Allah yardımcın olsun canımkizlar ben sabrimin son damlalari... sabah ben uyuyorum zannetip ne atti tuttu arkamdan... esimi hasta etmisim bana bakmaktan hasta olmus.. baskasi olsa kedili eve gelmezmis pislik icindeymis ( dün temizlikci geldi herhafta geliyor) ama temizlikciye ne gerek varmis. Onlar benim islerimi mi yapmaya gelmis.. zaten yuzum yokmus sunu yapin bunu yapin diyemiyomusum ki bence saygi ama o kedili evde ondan is isteyememe yuzsuzlugu olarak goruyor. Kedilerle bu kadar ilgileniceksem niye cocuk yapmisim.. ulan torun bu torun... aksam konusucakmis esimle kp diyo ki birak dogumdan sonra konusursun diyo banane.ne olucaksa olsun diyo. Daha neler neler anlatamam. Kalktim geldim bisey yokmus gibi ama yani delirmek uzereyim.. esime saydirdim tabi. Valla hatta esime ananida al git dedim. O derece cildirmak uzereyim
kizlar ben sabrimin son damlalari... sabah ben uyuyorum zannetip ne atti tuttu arkamdan... esimi hasta etmisim bana bakmaktan hasta olmus.. baskasi olsa kedili eve gelmezmis pislik icindeymis ( dün temizlikci geldi herhafta geliyor) ama temizlikciye ne gerek varmis. Onlar benim islerimi mi yapmaya gelmis.. zaten yuzum yokmus sunu yapin bunu yapin diyemiyomusum ki bence saygi ama o kedili evde ondan is isteyememe yuzsuzlugu olarak goruyor. Kedilerle bu kadar ilgileniceksem niye cocuk yapmisim.. ulan torun bu torun... aksam konusucakmis esimle kp diyo ki birak dogumdan sonra konusursun diyo banane.ne olucaksa olsun diyo. Daha neler neler anlatamam. Kalktim geldim bisey yokmus gibi ama yani delirmek uzereyim.. esime saydirdim tabi. Valla hatta esime ananida al git dedim. O derece cildirmak uzereyim
Canım direkt çık karşısına söyle ben çağırmadım sizi ben istemedim hatta hoşnut da değilim bu durumdan de.
Lütfen siz de yorulmayın dönün siz ben doğum yapınca gelip görürsünüz şu an size ihtiyacım yok zaten bakın, sizi de mutsuz mutsuz bu evde tutmayayım de.
Yani neden içinde tutuyorsun, bırak koyver gitsin ya biraz laflarına, hareketlerine çekidüzen verirler. Susma bence sustukça yüz buluyorlar. Deli yanını göster.
Benim ilk doğumum acil olmuştu kv'ye dedim ki ben hastanedeyken eve temizliğe birini getir bebek temiz eve gelsin.
Getirmiş, temizlikten sonra hastaneye yanıma geldi, bana böyle alttan alta gülerek laf sokuyor "Temizliğe gelen kadın senin gelin hiç dolapların üstünü silmemiş bir parmak toz olmuş." deyip sırıtıyor aklınca pis diyor.
Ben de tutamadım "Gelinime yardım eden yoktu, hamile haliyle buna şükür diyemedin mi." dedim kızarıp bozardı
hiç tutma lafını esirgeme.
[/QUOTE
Benim ilk doğumum acil olmuştu kv'ye dedim ki ben hastanedeyken eve temizliğe birini getir bebek temiz eve gelsin.
Getirmiş, temizlikten sonra hastaneye yanıma geldi, bana böyle alttan alta gülerek laf sokuyor "Temizliğe gelen kadın senin gelin hiç dolapların üstünü silmemiş bir parmak toz olmuş." deyip sırıtıyor aklınca pis diyor.
