Tecrübeli arkadaslarım acaba kasılma hafif olduğu icin hissetmiyor olabilir miyim minik bi sertleşme hissediyorum sonra geçiyo ama bana acı vermiyo cok kısa sürüyo bunlar acaba kasılma mı ☺ Hazırlık kasılması olabilir mi devam etmiyosa dert edinmeyeyim değil mi. Cok umursamayınca da sonra sıkıntı olmasın diye tedrgin oldum
Doktora sormayi bende unuttum 2 hafta sonra nasipse annemlere gidecem doğumu orda yapmayı düşünüyorum burda daha randevum yok malesef gidene kadarDoktorunuz hiç bişi dedi mi bu konuda ben unutuyorum her seferindene kadar kaldı sizin sağlıkla gelsinler
bende lcw icin senin gibi dusunuyorum.cok fazla bisey almamisimdir bu yuzden lcw.Bi Lcw kaldı bebek alışverişi için çok para vermeden alışveriş yapılacak mağaza, hoş onda da bazı şeylerin fiyatı diğer markalarla yarışıyor ve bazı tasarımları çok aşırı renkli fazla fazla cicili bicili geliyor.
aman bee sal gitsin birak ne istiyorsa alsin.sonrasinda verirsin begenmediklerini ihtiyac sahiplerine. senin kv den gosterise duskun parali tiplerden.Kiz seciyorum da begenmiyo ki sectiklerimi.. ben oyle istemiyorum diyo. Sanki kendi dogurucak... aldigim battaniyeleri begenmedi.. kare motif motif ormustum begenmedi.. battaniye alicakmis şık bisey olsunmus disarda kullanmak icin .. ee iyide ben bunlari sevdim onu napicaz...
hic ne yiyip icicem diye ugrasma benim oglum 2700 dogdu sonrasindada hic kilo almadi hala 9 yasinda 21 kilo bilduginiz kurdan yani.ama cok sukur kucukken ne hasta oluyirdu ne bisey.onun icin kafana takma.Kizlar mrblar.uzun zamandır yazamadim ama sık sık okumaya çalışıyorum yazamlari.bugun dr lontrolumuz vardi.35+2 deyiz anxak kilomuz düşük geldi 2.250okadar üzüldümki anlatamam.hep iyiydi simdiye kadar ki bu ay fazlaca abokado kefir ceviz fln yedim decavit d3 damla ve kan hapi kullaniyordum ek olarak balikyağı magnezyum ve kan sulandırı iğne verdi.eve geldigimden beri ağlıyorum.esimde sağolsun üzülme sen elinden geleni yapiyorsun zaten demekki minik narin bir kızımız olacak desede kar etmiyor.var mı boylebir durum yaşayan extradanne yeyip içsemki?
Ya kizlar siz istemediginiz icin eksin olmuyor bizdede tam tersi kocam kaciyor bendenKiz ekşin yapabiliyoken yap tabi... benim uzun zamandir eksinlik halim yok.. ya zaten enteresan bi sekilde aciyodu.. ama diyorum ki madem hafyaya dogurucam bende bi ortam yapsam mine zorumuz varsa
Disiler otizme karşı dirençli oluyolarmis sendr hic kafana takma bence. Eger yanlış hatirlamiyosam oytun erbas diye bi doktor var kendisi otizmli ama seminerler filan veriyo ondan dinlemistim. Youtubeden bakabilirsin istersenTabi canim hakkimizi yedirmeyiz siralarini bilsinler .. gecin bakayim arkaya
Bende simdi saglik ocagindan geldim.. ebe diyoki nasil hamilesin karnin dar, kilo almamissin o kadar sorun yasadin hala zip zip yerinde durmuyosun bu ne hal diyor. Durumlari anlattim doktorun gozu korktu. Merak etmeyin ya iyiyim ben muhtemelen hafta ici dogururum dedimebe diyoki "kilodan sorun olmaz cigerleri icinde igne yaptiklari icin bisey olacagini sanmiyorum kullandigin ilaclar vesaire onlardanda korkma sadece bagirsaklari sorunlu olabilir o da seni yorar kabiz ve gazli olabilir o kadar".. dedim veririm babanesinin kucagina cikarir gazini saka bi yana ben bi telas bi korku durumundayim esimin yigeninde otizim var hafif baslangic seviyesi diyolar ama cocuk a sosyal aslinda normal okulda okuyor ama yinede herseyi iterek yaptiriyolar 14 yasinda hala pedagoglar falan devam ediyor. Kendi istegiyle hic bisey konusmaz sorup uzerine dusmen lazim.. o yuzden biraz korkuyorum.
