Benim de öyle yaa hep açıkta ayaklarım bütün gece sonra karnım agrıyo ama daralıyorum Çorap falan giyemiyorum eskiden o kadar üşürdü ki ayaklarım cok saskınımKizlar ya ayak yanmasından uyuyamayan bi ben miyim bi çözüm bi care yok mu suya koyuyorum 5 dk sonra yine ayni
Ay ne guzel canim ya herkes el birligiyle yardim ediyor. Masallah subhanallah nazar degmesinDoktora sordum, misafir kabul edebilirsiniz abartmayın anneanne babaanne hala yeğen gibi yakınlar gelebilir, öksüren aksıran tıksıran kesinlikle gelmesin dedi. Gelenler elini ağzını yüzünü yıkasın ve burnunu temizlesin dedi. Kucağa almak yasak. Bilmiyor ki eşimin sülalesi kabile gibi. Şimdiye kadar hiç misafir kabul etmedik, 3 kilo olsun bari diyorduk ama Pazar günü ilk misafir gelecek. Engel olamadık. Yardım için Sağolsunlar Görümcelerim sırayla geliyor, özellikle bebeği yıkamak için. Bebeği yıkamak zor iş ya, bir ay daha böyle gider, eşimle birlikte yapmam imkansız. 2. Dk sürüyor ama insan korkuyor. Görümceler Gelince temizlik ve yemek de yapıyorlar. Sütüm az diye sütümü arttırmaya çalışıyoruz, yemekleri ona göre yapıp dinlenme ortamı sağlamaya çalışıyorlar. Ben sadece bebekle ilgileniyorum. Süt sağmak bir saat sürüyor, alt değiştirme, kaka yaptırma (kakayı masajla yapıyor daha kasları gelişmemiş) besleme gaz çıkarma, biberon temizleme bir saat, arada bir saat boşluğum oluyor yalnızken. Onda da yemek mi yesem duş mu alsam uyusam mı derken uykuyu seçiyorumeşim ve görümce evdeyken 2 saatim oluyor. Hatta onlar varken bebeği uyuttuktan sonra dışarı çıkıp hava alıyorum, bi çay içip biraz çarşıda dolaşıp geliyorum. İnsan ihtiyaç duyuyor nefes almaya.
Ay yok rahatım ya böreği yedm nasıl mutlu oldumStres de çok etkili ben de sürekli ölçsem çok stres yaparım.Geçende doktor hemşireye dedi ki kızda şeker çıktı ağladı üzüldü dedi.Hemşire de doktora dedi ki desene bu üzüntü stresle o şekeri düşüremez.Doktor da öyle olacak gibi dedi.Bu stres her şeyi çok etkiliyor.Sen de bir
Dilim börek yedin diye vah tüh deme takma kafana arada kaçamak çok da zarar vermez.
Siz dogurun canim önümüzde tecrübeliler olmasida iyi oluyorGünaydın kızlar dokturmusunuz yine hepsini okuyamadım valla yalan yokherkesler iyini doğuran yok inşallah valla sırayı kimseye vermeyiz önce 2 2kedi_1deli sonra ben sıranızı bekleyin benim Sağlık ocağında son kontrolüm var mis ona gidicez ne yapcaklar acaba sabahın Köründe hatırlatma yaptılar da
Bi bakayım ben de cok teşekkür ederimmBence çok mantıklı bir fiyat kapı süsüne 135 lira verdim, çikolata nereden baksan 250 tutacak , yastık 40 liraydı
Tuğba Kuğu canım sayfanın ismi ama ilk alışverişim ve daha elime gelmedi hani ne kadar güvenilir bilmiyorum bir risk aldım kapı süsü ve yastık ve battaniyede:)
Hahahhahh aynisi gecen yil basima gelmisti. Evi toplayip 2 ay beklemistim. Umarim seninkiler erken cikar
Benim 32. Haftadan beri hazır canım çantam herşeyimiz tastamam oglusu bekliyoruz bu haftayida bitireyim artık bende gelmesine katkıda bulunayım diyorum eğil kalkSiz dogurun canim önümüzde tecrübeliler olmasida iyi oluyorsaglicakla dogurun yeter ki sende hazirladin mi dogum cantani psikolojini filan ?
