2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ya ayak yanmasından uyuyamayan bi ben miyim bi çözüm bi care yok mu suya koyuyorum 5 dk sonra yine ayni
Benim de öyle yaa hep açıkta ayaklarım bütün gece sonra karnım agrıyo ama daralıyorum Çorap falan giyemiyorum eskiden o kadar üşürdü ki ayaklarım cok saskınım

Günaydın kızlar dokturmusunuz yine hepsini okuyamadım valla yalan yok herkesler iyini doğuran yok inşallah valla sırayı kimseye vermeyiz önce 2 2kedi_1deli sonra ben sıranızı bekleyin benim Sağlık ocağında son kontrolüm var mis ona gidicez ne yapcaklar acaba sabahın Köründe hatırlatma yaptılar da

Ay ne guzel canim ya herkes el birligiyle yardim ediyor. Masallah subhanallah nazar degmesin birde görümceler hep kotu derler drmekki insanlikla alakasi var . Bu zor gunlerinde boyle destek olmalarina nasil mutlu oldum . :) insallh benimde annem gelir :)

Ay yok rahatım ya böreği yedm nasıl mutlu oldum arada çikolata yiyorum bitter bi parça. Stres her sıkıntının başı zaten. Nasıl mutlu oluyo insan tatlı yiyince

Siz dogurun canim önümüzde tecrübeliler olmasida iyi oluyor saglicakla dogurun yeter ki sende hazirladin mi dogum cantani psikolojini filan ?

Bi bakayım ben de cok teşekkür ederimm bu arada ben dün sinemaya gittim beline minik bi şal desteği koy rahat edebilirsin biraz fazla gürültüden bebiş ilk başta rahatsız oldu galiba tepindi ama sonra düzeldi

Siz dogurun canim önümüzde tecrübeliler olmasida iyi oluyor saglicakla dogurun yeter ki sende hazirladin mi dogum cantani psikolojini filan ?
Benim 32. Haftadan beri hazır canım çantam herşeyimiz tastamam oglusu bekliyoruz bu haftayida bitireyim artık bende gelmesine katkıda bulunayım diyorum eğil kalk
Perine masaji filan yapalım eşimlede doğum öncesi bi eksin yapalım diyoruz artık
37ye girmiş olucaz yani gelsin dimi ama

Tabi canim hakkimizi yedirmeyiz siralarini bilsinler .. gecin bakayim arkaya

Bende simdi saglik ocagindan geldim.. ebe diyoki nasil hamilesin karnin dar, kilo almamissin o kadar sorun yasadin hala zip zip yerinde durmuyosun bu ne hal diyor. Durumlari anlattim doktorun gozu korktu. Merak etmeyin ya iyiyim ben muhtemelen hafta ici dogururum dedim ebe diyoki "kilodan sorun olmaz cigerleri icinde igne yaptiklari icin bisey olacagini sanmiyorum kullandigin ilaclar vesaire onlardanda korkma sadece bagirsaklari sorunlu olabilir o da seni yorar kabiz ve gazli olabilir o kadar".. dedim veririm babanesinin kucagina cikarir gazini saka bi yana ben bi telas bi korku durumundayim esimin yigeninde otizim var hafif baslangic seviyesi diyolar ama cocuk a sosyal aslinda normal okulda okuyor ama yinede herseyi iterek yaptiriyolar 14 yasinda hala pedagoglar falan devam ediyor. Kendi istegiyle hic bisey konusmaz sorup uzerine dusmen lazim.. o yuzden biraz korkuyorum.

Bide iki gecedir ruyamda memelerimden bir sut akiyor anlatamam bunu da dert ettim ondan herhalde. Sutum gelmezse falan diye tirsiyorum.

Bu arada doktorun istedigi testler ameliyat oncesi rutinlermis caktirmadan hazirliyor demek ki sezeryana

Kiz ekşin yapabiliyoken yap tabi... benim uzun zamandir eksinlik halim yok.. ya zaten enteresan bi sekilde aciyodu.. ama diyorum ki madem hafyaya dogurucam bende bi ortam yapsam mi ne zorumuz varsa

Valla Artık saldık çayıra mevlam kayıra sütünü sakin dert etme sen pozitif birisin. Akışına bırak bol bol olur Insallah sütun bende sürekli öyle rüyalar görüyorum bilinç altı iyice hazırız biz doğurmaya artık hatta dogursak da kurtulsak hayırlısı ile derdinden kurtulur bebegimizi büyültürdük rahat rahat

Kiz ekşin yapabiliyoken yap tabi... benim uzun zamandir eksinlik halim yok.. ya zaten enteresan bi sekilde aciyodu.. ama diyorum ki madem hafyaya dogurucam bende bi ortam yapsam mi ne zorumuz varsa
Yaa erken doğum sıkıntısı olunca unuttuk o işleri ama artık hatırlamanın zamanı geldi bence doğum sonrası 1bucuk ayda öyle olmuyacak oooo bence bi kapanis yapma zamanı nasıl olsa doguracaz

Kontrolden çıktım bebekler hala 1700 civarında ne veriyolar ne alıyolar B Bebishgeliyor 32+4 teyim böyle giderse 2 yi göremeyecekler ben dünyaları yiyorum ama bana yarıyo ekstra yemeyle ilgisi yok yani bebeğin kilo alımının bence. O yğzden sen yeme düEnine devam et zamanını beklerse zaten 3 ü görecektir bebeğin rabbim sağlık versin

Saglik, organ gelisimi vs gibi bi problem olmasin da. Kucuk bebegin dogumu daha kolay oluyo
Bi de bi bebegin gelisimi iyidir erken dogar 3un altinda dogar, bi bebegin kilo alimi yavastir zamaninda dogar yine en kotu 3ü görür. Benim oglum bir hafta 10 gun onden gidiyordu gelisim olarak ama erken dogdu 2800 kus kadar bi seydi. Sonra nasilsa kilo alıyor büyüyorlar

Evet öyle tabi de her hafta aynı kiloyu duymak hoşuna gitmiyo insanın hayırlısı ben dikkat edebildiğimce. Ediyorum gerisi Allahın takdiri

Benim doktorum 34. den sonra yasak dedi
Son 1 haftamız kaldı yani

Ben uyuyamamayi gectim artik aglatacak kadar oluyorlar. Suya tutmak anlik hafifletiyor ama icten gecirmiyor. Gece 3 e kadar uyuyamiyrm sonra yorulup biraz uyuyorum kizim agliyor
Bende bu gece 4te yattim ama uyuyamadim hemen tabi bi çözümü yokmu Allah askina dedigin gibi sinirden aglayacak dereceye geldim

Benim de öyle yaa hep açıkta ayaklarım bütün gece sonra karnım agrıyo ama daralıyorum Çorap falan giyemiyorum eskiden o kadar üşürdü ki ayaklarım cok saskınım
Öyle yaparak uyuyabilsem ne güzel kâr etmiyo bana acikta bırakmak

Tecrübeli arkadaslarım acaba kasılma hafif olduğu icin hissetmiyor olabilir miyim minik bi sertleşme hissediyorum sonra geçiyo ama bana acı vermiyo cok kısa sürüyo bunlar acaba kasılma mı Hazırlık kasılması olabilir mi devam etmiyosa dert edinmeyeyim değil mi. Cok umursamayınca da sonra sıkıntı olmasın diye tedrgin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…