Ben de tutamadım "Gelinime yardım eden yoktu, hamile haliyle buna şükür diyemedin mi." dedim kızarıp bozardı
kizlar ben sabrimin son damlalari... sabah ben uyuyorum zannetip ne atti tuttu arkamdan... esimi hasta etmisim bana bakmaktan hasta olmus.. baskasi olsa kedili eve gelmezmis pislik icindeymis ( dün temizlikci geldi herhafta geliyor) ama temizlikciye ne gerek varmis. Onlar benim islerimi mi yapmaya gelmis.. zaten yuzum yokmus sunu yapin bunu yapin diyemiyomusum ki bence saygi ama o kedili evde ondan is isteyememe yuzsuzlugu olarak goruyor. Kedilerle bu kadar ilgileniceksem niye cocuk yapmisim.. ulan torun bu torun... aksam konusucakmis esimle kp diyo ki birak dogumdan sonra konusursun diyo banane.ne olucaksa olsun diyo. Daha neler neler anlatamam. Kalktim geldim bisey yokmus gibi ama yani delirmek uzereyim.. esime saydirdim tabi. Valla hatta esime ananida al git dedim. O derece cildirmak uzereyim
bu tansiyon da ne illetmis ilac bile etki etmedi hep 14/10. 37 ye kadar dayanabilsek Allahim
Allah Allah... Derdine ortak olmaya geldiler sözde değil mi? Bu ciddi bir iş ya daha çok stres yaptırıyolar ki senin şuan en son ihtiyacın olacak şey stres. Sustuğun için oluyo biliyo musun açık açık söyle bence duydum ben sizin söylediklerinizi dekizlar ben sabrimin son damlalari... sabah ben uyuyorum zannetip ne atti tuttu arkamdan... esimi hasta etmisim bana bakmaktan hasta olmus.. baskasi olsa kedili eve gelmezmis pislik icindeymis ( dün temizlikci geldi herhafta geliyor) ama temizlikciye ne gerek varmis. Onlar benim islerimi mi yapmaya gelmis.. zaten yuzum yokmus sunu yapin bunu yapin diyemiyomusum ki bence saygi ama o kedili evde ondan is isteyememe yuzsuzlugu olarak goruyor. Kedilerle bu kadar ilgileniceksem niye cocuk yapmisim.. ulan torun bu torun... aksam konusucakmis esimle kp diyo ki birak dogumdan sonra konusursun diyo banane.ne olucaksa olsun diyo. Daha neler neler anlatamam. Kalktim geldim bisey yokmus gibi ama yani delirmek uzereyim.. esime saydirdim tabi. Valla hatta esime ananida al git dedim. O derece cildirmak uzereyim
Şeker problemin yoksa doğal nar ekşisi ye bi tatlı kaşığı canım o düşürüyo. Sakin kalman en önemlisi ama... Benim ne zaman hastanede ölçseler 15/10 çıkıyor en düşük. Evde takip ediyorum devamlı. Stres bayağı etkiliyor yani tansiyonubu tansiyon da ne illetmis ilac bile etki etmedi hep 14/10. 37 ye kadar dayanabilsek Allahim
bu tansiyon da ne illetmis ilac bile etki etmedi hep 14/10. 37 ye kadar dayanabilsek Allahim
Kızlar size yine ilaç verdiler bana onu bile vermediler hiç ölçmüyorum bile artık.Neye göre müdahale ediyorlar yatış yapıyorlar biliyor musunuz? Büyük tansiyon 16-17 olunca diye duydum ama tam bilmiyorum.Bu tansiyon bebeğin beslenmesini engelliyor mu bende gebelik şekeri de var ama bebek iri değil ortalama kilo boy ile devam ediyor.Canım 3-4 güne etki ediyor ben daha dün le bugün iyiyim hatta arada yine bile çıkıyor dün akşama doğru 137/89 oldu
Canım direkt çık karşısına söyle ben çağırmadım sizi ben istemedim hatta hoşnut da değilim bu durumdan de.
Lütfen siz yorulmayın dönün ben doğum yapınca gelip görürsünüz şu an size ihtiyacım yok zaten bakın, sizi de mutsuz mutsuz bu evde tutmayayım de.
Yani neden içinde tutuyorsun, bırak koyver gitsin ya biraz laflarına, hareketlerine çekidüzen verirler. Susma bence sustukça yüz buluyorlar. Deli yanını göster.
