2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya özellikle sağ elimi geceleri uyandığımda hissetmiyorum tamamen uyuşmuş oluyor böyle bir şey yaşayan var mı? napmak lazım bu ödemdenkaçacak delik yok mu ?? Uykusuzlar gece kuşları burada mı... yine cadı gibi ayaktayım. En yoğun günüm bugün 9 saat dersim var geçmez artık☹

Selam arkadaşlar, ancak okuyabildim mesajları. Bi saat uyumuşum, zımba gibi kalktım. Demek ki vücut alışıyor uykusuzluğa.
Doğurmadığınız için alkışlıyorum İyi dayandınız şükürler olsun.
@Otimoti süt yapıcı her şeyi deniyorum. Petek’e sırtımı yaslamadım, sıcak duş alıp memelere sıcak suyla masaj yapıyorum. Tuhaf tuhaf çaylar, içecekler, kompostolar... Malt içeceği ve hatta boza içiyorum. doktora danıştım, suyu daha fazla iç dedi; yine artmazsa diye ilaç yazdı. Bakalım, inş ilaca gerek kalmaz.
@Merve2407 çok teşekkürler, sağlıklı Doğum yaparsın inş.
@2kedi_1deli kaynana kayınvalide trajikomik. İnsan ne diyeceğini bilemiyor. Biraz daha devam ederlerse eşin sepetler bence onları. Aylarca kalmazlar diye umuyorum.
@beybisi35 @xemax ya şu kıllar benim de en büyük korkumdu, sürekli soruyordum doktora ve hemşireye, ağda yapabilir miyim? Kılları napayım diye. Doğuma bir girdim bacaklarım futbolcu bacağı gibi kıllıydı, bikini bölgesini söylemiyorum bile rezillik. Ameliyattadır sonra Arkadaşım sürekli üstümü örtüyordu, kızdım yeter örtme Ateş bastı diye, narkoz etkisi geçince anladım ki kızcağız bacakları kimse görmesin diye didinip durmuş kısmet artık.

Annelik çok yorucu ve çok güzel bir duyguymuş. İlk kontrolümüz de iyi geçti, bizim durumumuz iyi. Allahım hepinize nasip etsin. @narantikibi senin Minnak da atlatacak inş. Biraz daha zaman alabilir, daha minik doğdu ama kavuşacaksınız Allah’ın izniyle. Güzel haberlerini bekliyorum.
@Kaizen S bebeğin kilosuna çok sevindim, derin bir oh çektim. Hadi hayırlısı, az daha dayansın inş,

Yok benim oğlum henüz tam anlamıyor sanırım bazen bebek gelicek kardeş gelicek falan diyorum park park diyo parktaki çocukları sanıyor şimdilik bende ilgilenemediğim için daha çok yapıştı bana
Kardes kiskancligi kaçınılmaz sanirim. Cevremde her yas icin ayni durumdan sikayetci herkes. Yapacak bi sey yok basa gelen cekilir
Ben simdiden ogluma hediyeler istifledim. Aslinda ihtiyaci olan bikac kiyafetini hediye paketi yapip kaldirdim. Bebek geldiginde bile ilgi onda algisi olusturmak icin. 2 hafta sonra dogum gunu hatta, ese dosta da soyleyecegim hediye alma niyetiniz varsa dogumdan sonra verin diye.
Onun dışında esimi oglanin yataga gonderip bi sure oglumla yatma planim var. Bebek de yatak odasinda besikte olacak. Doger turlu anne baba bebek yatak odasinda, abi baska odada algisi canini sıkar gibi geliyor.
Mumkun oldugunca bebegin emzirme disindaki ihtiyaclarini esime anneme vs vermem lazim ki oglumla ilgilenmeye zamanim olsun.
O zaman da bebege üzülüyorum garibimin sucu ne
Ah su ikinci cocuklar...
İkinci cocuk bu anlamda harika bi sey. Hazira konduk her seyi vardi. Sadece cinsiyet farkli olunca yeni kiyafetler aldim biraz. Ondan bile kistim abisindan kalan evde falan giyebilecegi bir suru kiyafet vardi

Ya bisey dicem seninkiler harbi çok tuhaf insanlar insanı sinirden dogurturlar bence eşinin onları göndermesi lazım yalnız kafan rahat olur en azından bu ne böyle canım aaaa Çok sinir oldum valla

Valla cagirma daha cok erken diye kirk kere soyledim panik oldu son olaylardan sonra.. ben annenin huyunu biliyorum sen kabullenmek istemiyosun dedim.. yok yok zorda kalinca yapar mecbur dedi.. al iste.. onun yaninda tabi yok egilme yok sen yapma.falan yapiyolar arada bir duysuj diye ama sonra fosss. Bak dun gece biz yattiktan sonra sigara icmis allahin sopasi yok yere dokmus gosterdim esime.. soyle babama diyo. Ne soyleyip tartisma yaraticam gordun iste yapmaz diyip duruyosun sen gor yeter dedim.. annesi hala bide diyo ki sen uyursun oglum biz bebege bakariz. Ama sen ye oglum o yapar .. benim icin .. ya valla deliricem.. durmasinlar evde ama cikip gezsinler evde olduklari.her dakika bana zarar

Biz galiba 3 aydir kanka olduk esimle ya adam sesinide cikarmiyor. Yok agrilar yok ameliyat yok kasilma... masallah kocama

