valla doğum sonrasını hiç tahmin edemiyorum nasıl olcak aklımıza gelirmi gelmezmi ama şimdi tamamen doğumu kolaylaştırmak icin düşünüyorum yoksa çok istediğimden deil yani gerçekten
Tamamen dogum icin yani ben dogumdan sonra cok korkmustum , 40 im ciktikdan bir hafta sonrada adet olmustum . Kesikler dikisler filan , zaten vakit olmuyordu , insallah senin kolay dogumun olur dikissiz :)
Dogum yapinca gecer diyor doktor , malesef baska birsey diyen yok. Vitamin kullan dedi ev doktorum , birde gün icerisinde ayaklarini bacaklarini sicak tutmak bazen işe yariyor. Ayagim yaniyor diye soguk yerlere basma cok daha fena yanmaya basliyor.
Tamamen dogum icin yani ben dogumdan sonra cok korkmustum , 40 im ciktikdan bir hafta sonrada adet olmustum . Kesikler dikisler filan , zaten vakit olmuyordu , insallah senin kolay dogumun olur dikissiz :)
Ya vakit oluyor olmaya.bu seferde adam yaratiyor vakit ama bende garip gelecek belki ama bebegi kucagima alirken garip hissediyordum kendimi.biliyormus duymus haberi varmis gibi
Ya vakit oluyor olmaya.bu seferde adam yaratiyor vakit ama bende garip gelecek belki ama bebegi kucagima alirken garip hissediyordum kendimi.biliyormus duymus haberi varmis gibi
Amin canım inşallah dikişlerden biraz korkuyorum sırf o yüzden sezeryan cazip geliyor hatta tek korktuğum o diyebilirim açılır tekrar filan diye hayırlısı Rabbim herkesin Doğumunu kolaylıkla Yapmayı nasip etsin inşallah
Birde basmamayi dene bakalim faydasi olacak mi canim. Gün icerisinde sicak tut cok bunalmiyorsan geceye faydasi olacak mi bakalim. Ben de cok dikkat etmedim :)
Amin canım inşallah dikişlerden biraz korkuyorum sırf o yüzden sezeryan cazip geliyor hatta tek korktuğum o diyebilirim açılır tekrar filan diye hayırlısı Rabbim herkesin Doğumunu kolaylıkla Yapmayı nasip etsin inşallah
Yok acilma olmaz canim dikisler tutunca , bende zaten ondan korkuyordum ama bir sıkınti olmadi cok sukur. Acimiyor bile ama insan korkuyor :) dikissiz olsa ne guzel olur hic sıkıntin olmuyor
Hay allah yaa. Dengeni bozdu gobegin senin.. bisey oldugunu hic sanmam gobegini falanda vurmadiysan bisey olmaz. Aksam soyle bi bak.kendine olmadi mecbur doktor