Ben Sleepy aldım 1 paket yerli üretim olduğu için memnun kalırsam devam ederim bebeğe göre değişiyor sanırım bu bez işleri her markanın yorumlarını okudum memnun olan da var olmayan daMerhaba kızlar nasılsınız pek yazamasamda yoğunluktan her mesajınızı tek tek okuyorum sabah kontrolüm vardı bebek 32 haftadaymis normalde 31+4 ve kilosu 2200 dedi doktorum kafasıda aşağıya donmuş kilosu fazlamı bilemedim doğrusubuarada bebek bezi olarak ne kullanmayı düşünüyorsunuz bı karar verdinizmi
HahaKızlar doğum öncesi son agdamida yaptırdım geldim şimdi artık dogursam da gam yemem 1 haftadır ödüm kopuyordu alttan muayne etmek isticekler diye neyseki istemediler bugün cillop gibi oldum isteyen bakabilir birazdan kontrole gidicem zorla baktircam açılma varmı bakın diye boşa gitmesin
hahhahaha şu korku herkeste de varmış. bi bende sanıyordum. bakacaklar diye aklım çıkıyorduKızlar doğum öncesi son agdamida yaptırdım geldim şimdi artık dogursam da gam yemem 1 haftadır ödüm kopuyordu alttan muayne etmek isticekler diye neyseki istemediler bugün cillop gibi oldum isteyen bakabilir birazdan kontrole gidicem zorla baktircam açılma varmı bakın diye boşa gitmesin
Mancinik yapayim ben bizimkiler karsi kaldirimda duruyor cunkuNiye kendini yoruyosun küçük parçalara bölüp fırlat, saçma gibi dağılıyolar
Kızlar doğum öncesi son agdamida yaptırdım geldim şimdi artık dogursam da gam yemem 1 haftadır ödüm kopuyordu alttan muayne etmek isticekler diye neyseki istemediler bugün cillop gibi oldum isteyen bakabilir birazdan kontrole gidicem zorla baktircam açılma varmı bakın diye boşa gitmesin
Ben gelirim yakınımBi gun uykumda bogulucam valla refluden... gece boyunca agzima kadar gelip gitti.. ejderha anasi olucam galiba bu ne boyle
Kizlar hic bisey olmazsa bu kv ve kp ile 12 gun daha nasil gecer.. ki bu sadece doguma kadar sonrasi icin ne halt olacagi belli degil.. dun kp digiturke aylarca bosuna fatura odiycem falan dedi .. bizde kalacagi sureden bahsediyor.. aylarca dedi
evi bakirkoye yakin olan var mi beni ziyarete gelirsiniz dimi yalniz birakmayin...en parlak huni benim ki olucak.
Otri bebe aldım, kullanıyorum. Memnunum. Diğerleri nasıl bilmiyorum, hayatımda ilk kez kullandım korka korka. Her gün kullanmak lazımmış, 10lu bi paket almışım. Siz 30lu filan alın en az, bozulan bir şey de değil.Ay tek almadigim kaldi ne aliyim ne kullaniyosun
Bende senin yediklerini yiyorummm. Mesela bu aralar kinder 8liye sardim hergun 8tane yiyorum. Umarim o zararlilar bebise gitmez. Iyi almissin ya hem ikiz bebek hemde haftan bende. 5 hafta buyukKilodan muzdarip olan bi anne olarak ben yazayımiştahım açık canım her şetden fazla fazla çekiyor. Benimkiler ikiz bu arada bugün kontrole gittim 72 olmuşum 57 ile hamile kalmıştım. 32 hafta da 15 kilo aldım yani. Bebeklerin ikisi de toplamda 3400 gibi bi şey.ben yiyorum ama çikolata + tatlı ve hamurişi
Eki Görüntüle 2560949 Eki Görüntüle 2560950 Eki Görüntüle 2560951 Eki Görüntüle 2560952
Kizlar cikolatadan bahsediyorum ya hep bunlardan alicam.. kedilerde hediyeliklerimiz magnetler. Bide makrome mumluklarim var son 6 taneyi yapiyorum biter insallah
Hahaben de cumartesi günü ağdamı yaptırdım mis gibi 2-3 haftaya doğum olur diye düşünüyorum ben de hazırım nerden muayene ediyorlarsa etsinler artık
Kizlarrr doula tutacak olan var mı? Bi arkadaş tutmuş da 2 gün önce doğurdu çok memnun kalmışlar. 500tl çok gelmedi bana. Kendimi şımartsam mı acepp
Cevizagacinin ürünleri mı bunlar? Bir de 1kg kaç çikolata ediyor?