Kızlar size yine ilaç verdiler bana onu bile vermediler hiç ölçmüyorum bile artık.Neye göre müdahale ediyorlar yatış yapıyorlar biliyor musunuz? Büyük tansiyon 16-17 olunca diye duydum ama tam bilmiyorum.Bu tansiyon bebeğin beslenmesini engelliyor mu bende gebelik şekeri de var ama bebek iri değil ortalama kilo boy ile devam ediyor.
Ay evet çok doğru söylüyorsun bende şeker var ama arada doğal nar ekşisi içiyorum iyi geliyor sarımsak yutuyorum.Senin tansiyonun 15/10 çıkınca doktor ne diyor.Şeker problemin yoksa doğal nar ekşisi ye bi tatlı kaşığı canım o düşürüyo. Sakin kalman en önemlisi ama... Benim ne zaman hastanede ölçseler 15/10 çıkıyor en düşük. Evde takip ediyorum devamlı. Stres bayağı etkiliyor yani tansiyonu
canim senin kac cikiyor?Kızlar size yine ilaç verdiler bana onu bile vermediler hiç ölçmüyorum bile artık.Neye göre müdahale ediyorlar yatış yapıyorlar biliyor musunuz? Büyük tansiyon 16-17 olunca diye duydum ama tam bilmiyorum.Bu tansiyon bebeğin beslenmesini engelliyor mu bende gebelik şekeri de var ama bebek iri değil ortalama kilo boy ile devam ediyor.
Bak sen şimdi streslisin sende şeker yoktu yemeklerden sonra doğal nar ekşisi iç sarımsak yut bir de tansiyonla uğraşma bunca sorun arasında stres yükseltiyor.Evet canim beslenmesini engelleyebiliyor. Tansiyon pre eklemsi sebeplerinden biri... 14 lere cikinca hap iciyorum bende.. gerci sabah olcsem kimbilir ne cikardi..
tamam canim deniyim, 15 olunca hastaneye mi gidiyosun peki evde de hep aynı mı? sabahtan beri ensemden agri giriyor zaten, ağrısı da gecmediŞeker problemin yoksa doğal nar ekşisi ye bi tatlı kaşığı canım o düşürüyo. Sakin kalman en önemlisi ama... Benim ne zaman hastanede ölçseler 15/10 çıkıyor en düşük. Evde takip ediyorum devamlı. Stres bayağı etkiliyor yani tansiyonu
Benim de 13/7 14/7 bir kaç kez 15i gördüm ve ve tansiyon sebebi ile acile gittim acile gidene kadar düşmüş tabi kontrol edip eve gönderdiler.Doktoruma söyledim o da takip et dedi takip ettim not ettim gösterdim yine bir şey demediler anlamadımcanim senin kac cikiyor?
canim cunku senin küçüğü düşük cok şükür. o cok onemli biliyo musun. o yuzden ilac vermemislerdir seninki normalBenim de 13/7 14/7 bir kaç kez 15i gördüm ve ve tansiyon sebebi ile acile gittim acile gidene kadar düşmüş tabi kontrol edip eve gönderdiler.Doktoruma söyledim o da takip et dedi takip ettim not ettim gösterdim yine bir şey demediler anlamadım
Esimde aynisini soyluyor arkamdan konustuklarinizi duyuyorum zahmet etmeyin oyle yuzume soyleyin de tartis gebe olan sensin diyor. Ama iste bende direk soyleyemiyorum bide tartisma konusunda zayifimdir. Bide yuzume guluyo boyle sanki hic o konusmamis. Kedileri seviyo falan. Ya sanki bu hayvanlari eve ben soktum sadece oglu hic sevmiyo sanki bana atiyo tum sucu gormuyo hic esim aksam kedilerle saatlerce sevisiyor bunlar olmasa naparim diyor adam ama hiccccc
Bak bana bu açıklamayı yapmadı doktorlarcanim cunku senin küçüğü düşük cok şükür. o cok onemli biliyo musun. o yuzden ilac vermemislerdir seninki normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?