Sayfa ilk kuruldugu zamanlarda whatsapp grubu acti bikac arkadas. Oraya katilanlarin hesabi kapatildi. Yasakmis.Kızlar sayfanın başına baktım birazda kurucuydu sanırım hazal1595 o arkadaşımız yok farkında mısınız hesabı pasif görünüyorbir de refika hnm sizin ikinci bebeğiniz mi sanki öyle gördüm
Yok benimki hissediyordu. Hic yalniz birakmazdi. Birsey olmayacaksa eger mesela ben adet filan olayim hiiiccc uyanmaz kesintisiz uyur. Zaten gazsiz bir bebektiRavzacim isi bilicen bebegi uyice doyurup gazi cikart alti degistir uyanmaz rahat edersin sende
Benimkini yokladım bugün yok yaaa kocaman çocuk var içinde ayıp diyor çocuğumu kirletemem diyor delimi neeAman bosver bizde dogrusunu bilmiyomusuz demek ki ..
Eksin icin bizimkini ikna etmek cok zor.. pek korkusu falanda yok diye biliyorum ama icten ice var demek ki
Bence travel gereksiz buyuk agir zor.ben yatar bastonlardan kullanmistim. okkadaaar rahatti ki merdivenlerden oglum icindeyken indirip cikartiyordum. Kesinlikle oyum bastondan yanaBebek arabası alan arkadaşlara bı sorum olucak , puset çok mu gerekli ? Yani travel sistem tercih eden neden etti? Kolay katlanabilir arabalar daha kullanışlı değil mi?
Bebek arabası alan arkadaşlara bı sorum olucak , puset çok mu gerekli ? Yani travel sistem tercih eden neden etti? Kolay katlanabilir arabalar daha kullanışlı değil mi?
Ben travel sistem tercih ettim ama çok para vermek istemedim e bebek bayb plus canyon aldım. İlk çocuğumda almadığım için biraz hevesim vardı bir başka etken de oğlum bu sene birinci sınıf olduğu için olduğunda öğlen yemek okul çıkışı almak VS daha korunaklı olduğunu düşündüğüm için tercih ettim. İkamet ettiğim yerde hava genelde esintili. 1-1,5yıl işimi gördükten sonra baston arabaya geçeceğim kısmetseBebek arabası alan arkadaşlara bı sorum olucak , puset çok mu gerekli ? Yani travel sistem tercih eden neden etti? Kolay katlanabilir arabalar daha kullanışlı değil mi?
Evet çok kişi hantal buluyor travel sistemi , çoğu zaman tek başıma kullanacağım. Daha pratik diye düşünüyorumBence travel gereksiz buyuk agir zor.ben yatar bastonlardan kullanmistim. okkadaaar rahatti ki merdivenlerden oglum icindeyken indirip cikartiyordum. Kesinlikle oyum bastondan yana
İlk bebek benimde ,görünüş olarak çok şık ve Sağlam gözüküyorlar, yalnız arabamız yok. O yüzden kullanışlı olsun istiyorum pişman olan çok var pusetli aldıkları için. Yorumunuz için teşekkür ederimTravel sistem 6. Aya kadar rahat. Bebeği uyurken pusetiyle arabaya koyup alabiliyorsunuz. ama o pusetler genis, tekerleri filan buyuk ve agirlar. Sonrasinda tekrar baston tipi almaniz gerekiyor.
