2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bende yeni kontrolden geldim. Bebegin kilosunu soylemedi 2 hafta sonra geldiginde bakariz dedi. Sadece dönmemis iki haftaya kadar dönmezse sezeryani konusuruz hastaneye yonlendiririm bir konusursunuz dedi. 34+4 deyim , acaba dönmez mi ? Doktor oyle soyleyince bir korktum acikcasi

34.haftamdayken doktor bana da aynısını söyledi hala makat geliş bir dahaki geldiğinde muhtemelen sezeryan konuşuruz artık dönme ihtimali zayıf dedi ve şuan 36+1 deyim Çarşamba günü kontrolüm var büyük ihtimal dönmedi çünkü kasıklarıma vuruyor hala.

Sezeryan hic aklima bile gelmiyordu. Ilk 2si normal dogum cunku. Insallah dönerler :) sana ne diyecek bakalim az kalmis haber verirsin :)

Selam kizlar bugun 32.haftada dogum iznine ciktim. Sukur :) doktor randevumuz vardi 1.750 gram cikti kizim kucuk mu sizce ? Doktor degil diyor ama bana az geldi ne bileyim
Bana 32.haftada 1971 gr dedi doktor ama ultrasonda olculen kilo pek güvenilir degil alete doktorun olcumune gore degisiklik gosterebiliyor

Sezeryan hic aklima bile gelmiyordu. Ilk 2si normal dogum cunku. Insallah dönerler :) sana ne diyecek bakalim az kalmis haber verirsin :)
Senin ilk ikisi normal ne güzel Bu bebiş tersten gelmeyi tercih etmiş.Burda arkadaşlar köpek duruşu gırgır pozisyonu filan yöntemler söyledi ama bende fayda etmedi bir de sen dene.Çarşamba haber ederim bakalım dönmüş mü

Dönmuyor keratalar arkadaslar kaliyolar oyle.. bide makat diye rahatsiz oluyolar derdi bize... donsene yavrucum bu kadar rahatsiz olucaksan derdin ne yani...

Bu arada bizim doktor 2800 olctu kiloyu c.tesi dogarsa 2500 olur demek ki dedi. Yani birebir ona guvenmeyin

İhtimal azalıyor ama kesin dönmez diye de bir şey yok, hayırlısı olsun diyeceksin

allah yardımcın olsun valla insan kendi tek olsa istediğini yapar yer uzanır kv kp sikinti cok yormzlar seni

Benim cuma günü kontrolüm var çok merak ediyorum yüzünü . Gördük ama tam göstermiyor yarı baba yarı ben . Yanaklar tombik tombik . Bebişin döndüğünü nasıl anlıyoruz . Benimkinin kareketleri azaldı ve kasıklarıma ağrı vurmaya başladı . Yani agirlik aşağıya yöneldi sanki . Dönmüş müdür acaba

bebe göbek deliğin ve üzerini tekmeliyorsa o zaman dönmüş olabilir . Benim bebiş gebeliğimin ilk ayından beri aşağıda başı. :) hayata baş aşağı başladı garibim ama kaşıklarımda ağrı olmuyor, bacak bacak üstüne de artık atamıyorum ..... biz de bebeğimizin yüzünü hiç göremedik daha ultrasonda . Nasip olmadı. Dr bu saatten sonra yüzü göremeyiz iyicene aşağılara inmiş rahim duvarın görmemizi engelliyor dedi.. bebişin yüzünü görenlere imreniyorum vala çok şanslısınız

Doktorların İri bebek olacak diye sezeryan olacak kafasını anlayamıyorum benArkadaşım 4500 ile normal doğurdu geçen yıl. Ben ona keza 3900 Dü ama baş çevresi 38 cm Di. Şu anda da plasenta aşağıda ama perinatoloji inceledi ve normal doğurabilirsin diyor doktorum da normal çok rahat yaparsın diyor.

Bende raporluyum artık 32 olcaz perşembeye izne cıkıcam
İlk çocuğun muydu cnm?Ben 32+ 3 üm. Çalışabilir raporu aldım neyime güveniyosam artık ❤ gittiği yere kadar artık, çok iyi yapmşsn izne çıkarak . Evde yatıp dinlenmeli gibisi yok. Her sabah 7 de sallana sallana tospağa gibi işe gidiyorum bi zor geliyo soğukta . Bebeyle geçirmek istiyorum iznimi. Ondan dolayı çalışır aldım ❤Bel ağrım cozutursa kapatırım raporu artık ya nasip

Bende deneyecegim hergun bakalim insallah döner. Korkuyorum sezeryandan hemn iyilesemem diye , bebek olacak bir bucuk yasinda kizim olacak birde sezeryanda burda 5 gun yatiriyorlar refakatcida yok ay dua edin bana kizlar . Insallah seninkide dönmüstür .

Bende senin yediklerini yiyorummm. Mesela bu aralar kinder 8liye sardim hergun 8tane yiyorum. Umarim o zararlilar bebise gitmez. Iyi almissin ya hem ikiz bebek hemde haftan bende. 5 hafta buyuk
Olsun seninki az yine de böyle devam edersen 15 le bitirirsin benim hedef 20

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…