2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Sleepy aldım 1 paket yerli üretim olduğu için memnun kalırsam devam ederim bebeğe göre değişiyor sanırım bu bez işleri her markanın yorumlarını okudum memnun olan da var olmayan da

Haha ben de cumartesi günü ağdamı yaptırdım mis gibi 2-3 haftaya doğum olur diye düşünüyorum ben de hazırım nerden muayene ediyorlarsa etsinler artık

hahhahaha şu korku herkeste de varmış. bi bende sanıyordum. bakacaklar diye aklım çıkıyordu

Haay deli.... ben agda randevumdan 2 gun once yakalandim ya...jilet yaptim mecbur.. simdide gidicek halim yok gibi ama bakalim.yetisirse gidicem valla

Ben gelirim yakınım

Ay tek almadigim kaldi ne aliyim ne kullaniyosun
Otri bebe aldım, kullanıyorum. Memnunum. Diğerleri nasıl bilmiyorum, hayatımda ilk kez kullandım korka korka. Her gün kullanmak lazımmış, 10lu bi paket almışım. Siz 30lu filan alın en az, bozulan bir şey de değil.

Bende senin yediklerini yiyorummm. Mesela bu aralar kinder 8liye sardim hergun 8tane yiyorum. Umarim o zararlilar bebise gitmez. Iyi almissin ya hem ikiz bebek hemde haftan bende. 5 hafta buyuk

Kizlarrr doula tutacak olan var mı? Bi arkadaş tutmuş da 2 gün önce doğurdu çok memnun kalmışlar. 500tl çok gelmedi bana. Kendimi şımartsam mı acepp

Cevizagacinin ürünleri mı bunlar? Bir de 1kg kaç çikolata ediyor?

Haha ben de cumartesi günü ağdamı yaptırdım mis gibi 2-3 haftaya doğum olur diye düşünüyorum ben de hazırım nerden muayene ediyorlarsa etsinler artık

Darısı başıma ya. Ben de bu hafta halletmeliyim aslında bu işi. Puff

Evet canim ceviz agacinin.. uzerinde bebek leylek gibi figur olanlarin 1 kg si 45 taneymis. 225 tl.. kurdela fiyonk olanlar 65 tane yine ayni fiyat. Onlar daha kucuk sadece.

Kızlar Lcw alışverişim geldi, sonunda pijamalarım geldi :)
Güzel haber aralık sonu, ocak başı taşınıyoruz bugün konusu geçmişti evdekiler çıkıyoruz demiş az önce:)
zor olmayacakmı canim senin icin .
Cok ağırlaşmış olacaksin dogurmamis olursan.

Kizlarrr doula tutacak olan var mı? Bi arkadaş tutmuş da 2 gün önce doğurdu çok memnun kalmışlar. 500tl çok gelmedi bana.
bana doulaya ne hacet anam olduktan sonra

Bebek bezi ilkbasta prima yada sleppy alicagim sonrasinda degistitirim duruma göre.

Ben burin aspiratöru olarak otri bebe kullandim oglumda. Oglumdan kalanida bebege kullanacagim.uv almam gerek ama benimde

Kizlarrrrr kontrolden geldim çok şükür ne sancı ne kasılma hiç bişey Çıkmadı oglusum Keyfi yerinde herşey yolunda dedi Doktor kilosu 3100gr olmuş 2 hafta sonraya çağırdı tabi Kasılma sanci olmazsa olursa haber ver mutlaka dedi bu gidişle iri bebek Olduğu için sezeryan olucak en geç 24 aralikta dogurtcam seni söz dedi tabi oğlum erken davranmazsa bu arada alttan bakmadı o kadar ısrar ettim ama bakmadı ağdam boşa gitti doğurana kadar bu pürüssüz bedenimden eser kalmayacak tühhhh

Ben ebebekin kendi markasini aldim bebek bezi olarak. Aloe verali olanini aldim nette herkes baya ovmustu

Aaa olmaz ama o kadar hazirlik yaptim deseydin

Bi de sarılık evet saat başı emzir dedi doktor herkes vıdı vıdı mama verme dedi saat başı emzirmek için hiç uyumamam gerekti zaten sarılık çocuk sürekli uyuyor, 15 dk ıslak bezler gıdıklamalar hatta hafif çimdiklerle uyandırıyordum 2 çekip geri uyuyordu bu sefer hiç kimseyi dinlemiycem neredeyse 2 ay sürdü sarılığı silmesi ve ben zombiydim resmen

Canım hiçbir şey yapmayacağım iş olarak.
Sadece kıyafetlerimizi gelişigüzel kolilere koyacağım sonrasını nakliyecilere bırakacağım naparlarsa yapsınlar saldım o moddayım
Yerleştirirken de temizliğe gelen ablayı çağıracağım iki üç gün

Bunlarda bizim hediyelerimiz bugun arkadasmla yaptik oldu gibi sizce

Gayet guzel oldu...

Ya kv sagolsun butun gun gezdi simdi eve geldi bende mecbur yemek hazirliyorum esimde geldi. Salata yapiyorum esim dediki anneme soyle o yapsin. Dedim ben annene gel salata yap diyemem.. gitti anne buraya gel salata yap bak agrisi tutucak sonra ugrasicaz.dedi.. annesinden cevap biz ac degiliz disarda yedik... ee ben acim diyo adam. Bide hasta esim ustune yoksa yapar kendisi zaten..

Ya sirf kendini gezdirmeye gelmis guya evde yemek yapicakti beni yatiricakti. Bu arada salata malzemelerini yikadim verdim bi dogranicak insallah bugun dogranirlar.

Diycek bsy bulamiyorum destekmi köstekmi belli degil Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…