Ben ilk bebeğime chicconun liteway modelini alıp 2. Çocuğumu da onunla buyuttum. Sırtı tam yatabildigi için hic sorun olmadi. Simdi derisi eskidigi icin yeni bir araba alicam. Zaten bunlar kış bebekleri. Yaza kadar 5-6 aylık olup rahatca oturabilecekler. Bence gerek yok travele. Ama ilk bebeği olanlar heves edebilir 2.ye de kullanırım diyip alabilir tabi. Ama dediğim gibi sonrasında baston şart
Bende çok para vermek istemiyorum boş yere , yorumunuz için teşekkür ederimBen travel sistem tercih ettim ama çok para vermek istemedim e bebek bayb plus canyon aldım. İlk çocuğumda almadığım için biraz hevesim vardı bir başka etken de oğlum bu sene birinci sınıf olduğu için olduğunda öğlen yemek okul çıkışı almak VS daha korunaklı olduğunu düşündüğüm için tercih ettim. İkamet ettiğim yerde hava genelde esintili. 1-1,5yıl işimi gördükten sonra baston arabaya geçeceğim kısmetse
bnm eşte oyle gebe oldugumu öğrendiğinden beti gelmiyr korkuyor bisey olack diyeBenimkini yokladım bugün yok yaaa kocaman çocuk var içinde ayıp diyor çocuğumu kirletemem diyor delimi nee
Yanlış girilmiş, ilk bebeğim. Büyük ihtimalle son bebeğim. Daha da yapamayacağım aynı tehlike artarak devam ettiği için.Kızlar sayfanın başına baktım birazda kurucuydu sanırım hazal1595 o arkadaşımız yok farkında mısınız hesabı pasif görünüyorbir de refika hnm sizin ikinci bebeğiniz mi sanki öyle gördüm
Doktor imzalamıştı benimkiniSelamlar,
37.haftaya kadar çalışabilir raporu alan arkadaşlar, ben doktorumun yönlendirmesi üzerine bugün başka bir hastaneden raporu aldım, attım çantaya teşekkür ettim çıktım sonra farkettim ki imza yok, bilgisayardan çıkış alıp verdiler. İmzalatmayı unuttular mı yoksa böyle mi oluyor bilen var mı?
Sen ne yaparsan yap alacaksa aliyor almayacaksa yapicak bisey yok. Ben gunlerce yemek.yiyemedim ama o almisti kilo.. bosuna uzme kendini
Saglikliysa hic dert etme canim. Bende minik bebekleri cok seviyorum. Hemen buyumesinler yavas yavas buyusunler istiyorum. 3 kilo olur buyuk ihtimal belkide gecer belli mi olur :) saglikli olsunlar da bizim yapabilecegimiz baska hicbirsey yok :)
iyi gecelerrr yengemin çocukları 9 ay 10 gün içeride gelişimini tamamlayıp sağlıkla 2 buçuk kilo doğdular.,yengem ufak tefek minyon tipli hoş ve iyi bir kadın.güzel bebeleri de kendisi gibi oldular maşallah çok sağlıklı doğup büyüdüler ilk doğduklarında fare gibi minik ve mosmorlardı altını değiştirmeye korkmuşlardı çok minnak diye. Doğduktan sonra sütü yaradı birden 3 ayda serpildiler büyütürken de basketbol oynadılar şuanda boyları uzun kiloları zayıf . Kafana hiç takıp kendini yıpratma herkes 4 kg doğuracak diye birşey yok ki. Kaldıki yengem bebeklerini doğurduğunda o kadar minicikkerdi ki elimize tutmamıza izin vermezlerdi İnan 3 4ay içinde kilosunu kaça katlıyorlar gönlünü ferah tut. Benim çevremde bu şekilde çok örnek var minik doğup birden büyüyen. Bi arkadaşımın oğlu 2 küsur kilo doğdu o da minyon tipliymiş toparlıyor hala. Yazık ağlayıp bebeğini üzme onun şuanda içeride keyfi çok yerinde Zamanının çoğunu güzel güzel mışıl mışıl uyuyarak geçiriyor strese sokma kendinizi. Güzellikler düşün . Ağlamana üzüldüm kendine eziyet etmeyesin. Herşey güzel olacak. Plasentasında ve bebeğe giden akışta bi sıkıntı yoksa suyu yerindeyse şuanda Allah’ın izniyle herşey yolundadır. İri bebek olması daha zor, ben neler ne bel ağrıları çekiyorum burda görüyorsunuz neler yaşıyorum anlatamam şimdi diyete biraz dikkat ediyorum bebeğin önde gelişimini düşürebilmem için. Gebelik diyabeti ile uğraşıyorum. Şeker bebeğin suyunu azaltıyor riskli durumlar. Haline şükret muhakkak. İri olunca daha fazla sorun oluyor . uzat bacaklarını yat dinlen . Biraz kilo alsın istiyorsan bol bol muz ye, taze meyveler tüket her sabah yumurtanı sütünü eksik etme. Şeker problemin yoksa karbonhidratlı besinler de alabilirsin o zaman gelişimleri uçuyor kan değerlerine de baktırdın mı.