Günaydın kızlar dokturmusunuz yine hepsini okuyamadım valla yalan yokherkesler iyini doğuran yok inşallah valla sırayı kimseye vermeyiz önce 2 2kedi_1deli sonra ben sıranızı bekleyin benim Sağlık ocağında son kontrolüm var mis ona gidicez ne yapcaklar acaba sabahın Köründe hatırlatma yaptılar da
Benim 32. Haftadan beri hazır canım çantam herşeyimiz tastamam oglusu bekliyoruz bu haftayida bitireyim artık bende gelmesine katkıda bulunayım diyorum eğil kalk
Perine masaji filan yapalımeşimlede doğum öncesi bi eksin yapalım diyoruz artık
37ye girmiş olucaz yani gelsin dimi ama
Valla Artık saldık çayıra mevlam kayıra sütünü sakin dert etme sen pozitif birisin. Akışına bırak bol bol olur Insallah sütun bende sürekli öyle rüyalar görüyorum bilinç altı iyice hazırız biz doğurmaya artık hatta dogursak da kurtulsak hayırlısı ile derdinden kurtulur bebegimizi büyültürdük rahat rahatTabi canim hakkimizi yedirmeyiz siralarini bilsinler .. gecin bakayim arkaya
Bende simdi saglik ocagindan geldim.. ebe diyoki nasil hamilesin karnin dar, kilo almamissin o kadar sorun yasadin hala zip zip yerinde durmuyosun bu ne hal diyor. Durumlari anlattim doktorun gozu korktu. Merak etmeyin ya iyiyim ben muhtemelen hafta ici dogururum dedimebe diyoki "kilodan sorun olmaz cigerleri icinde igne yaptiklari icin bisey olacagini sanmiyorum kullandigin ilaclar vesaire onlardanda korkma sadece bagirsaklari sorunlu olabilir o da seni yorar kabiz ve gazli olabilir o kadar".. dedim veririm babanesinin kucagina cikarir gazini saka bi yana ben bi telas bi korku durumundayim esimin yigeninde otizim var hafif baslangic seviyesi diyolar ama cocuk a sosyal aslinda normal okulda okuyor ama yinede herseyi iterek yaptiriyolar 14 yasinda hala pedagoglar falan devam ediyor. Kendi istegiyle hic bisey konusmaz sorup uzerine dusmen lazim.. o yuzden biraz korkuyorum.
Bide iki gecedir ruyamda memelerimden bir sut akiyor anlatamam bunu da dert ettim ondan herhalde. Sutum gelmezse falan diye tirsiyorum.
Bu arada doktorun istedigi testler ameliyat oncesi rutinlermis caktirmadan hazirliyor demek ki sezeryana
Yaa erken doğum sıkıntısı olunca unuttuk o işleri ama artık hatırlamanın zamanı geldi benceKiz ekşin yapabiliyoken yap tabi... benim uzun zamandir eksinlik halim yok.. ya zaten enteresan bi sekilde aciyodu.. ama diyorum ki madem hafyaya dogurucam bende bi ortam yapsam mine zorumuz varsa
Saglik, organ gelisimi vs gibi bi problem olmasin da. Kucuk bebegin dogumu daha kolay oluyoKontrolden çıktım bebekler hala 1700 civarında ne veriyolar ne alıyolar B Bebishgeliyor 32+4 teyim böyle giderse 2 yi göremeyecekler ben dünyaları yiyorum ama bana yarıyo ekstra yemeyle ilgisi yok yani bebeğin kilo alımının bence. O yğzden sen yeme düEnine devam et zamanını beklerse zaten 3 ü görecektir bebeğin rabbim sağlık versin
Evet öyle tabi de her hafta aynı kiloyu duymak hoşuna gitmiyo insanınSaglik, organ gelisimi vs gibi bi problem olmasin da. Kucuk bebegin dogumu daha kolay oluyo
Bi de bi bebegin gelisimi iyidir erken dogar 3un altinda dogar, bi bebegin kilo alimi yavastir zamaninda dogar yine en kotu 3ü görür. Benim oglum bir hafta 10 gun onden gidiyordu gelisim olarak ama erken dogdu 2800 kus kadar bi seydi. Sonra nasilsa kilo alıyor büyüyorlar
Benim 32. Haftadan beri hazır canım çantam herşeyimiz tastamam oglusu bekliyoruz bu haftayida bitireyim artık bende gelmesine katkıda bulunayım diyorum eğil kalk
Perine masaji filan yapalımeşimlede doğum öncesi bi eksin yapalım diyoruz artık
37ye girmiş olucaz yani gelsin dimi ama
Bende bu gece 4te yattim ama uyuyamadim hemen tabi bi çözümü yokmu Allah askina dedigin gibi sinirden aglayacak dereceye geldimBen uyuyamamayi gectim artik aglatacak kadar oluyorlar. Suya tutmak anlik hafifletiyor ama icten gecirmiyor. Gece 3 e kadar uyuyamiyrm sonra yorulup biraz uyuyorum kizim agliyor
Öyle yaparak uyuyabilsem ne güzel kâr etmiyo bana acikta bırakmakBenim de öyle yaa hep açıkta ayaklarım bütün gece sonra karnım agrıyo ama daralıyorum Çorap falan giyemiyorum eskiden o kadar üşürdü ki ayaklarım cok saskınım
Doktorunuz hiç bişi dedi mi bu konuda ben unutuyorum her seferindeÖyle yaparak uyuyabilsem ne güzel kâr etmiyo bana acikta bırakmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?