2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun canım

Canım direkt çık karşısına söyle ben çağırmadım sizi ben istemedim hatta hoşnut da değilim bu durumdan de.
Lütfen siz yorulmayın dönün ben doğum yapınca gelip görürsünüz şu an size ihtiyacım yok zaten bakın, sizi de mutsuz mutsuz bu evde tutmayayım de.
Yani neden içinde tutuyorsun, bırak koyver gitsin ya biraz laflarına, hareketlerine çekidüzen verirler. Susma bence sustukça yüz buluyorlar. Deli yanını göster.

Benim ilk doğumum acil olmuştu kv'ye dedim ki ben hastanedeyken eve temizliğe birini getir bebek temiz eve gelsin.
Getirmiş, temizlikten sonra hastaneye yanıma geldi, bana böyle alttan alta gülerek laf sokuyor "Temizliğe gelen kadın senin gelin hiç dolapların üstünü silmemiş bir parmak toz olmuş." deyip sırıtıyor aklınca pis diyor.
Ben de tutamadım "Gelinime yardım eden yoktu, hamile haliyle buna şükür diyemedin mi." dedim kızarıp bozardı
hiç tutma lafını esirgeme.

Son düzenleme:

Çok ilginçmiş yaa benimkinin aklında ne olduğunu da hep bilirim ama bu kadar söylenemez benim kendi evimde üstelik... Bence içine atma ama bir tartışmaya fln da girişme belki yine kasılma vs olur Allah korusun.. En iyisi hiç umursamamaya çalış.

Allah Allah... Derdine ortak olmaya geldiler sözde değil mi? Bu ciddi bir iş ya daha çok stres yaptırıyolar ki senin şuan en son ihtiyacın olacak şey stres. Sustuğun için oluyo biliyo musun açık açık söyle bence duydum ben sizin söylediklerinizi de

bu tansiyon da ne illetmis ilac bile etki etmedi hep 14/10. 37 ye kadar dayanabilsek Allahim
Şeker problemin yoksa doğal nar ekşisi ye bi tatlı kaşığı canım o düşürüyo. Sakin kalman en önemlisi ama... Benim ne zaman hastanede ölçseler 15/10 çıkıyor en düşük. Evde takip ediyorum devamlı. Stres bayağı etkiliyor yani tansiyonu

bu tansiyon da ne illetmis ilac bile etki etmedi hep 14/10. 37 ye kadar dayanabilsek Allahim
Canım 3-4 güne etki ediyor ben daha dün le bugün iyiyim hatta arada yine bile çıkıyor dün akşama doğru 137/89 oldu
Kızlar size yine ilaç verdiler bana onu bile vermediler hiç ölçmüyorum bile artık.Neye göre müdahale ediyorlar yatış yapıyorlar biliyor musunuz? Büyük tansiyon 16-17 olunca diye duydum ama tam bilmiyorum.Bu tansiyon bebeğin beslenmesini engelliyor mu bende gebelik şekeri de var ama bebek iri değil ortalama kilo boy ile devam ediyor.

Esimde aynisini soyluyor arkamdan konustuklarinizi duyuyorum zahmet etmeyin oyle yuzume soyleyin de tartis gebe olan sensin diyor. Ama iste bende direk soyleyemiyorum bide tartisma konusunda zayifimdir. Bide yuzume guluyo boyle sanki hic o konusmamis. Kedileri seviyo falan. Ya sanki bu hayvanlari eve ben soktum sadece oglu hic sevmiyo sanki bana atiyo tum sucu gormuyo hic esim aksam kedilerle saatlerce sevisiyor bunlar olmasa naparim diyor adam ama hiccccc

Evet canim beslenmesini engelleyebiliyor. Tansiyon pre eklemsi sebeplerinden biri... 14 lere cikinca hap iciyorum bende.. gerci sabah olcsem kimbilir ne cikardi..

Ay evet çok doğru söylüyorsun bende şeker var ama arada doğal nar ekşisi içiyorum iyi geliyor sarımsak yutuyorum.Senin tansiyonun 15/10 çıkınca doktor ne diyor.

canim senin kac cikiyor?

Evet canim beslenmesini engelleyebiliyor. Tansiyon pre eklemsi sebeplerinden biri... 14 lere cikinca hap iciyorum bende.. gerci sabah olcsem kimbilir ne cikardi..
Bak sen şimdi streslisin sende şeker yoktu yemeklerden sonra doğal nar ekşisi iç sarımsak yut bir de tansiyonla uğraşma bunca sorun arasında stres yükseltiyor.

tamam canim deniyim, 15 olunca hastaneye mi gidiyosun peki evde de hep aynı mı? sabahtan beri ensemden agri giriyor zaten, ağrısı da gecmedi

canim senin kac cikiyor?
Benim de 13/7 14/7 bir kaç kez 15i gördüm ve ve tansiyon sebebi ile acile gittim acile gidene kadar düşmüş tabi kontrol edip eve gönderdiler.Doktoruma söyledim o da takip et dedi takip ettim not ettim gösterdim yine bir şey demediler anlamadım

canim cunku senin küçüğü düşük cok şükür. o cok onemli biliyo musun. o yuzden ilac vermemislerdir seninki normal

Tartışmana bile gerek yok sadece duyduğunu belli et bir şey yokmuş gibi davranma, sen bir şey yokmuş gibi davranırsan yüz bulurlar.
Soğuk dur mesafeli ol sorsunlar sana neyin var diye sen de sabah arkamdan dediklerinizi duydum dersin.

canim cunku senin küçüğü düşük cok şükür. o cok onemli biliyo musun. o yuzden ilac vermemislerdir seninki normal
Bak bana bu açıklamayı yapmadı doktorlar Evet küçük tansiyonum hiç yükselmedi çok şükür ikisi de mi yüksek olunca tehlike çanları çalıyor ? Sağ salim şu son düzlükleri de atlatırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…