşağıya donmuş kilosu fazlamı bilemedim doğrusubuarada bebek bezi olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz bı karar verdinizmi