2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım ilk. öncesi 2 düşük var. erken doğum riskım var rahım ağzı kısalığından serklaj yapıldı dr istirahat edeceksin dedi 2 ayı gectı raporluyum zaten benımkı mecburıyetten yoksa planım 37 ye kadar calışmaktı canım

Amin canim benim insallah hepimiz icin kolay dogum hangisiyse hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun , normal dogumda dikissiz olsun diye isterken sezeryan hic aklima gelmemisti

Bu sefer mama mı deniyceksin bende 2ay yaşadım aynı şeyleri zorla uyandır emzir falan memede uyuyordu ememiyordu gücü yoktu.. 2ay sonra hoop tam tersi oldu herşey bu sefer kendisi alıştı saat başı kalkmalara 2yasina geldik halen uyanıyor bisey istediği de yok alışmış artk uyanıp biraz oyalaniuo ağlıyor falan geri yatıyor..
Ama bu sefer belki mamayla iyice doyurup yatirriim hem o doyar ve dinlenir hemde ben sabah dinç kalkarım

Bende hic görmedim yaa ve cuma günü gittim artk gözükmez dedi bayağı aşağı inmiş benim yaramaz

Anlattiginin aynisindan bendede var tek farki 8 subat olmasi. Hatta o bikac ay sonra hamile kalirim diye dusunmustu ilk seferde olunca kova olmayacak diye üzüldü.allahim hangisi daha kotu acaba 2 kova 1 koc 1 balik mi yoksa 1 kova 1 koc 1 balik mi

Kızlar hastaneye mama götürecek misiniz ? Benim ilk kızım prematüre ve sezeryan olduğum için sütüm 2 gün sonra geldi. Bunda ne olur olmaz diye yanıma alayım diyorum

Kızlar hastaneye mama götürecek misiniz ? Benim ilk kızım prematüre ve sezeryan olduğum için sütüm 2 gün sonra geldi. Bunda ne olur olmaz diye yanıma alayım diyorum
Gerek olursa hemen alir esim. Markette eczanede her yerde oluyor nasilsa. Pesin pesin almayacagim ben.
Oglumda sekeri dusunce hastaneden vermislerdi ama ozeldi. bu sefer uni hastanesinde dogum yapacagim uygulama nasil olur bilemiyorum

Benim ilk çocuğum zamanında doğdu ama e feksiyon çıktı sütüm de tam gelmeyince mama istediler aldık. O yüzden şimdikilere alıp götürmeyi düşünüyorum süt gelmiyosa bebeği her saat başı yormanın bi anlamı yok . Gerçi ihtiyaç olduğunda hastane aldırıyo da olsun ben alıp götürcem

Ya bisey dicem seninkiler harbi çok tuhaf insanlar insanı sinirden dogurturlar bence eşinin onları göndermesi lazım yalnız kafan rahat olur en azından bu ne böyle canım aaaa Çok sinir oldum valla

Kızlar az önce Aselya diye bir isim duydum kulağıma çok hoş geldi.İnternetten anlamına kökenine bakayım dedim.Sadece anlamını bulabildim Açelyadan türemiş bir isimmiş ama kökeni nedir filan bulamadım.Sizler biliyor musunuz acaba kızım için düşünebilirim bu ismi

Soyle hayalledim;

Merhaba ismim Aselya
Hayir açelya degil aselya

Memur bey ismim aselya olacakti yalniz

Yok yanlis koymamislar farkli bi isim

Anlamı sey demek...

Bla bla bla

Soyle hayalledim;

Merhaba ismim Aselya
Hayir açelya degil aselya

Memur bey ismim aselya olacakti yalniz

Yok yanlis koymamislar farkli bi isim

Anlamı sey demek...

Bla bla bla
Aselya denildiğinde açelya anlayan bir memur bey ile karşılaşılırsa kulaklarını derhal yıkatmasını temizletmesini öneririz Zira o memur bey bu kadar basit anlaşılır bir ismi anlayamıyorsa vay o kurumun haline

Aynı durum bizde tam tersi ben 30 ocak doğumluyum bebiş de 31 ocak görünüyor . Benim bey yandı iki kova çok gelecek ona
İNşallah zamanını beklesinler de keratalar bu arada kabus gördüm uyandım korkudan. AYnı gerçek gibiydi . Artık koltukta yatıyoruz eşimle karşılıklı .öye kardeş kardeş geçinip gidiyoruz her gün yeni bi bahane üretiyor yok boynum tutuldu yok yatağımıza gidelim . Bakalım ne zamana kadar dayanacak benimki. Her gece yatağa dönmek için şansını deniyor

Hayırlı sabahlar. Ben bu kadar yıllık tecrübeli balığım en kötüsü balık emin olabilirsin bizim herşeyiniz bir olay. eğri ağaca ağlıyoruz biz hayatı gereksiz yere dramatikleştiriyoruz. Fazla hisli olmaya gerek yok, kova her şekilde enn karlısı. Bi kere espritüel oluyorlar gittikleri her yerde liderlik yapıyorlar ama kendilerini çok beğeniyorlar .aman ha Balıktan uzak dur hayatı duygularımızda yaşıyoruz tamamen koça kesin birşey diyemeyeceğim lakin çevremdeki koçlar istikrarsızlar herşeyde daldan dala konuyor yakın çevredeki örnekler. Yine de koça karşı nötrüm

Bende hic görmedim yaa ve cuma günü gittim artk gözükmez dedi bayağı aşağı inmiş benim yaramaz
Aynı durumdayız bebeğimin yüzünü hastalık açısından bile ayrıntılı ultrasonların hiçbirinde tarayamadılar zaten cinsiyetini bile 6 aya yakın sakladı benimki . Ne bileyim korkuyla karışık umut işte kime benziyor bu sıpa hep aklımda gerçekten bu soru var . Bi de eşim Kara ben beyaz sarışınım. Hangimize çekecek, görüntü olarak birbiriyle hiç ilgisi olmayan benzemeyen eşleriz . İki zıt kutup sanki. Bekleyip görücez . Ben esmer hissediyorum bu kızı . Hislerimde yanılmam genelde. Zaten esmerlik dominant gen .

Hastanede Mama veriyorlarmış sen yine de al ...ay ona bi türlü sıra gelmedi ayol . O kadar çok ihtiyaç satın aldım ki kredi kartı öde öde bunaldım valla aylardır 6 aydır bebeğe çalışıyoru m resmen

Çok şükür canım inşallah rahat geçirirsin kalan gebeliğini. O çok zor bizim Bi akraba var sürekli bebeğini düşürüyordu o garibim talihsizdi 7-8 tane düşürdü veya karnında öldü en sonuncu da tüp bebeğe başladıklarında ortaya çıktı rahim ağzı kısalığı... neyse ki bir tedavisi var şükür. Şimdi ilk bebeğini kucağına aldı ama neler çekti neler. Erken Doğum olmaz inşaAllah dikmişlerse sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle . Güzel güzel dinlen sen ev işi yapma çağır kimin varsa gelsin yapsın... hiçbir şey bebeğimizden önemli değil

32+5 im ve çalışabilir raporu almayı unuttum, geçmişe dönük verir mi acaba
Cnm raporu otomatik 32+1 denbaşlatıp verdi bana. Dr una kaç hafta Kaç günlük olduğunu söyle ondan başlayıp versin . Kız katı kuralları var bu raporun. Mesela ben cumartesi aldım kadın beni uyardı bak bu raporu kapatmak istediğindesadece cumartesi günleri kapatabilirsiniz haberin olsun dedi nedense artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…