2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Katılıyorum fizik öğretmenimiz 4900-5000 kilo doğurmuş oğullarını hepsini normal doğurmuş

Bizim yengemizin bebeği son dakikaya kadar baş gelişti. Doğum sancısı başlamış bebek makat gelişe dönmüş. Nasıl zor normal doğurmuş o haliyle bile .Hiç hiç belli olmuyor ya garantisi yok.

Evet göbek deliği min üzerine poposunu dayıyor gibi . Bir de aşağılarda sanki elleriyle oynuyor öyle ufak ufak gidiklamalar yapıyor ben de net göremedim yüzünü . Ayrıntılı ultrason 1 saat sürdü . Doktor inatlasti bebek inatlasti yüzünü dönmedi bir türlü . Birazcık inat olacak gibi . Anne baba inat olunca . Bir de kova burcunun özellikleri

Ayyy benim kocam da kova . 30 ocak doğumlu . Bebeğimin beklenen Doğum tarihi 25 ocak. Bebe de Kova olursa iyice ezerler beni kocam dünyanın en kendini beğenmiş özgüven tavan insanı. Sürekli beni eleştirir hiçbirieyimi de beğenmez beyefendi , lider ruhlu biri kız da kova olursa imparatorluk kurarlar evde

prima premium care aldım . Bizimkiler bana prima kullanmışlar . Başıma kakıyolar çocuktan beri . Benim beynime işlemiş prima sleepy de sağlığa zararlı madde içermiyornuş ve kullananlar memnun belki ilerleyen zamanda sleepy de denerim

Aynı durum bizde tam tersi ben 30 ocak doğumluyum bebiş de 31 ocak görünüyor . Benim bey yandı iki kova çok gelecek ona

Yarn ebe beni aile hekimligine cagrdi dogum sonrasi ve emzirme ile ilgili bilgi vercem falan dedi ama emzirmeyi uygulamali gostermez dimi

Bende oğlumda ilk üç ay premıum care kullandığım için kızıma da onu kullanacağım sonrasında prima aktife geçiş inşallah

32+5 im ve çalışabilir raporu almayı unuttum, geçmişe dönük verir mi acaba

Sen iki kere tecrübe edinmişsin umarım senin için hayırlı olan olur.Benim ilk doğumum olacak korku var o yüzden hep dedim ki Rabbim benim için hangisi hayırlı olacaksa o olsun dedim.Ben de bekliyorum bakalım sonuç ne olacak

Yarn ebe beni aile hekimligine cagrdi dogum sonrasi ve emzirme ile ilgili bilgi vercem falan dedi ama emzirmeyi uygulamali gostermez dimi
Hastanede aldım ben de eğitimi ama uygulamalı değildi tabi elinde bir oyuncak bebek ve memeye benzer bir şey ile anlattı

Hahaha bende kovayim.. kizin kovasi farkli olur ama evde tutamazsin.

Maşallah canım kilosu iyi bence benimki de 31 32lerdeyken 2kilonun üstüne çıkmıştı
Bez olarak da molfix pure soft aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…