Bide iki gecedir ruyamda memelerimden bir sut akiyor anlatamam bunu da dert ettim ondan herhalde. Sutum gelmezse falan diye tirsiyorum.
Bu arada doktorun istedigi testler ameliyat oncesi rutinlermis caktirmadan hazirliyor demek ki sezeryana
Devamlı olmuyorsa ve düzenli gelmiyorsa kasılmalar dert edinme canım hazırlık kasilmalaridir kasılma en az 30 sn baya bir sertleşerek oluyor ve aradaki zamanlar çok düzenli oluyor 10 dk 1 yada 5 dk 1 gibiTecrübeli arkadaslarım acaba kasılma hafif olduğu icin hissetmiyor olabilir miyim minik bi sertleşme hissediyorum sonra geçiyo ama bana acı vermiyo cok kısa sürüyo bunlar acaba kasılma mıHazırlık kasılması olabilir mi devam etmiyosa dert edinmeyeyim değil mi. Cok umursamayınca da sonra sıkıntı olmasın diye tedrgin oldum
Benimkide kaçıyordu ilk zamanlar yakaliyordum sıkıştırıldığım yerdebende lcw icin senin gibi dusunuyorum.cok fazla bisey almamisimdir bu yuzden lcw.
aman bee sal gitsin birak ne istiyorsa alsin.sonrasinda verirsin begenmediklerini ihtiyac sahiplerine. senin kv den gosterise duskun parali tiplerden.
Bu arada dogum simdiden hayitli ugurlu olsun.saglicakla buyut bebegini
hic ne yiyip icicem diye ugrasma benim oglum 2700 dogdu sonrasindada hic kilo almadi hala 9 yasinda 21 kilo bilduginiz kurdan yani.ama cok sukur kucukken ne hasta oluyirdu ne bisey.onun icin kafana takma.
Ya kizlar siz istemediginiz icin eksin olmuyor bizdede tam tersi kocam kaciyor benden
Ilk hamileligimde resmen arkasini donup yatiyordu temas kurmuyordu mesaj veririm diye.ben yanasinca basim agriyor dedigini bilirimbunda neyse ki 3 5 eksin oldu.ama kacari yok son haftalarda binicem sirtina vurucam kirbaci dogum kolay olsun.
Ben de pazartesi gidicem bi sorayım bakalım ne dicek yazarım sana daDoktora sormayi bende unuttum 2 hafta sonra nasipse annemlere gidecem doğumu orda yapmayı düşünüyorum burda daha randevum yok malesef gidene kadar
Tarihlerimiz aynı pazartesi günü 1900 dedi doktor bize de ama az VS demedi. Balık ve köfte yerim bende her hafta mutlaka hergün köy yumurtası yerim. Kendi kaynattığım köy sütüm olduğu sürece içerim. Beslenmeyle doğru orantılı olduğunu bende düşünmüyorum ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Gerisi ya nasipBenim kiziminda kilosu az. Pazartesi 1.750 idi. Ben kirmizi et hic yemiyorum.beyaz ette cok kisitli yerim. Doktora ozellikle sordum yemekle ilgisi yok dedi bazi bebekler minyon yapili oluyorlar dedi. Nasil buyutecegiz bebeklerimizi(
oh doğuma hazırlık için hareketler ekşınlar ne güzel yapın tabıııBenim 32. Haftadan beri hazır canım çantam herşeyimiz tastamam oglusu bekliyoruz bu haftayida bitireyim artık bende gelmesine katkıda bulunayım diyorum eğil kalk
Perine masaji filan yapalımeşimlede doğum öncesi bi eksin yapalım diyoruz artık
37ye girmiş olucaz yani gelsin dimi ama
valla doğumdan sonra yol uzun son demler treni yakaladınız yakaladınız sonrası cook uzun hoş ekşın düşüncek hal kalmıyor bebeğini düşünüp duruyorsunKiz ekşin yapabiliyoken yap tabi... benim uzun zamandir eksinlik halim yok.. ya zaten enteresan bi sekilde aciyodu.. ama diyorum ki madem hafyaya dogurucam bende bi ortam yapsam mine zorumuz varsa
Allah seniii ne güldüümm yaabende lcw icin senin gibi dusunuyorum.cok fazla bisey almamisimdir bu yuzden lcw.