B Bebishgeliyor bi de hep sol tarafına yat her zaman. Bebek en çok anne sola yattığında gelişiyormuş bebeğe kan akışı en rahat anne adayı sol tarafa yattığında gerçekleşiyormuş dr demişti . Doğuma kadar öyle dene bir bak bakalım
O bebek de olsa bir birey canım. Her bireyin vücut yapısı, kilo alıp verme şekli farklı. Bende gebelik şekeri var, hamilelin başından beri 3 kilo aldım sadece. Ama bebeğim haftasında gidiyor. Minyon tipli olur belki onun vücut yapısı da öyledir. Kilolu çocuk sağlıklı çocuk algısı var toplumda maalesef. Bak nasıl sağlıklı maşallah dedikleri bebekler hep poğaça gibisağlığını tehtid edecek kadar zayıf olmasın yeter. Sen iyi bir annesin demek ki beslenmesi için bak ne kadar çabalıyorsun. İçini ferah tut bence herşey çok güzel olacak
Ben hic bir zaman o sablonla uyumlu gitmedim birak bosver
benim De bebeğim baya düşük kilolu hatta şimdi yine ultrason olacağım, yemediğim birşey kalmadı Dr en çok protein ağırlıklı beslenme kilo artırır diyor. Çevreden boza, yer fıstıklı ezme tahin gibi öneriler geldi ananas muz dediler. Eşim ısrar ettiği için yiyorum ama bence çok farketmiyor maalesef yediklerimizle değil bünyemizle alakalı
benim yanlış hatırlamıyorsam 1470gr dı mesela pazartesi günü
Benim kiziminda kilosu az. Pazartesi 1.750 idi. Ben kirmizi et hic yemiyorum.beyaz ette cok kisitli yerim. Doktora ozellikle sordum yemekle ilgisi yok dedi bazi bebekler minyon yapili oluyorlar dedi. Nasil buyutecegiz bebeklerimizi(
Kontrolden çıktım bebekler hala 1700 civarında ne veriyolar ne alıyolar B Bebishgeliyor 32+4 teyim böyle giderse 2 yi göremeyecekler ben dünyaları yiyorum ama bana yarıyo ekstra yemeyle ilgisi yok yani bebeğin kilo alımının bence. O yğzden sen yeme düEnine devam et zamanını beklerse zaten 3 ü görecektir bebeğin rabbim sağlık versin
bende lcw icin senin gibi dusunuyorum.cok fazla bisey almamisimdir bu yuzden lcw.
aman bee sal gitsin birak ne istiyorsa alsin.sonrasinda verirsin begenmediklerini ihtiyac sahiplerine. senin kv den gosterise duskun parali tiplerden.
Bu arada dogum simdiden hayitli ugurlu olsun.saglicakla buyut bebegini
hic ne yiyip icicem diye ugrasma benim oglum 2700 dogdu sonrasindada hic kilo almadi hala 9 yasinda 21 kilo bilduginiz kurdan yani.ama cok sukur kucukken ne hasta oluyirdu ne bisey.onun icin kafana takma.
Ya kizlar siz istemediginiz icin eksin olmuyor bizdede tam tersi kocam kaciyor benden
Ilk hamileligimde resmen arkasini donup yatiyordu temas kurmuyordu mesaj veririm diye.ben yanasinca basim agriyor dedigini bilirimbunda neyse ki 3 5 eksin oldu.ama kacari yok son haftalarda binicem sirtina vurucam kirbaci dogum kolay olsun.
Tahin helvasının iyi geldiğini duymustum,çok geçmiş olsunBu akşam mide yanmam gecmiyorrr. Gaviscon da fayda etmedi. Dik oturuyorum mecbur ama hala yanıyo. Onerisi olan var mi
Kızlar bir karişıklık oldu alinti yaptiklarim ve yapmadiklarim karisip cvp yazamadan paylaşıldı kusura bakmayın.hepinize tek tek teşekkür ederim çok sağolun çok destek oldunuz.bugun biraz daha iyiyim.hayirlisi olur insallah sağlıkla kucağımıza alalim bebişlerimizi
Oyy kuzum benim minik yavruHalim perişan be Kızlar:) uykusuzluk başıma vuruyor. Bi de bu sıpa alışmış gürültülü ortama, tam yatıyorum bağırmaya başlıyor gece.
Iyi geceler cnm ama malesef bukadar erken uyuyamiyorum☺iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?