Darısı başıma ya. Ben de bu hafta halletmeliyim aslında bu işi. Puff
zor olmayacakmı canim senin icin .Kızlar Lcw alışverişim geldi, sonunda pijamalarım geldi :)
Güzel haber aralık sonu, ocak başı taşınıyoruz bugün konusu geçmişti evdekiler çıkıyoruz demiş az önce:)
bana doulaya ne hacet anam olduktan sonraKizlarrr doula tutacak olan var mı? Bi arkadaş tutmuş da 2 gün önce doğurdu çok memnun kalmışlar. 500tl çok gelmedi bana.
Kizlarrrrr kontrolden geldim çok şükür ne sancı ne kasılma hiç bişey Çıkmadı oglusum Keyfi yerinde herşey yolunda dedi Doktor kilosu 3100gr olmuş 2 hafta sonraya çağırdı tabi Kasılma sanci olmazsa olursa haber ver mutlaka dedi bu gidişle iri bebek Olduğu için sezeryan olucak en geç 24 aralikta dogurtcam seni söz deditabi oğlum erken davranmazsa bu arada alttan bakmadı o kadar ısrar ettim ama bakmadı ağdam boşa gitti doğurana kadar bu pürüssüz bedenimden eser kalmayacak tühhhh
Bi de sarılık evet saat başı emzir dedi doktor herkes vıdı vıdı mama verme dedi saat başı emzirmek için hiç uyumamam gerekti zaten sarılık çocuk sürekli uyuyor, 15 dk ıslak bezler gıdıklamalar hatta hafif çimdiklerle uyandırıyordum 2 çekip geri uyuyordu bu sefer hiç kimseyi dinlemiycem neredeyse 2 ay sürdü sarılığı silmesi ve ben zombiydim resmenAyy evet aynı şeyleri yaşamışız tekrarlamaz dedi dr stres yapma dedi ama bilmiyorum valla doğumdan çok plasentadan korkuyorum saatlerce sürmüştü makata kadar dikişlerim vardı zor iyileştim. Bide bebeğimi saatler sonra gördüm emzirdim uzun süre ac kaldığı için sarılığı çok yüksekti
zor olmayacakmı canim senin icin .
Cok ağırlaşmış olacaksin dogurmamis olursan.
bana doulaya ne hacet anam olduktan sonra
Bebek bezi ilkbasta prima yada sleppy alicagim sonrasinda degistitirim duruma göre.
Ben burin aspiratöru olarak otri bebe kullandim oglumda. Oglumdan kalanida bebege kullanacagim.uv almam gerek ama benimde
Sorma ya dicektim de utandimAaa olmaz ama o kadar hazirlik yaptim deseydin
Bunlarda bizim hediyelerimiz bugun arkadasmla yaptik oldu gibi sizce
Diycek bsy bulamiyorum destekmi köstekmi belli degil Allah yardimcin olsunGayet guzel oldu...
Ya kv sagolsun butun gun gezdi simdi eve geldi bende mecbur yemek hazirliyorum esimde geldi. Salata yapiyorum esim dediki anneme soyle o yapsin. Dedim ben annene gel salata yap diyemem.. gitti anne buraya gel salata yap bak agrisi tutucak sonra ugrasicaz.dedi.. annesinden cevap biz ac degiliz disarda yedik... ee ben acim diyo adam. Bide hasta esim ustune yoksa yapar kendisi zaten..
Ya sirf kendini gezdirmeye gelmis guya evde yemek yapicakti beni yatiricakti. Bu arada salata malzemelerini yikadim verdim bi dogranicak insallah bugun dogranirlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?