aman bee sal gitsin birak ne istiyorsa alsin.sonrasinda verirsin begenmediklerini ihtiyac sahiplerine. senin kv den gosterise duskun parali tiplerden.
Bu arada dogum simdiden hayitli ugurlu olsun.saglicakla buyut bebegini
hic ne yiyip icicem diye ugrasma benim oglum 2700 dogdu sonrasindada hic kilo almadi hala 9 yasinda 21 kilo bilduginiz kurdan yani.ama cok sukur kucukken ne hasta oluyirdu ne bisey.onun icin kafana takma.
Ya kizlar siz istemediginiz icin eksin olmuyor bizdede tam tersi kocam kaciyor benden
Ilk hamileligimde resmen arkasini donup yatiyordu temas kurmuyordu mesaj veririm diye.ben yanasinca basim agriyor dedigini bilirimbunda neyse ki 3 5 eksin oldu.ama kacari yok son haftalarda binicem sirtina vurucam kirbaci dogum kolay olsun.
Ay yap eksinlari filan sonra halde olmuyor zamanda :) benim ilk kizm hissederdi sanki uyumazdi hic geceleri , gündüz 11 e kadar uyurduBenim 32. Haftadan beri hazır canım çantam herşeyimiz tastamam oglusu bekliyoruz bu haftayida bitireyim artık bende gelmesine katkıda bulunayım diyorum eğil kalk
Perine masaji filan yapalımeşimlede doğum öncesi bi eksin yapalım diyoruz artık
37ye girmiş olucaz yani gelsin dimi ama
Dogum yapinca gecer diyor doktor , malesef baska birsey diyen yok. Vitamin kullan dedi ev doktorum , birde gün icerisinde ayaklarini bacaklarini sicak tutmak bazen işe yariyor. Ayagim yaniyor diye soguk yerlere basma cok daha fena yanmaya basliyor.Bende bu gece 4te yattim ama uyuyamadim hemen tabi bi çözümü yokmu Allah askina dedigin gibi sinirden aglayacak dereceye geldim
ay ne olacak eskiden beri ağız alışkanlığı bizim hep duyduğumuz küvezKüvez deyip duruyordum, doğrusu kuvözmüş. Nasıl utandım, bunca zaman yanlış söylemişim yazmışım
amin canım hayırlısı ile doğsun da varsın yapmayalım ekşin filanoh doğuma hazırlık için hareketler ekşınlar ne güzel yapın tabıııgüzel güzel hayırlısıyla gelsin bebeğin
valla doğum sonrasını hiç tahmin edemiyorum nasıl olcak aklımıza gelirmi gelmezmi ama şimdi tamamen doğumu kolaylaştırmak icin düşünüyorum yoksa çok istediğimden deil yani gerçektenAy yap eksinlari filan sonra halde olmuyor zamanda :) benim ilk kizm hissederdi sanki uyumazdi hic geceleri , gündüz 11 e kadar uyurdu
Ben hala kuvez diyorum vallaKüvez deyip duruyordum, doğrusu kuvözmüş. Nasıl utandım, bunca zaman yanlış söylemişim yazmışım
Aman bosver bizde dogrusunu bilmiyomusuz demek ki ..Küvez deyip duruyordum, doğrusu kuvözmüş. Nasıl utandım, bunca zaman yanlış söylemişim yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?