Eşin de mi koltukta yatıyor benim eşim yatak odasında yatıyor bir de üstüne kapısını kapatıyor dedim ben sana seslensem bir şey olsa nasıl duyacaksın dedim telefonla ara diyor şimdi kapısı açık yatıyor biz de kardeşiz valla artık farklı odalarda

Doğuma çok kalmadı bırak doğuma kadar idare et doğumdan sonra çabuk gitsinler ki bebişinle başbaşa kal.Çünkü yalnız başınasın ne olur ne olmaz.Sen onları kendi haline bırak stres yapmamaya çalış.

canim bazen geceleri bilek uyusmasi oluyor elimde. cok sinir bozucu bisey

Bol bol sütün olur inşallah kontrolleriniz de iyi çok şükür kıl tüy işi de aslında doktorlar takılmıyor onların tek istediği hijyenik olmamız ama biz kızlar kıl tüy işinden utanıyoruz halbuki doğamız gereği var Kız kardeşim de hemşire o da diyor abla kıl tüy sorun değil yeterki hijyen olsun bize yeter diyor

Bennn. Felçli gibi oynatamıyorum hiç. Diğer elimle masaj yapıyorum üç beş dakika sonra kendine geliyo. Normalmiş ama uyuşmalar. Kan hacmiyle ilgili bi durummuş

Kızlar hastaneye mama götürecek misiniz ? Benim ilk kızım prematüre ve sezeryan olduğum için sütüm 2 gün sonra geldi. Bunda ne olur olmaz diye yanıma alayım diyorum

Ben hipp in hazır bebek sütlerinden aldım 2-3 tane onları koydum. tek kullanımlık oldukları için kutu mamalar gibi israf olmasın dedim. . Sarilik olmasin diye mama vericez mecbur ilk günler.

Benimki de koltukta uyur hep. 4ten sonra gelir. Sipariş ettiğim yeni koltuklar bugün geliyor. Dün akşam nasil bir huzunnn. yatağa hiç gelmedi. Ayrılamıyor koltuğundan

Biz galiba 3 aydir kanka olduk esimle ya adam sesinide cikarmiyor. Yok agrilar yok ameliyat yok kasilma... masallah kocama

Biz de birbirimize kanka çekiyorduk kac aydir. Esim korkuyordu. Neyseki geçen akşam ilişkimiz farklı bir boyut kazandı

Günaydın kızlar:) Kalkıp tekrar yattım ama uyuyamadım bir türlü:)

Bizde mama işini hastane çözmüştü sadece eşimden biberon istemişler Dr.Browns marka eşim onu almıştı, Avent biberon götürmüştüm.

R refikaaydin cok sağol canım benim oğlanı dün makineden ayırmışlar bir kaç kere daha denemişlerdi ıkı gun dayanabılmıştı yavrum bakalm bu sefer ne kadar makinesiz nefes alacak merakla beklıyorum bende kilomuzda dün 1300 dü bugün henüz bilgi alamadım inşallah hala burundan desteklidir ve kilo vermemiştir

Sarılık olmuştu kızım çünkü kan uyuşmazlığımız ikimiz arasında ama çok şükür en fazla 13 e yükselmişti. İnşallah bunda bir sıkıntı çıkmaz. Sarılık zor geçiyor çünkü . Mama bende kızımda sma kullanmıştım. Buna hipp almayı düşünüyorum.

Kan uyuşmazlığı olunca illa sarılık mı oluyor. Kızım negatif olduğu için bir şey çıkmadı.
Benim eşimle uyuşmazlık var iğnemi oldum ama korktum şimdi

Sağol canım şu an tek istediğim bebeğimi sağlıkka zamanında kucağıma almak sağolsun eşim yapıyo işleri haftasonuda annem gelecek artık rahat ederiz

32+0 damı almamız lazım raporu

kizlar ben sabrimin son damlalari... sabah ben uyuyorum zannetip ne atti tuttu arkamdan... esimi hasta etmisim bana bakmaktan hasta olmus.. baskasi olsa kedili eve gelmezmis pislik icindeymis ( dün temizlikci geldi herhafta geliyor) ama temizlikciye ne gerek varmis. Onlar benim islerimi mi yapmaya gelmis.. zaten yuzum yokmus sunu yapin bunu yapin diyemiyomusum ki bence saygi ama o kedili evde ondan is isteyememe yuzsuzlugu olarak goruyor. Kedilerle bu kadar ilgileniceksem niye cocuk yapmisim.. ulan torun bu torun... aksam konusucakmis esimle kp diyo ki birak dogumdan sonra konusursun diyo banane.ne olucaksa olsun diyo. Daha neler neler anlatamam. Kalktim geldim bisey yokmus gibi ama yani delirmek uzereyim.. esime saydirdim tabi. Valla hatta esime ananida al git dedim. O derece cildirmak uzereyim

Kan uyuşmazlığı olunca illa sarılık mı oluyor. Kızım negatif olduğu için bir şey çıkmadı.
Benim eşimle uyuşmazlık var iğnemi oldum ama korktum şimdi
Anne ile bebek arasında kan uyuşmazlığı olursa genelde oluyor. Ben pozitif kızım negatif. Eşimle aramızda kan uyuşmazlığı yok ama kızımla çıkmıştı. Dr buna bağlamıştı sarılığı

Geceleri benimde ellerim uyuşuyo ödemden parmaklarım ağrıyo bileklerim zaten uzun zamandır ağrıyo.bizde eşimle karşılıklı koltuklarda Yatıyoruz.arada korka korka yaklaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…