2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sayfa ilk kuruldugu zamanlarda whatsapp grubu acti bikac arkadas. Oraya katilanlarin hesabi kapatildi. Yasakmis.

Bebek arabası alan arkadaşlara bı sorum olucak , puset çok mu gerekli ? Yani travel sistem tercih eden neden etti? Kolay katlanabilir arabalar daha kullanışlı değil mi?

Aman bosver bizde dogrusunu bilmiyomusuz demek ki ..

Eksin icin bizimkini ikna etmek cok zor.. pek korkusu falanda yok diye biliyorum ama icten ice var demek ki
Benimkini yokladım bugün yok yaaa kocaman çocuk var içinde ayıp diyor çocuğumu kirletemem diyor delimi nee

Bebek arabası alan arkadaşlara bı sorum olucak , puset çok mu gerekli ? Yani travel sistem tercih eden neden etti? Kolay katlanabilir arabalar daha kullanışlı değil mi?
Bence travel gereksiz buyuk agir zor.ben yatar bastonlardan kullanmistim. okkadaaar rahatti ki merdivenlerden oglum icindeyken indirip cikartiyordum. Kesinlikle oyum bastondan yana

Travel sistem 6. Aya kadar rahat. Bebeği uyurken pusetiyle arabaya koyup alabiliyorsunuz. ama o pusetler genis, tekerleri filan buyuk ve agirlar. Sonrasinda tekrar baston tipi almaniz gerekiyor.

Ben ilk bebeğime chicconun liteway modelini alıp 2. Çocuğumu da onunla buyuttum. Sırtı tam yatabildigi için hic sorun olmadi. Simdi derisi eskidigi icin yeni bir araba alicam. Zaten bunlar kış bebekleri. Yaza kadar 5-6 aylık olup rahatca oturabilecekler. Bence gerek yok travele. Ama ilk bebeği olanlar heves edebilir 2.ye de kullanırım diyip alabilir tabi. Ama dediğim gibi sonrasında baston şart

Ben travel sistem tercih ettim ama çok para vermek istemedim e bebek bayb plus canyon aldım. İlk çocuğumda almadığım için biraz hevesim vardı bir başka etken de oğlum bu sene birinci sınıf olduğu için olduğunda öğlen yemek okul çıkışı almak VS daha korunaklı olduğunu düşündüğüm için tercih ettim. İkamet ettiğim yerde hava genelde esintili. 1-1,5yıl işimi gördükten sonra baston arabaya geçeceğim kısmetse

Bence travel gereksiz buyuk agir zor.ben yatar bastonlardan kullanmistim. okkadaaar rahatti ki merdivenlerden oglum icindeyken indirip cikartiyordum. Kesinlikle oyum bastondan yana
Evet çok kişi hantal buluyor travel sistemi , çoğu zaman tek başıma kullanacağım. Daha pratik diye düşünüyorum
İlk bebek benimde ,görünüş olarak çok şık ve Sağlam gözüküyorlar, yalnız arabamız yok. O yüzden kullanışlı olsun istiyorum pişman olan çok var pusetli aldıkları için. Yorumunuz için teşekkür ederim
Bende çok para vermek istemiyorum boş yere , yorumunuz için teşekkür ederim

Ben de oglumda travel sistem aldim. Puseti hem oto koltugu hem evde ana kucagi olarak kullandim cok memnundum. Bagaja sadece altini koyuyorduk haliyle cok yer de kaplamiyordu. Alt sepeti cok genis avmde falan cok rahat ettim.
Ama puset cagini gecip normal araba moduna gecince hantal geldi biraz. Yine de memnunum yine onu kullanacagim. Ama ucuzundan bi de baston aldim daha kisa mesafeli yuruyuslerde seyahatlerde falan isimi gordu, pratikti, bagajda yer kaplamadi. Ama kesinlikle travel sistem konforu yok o kesin

Yanlış girilmiş, ilk bebeğim. Büyük ihtimalle son bebeğim. Daha da yapamayacağım aynı tehlike artarak devam ettiği için.

Doktor imzalamıştı benimkini

Sen ne yaparsan yap alacaksa aliyor almayacaksa yapicak bisey yok. Ben gunlerce yemek.yiyemedim ama o almisti kilo.. bosuna uzme kendini
Saglikliysa hic dert etme canim. Bende minik bebekleri cok seviyorum. Hemen buyumesinler yavas yavas buyusunler istiyorum. 3 kilo olur buyuk ihtimal belkide gecer belli mi olur :) saglikli olsunlar da bizim yapabilecegimiz baska hicbirsey yok :)
Ben hic bir zaman o sablonla uyumlu gitmedim birak bosver
Benim kiziminda kilosu az. Pazartesi 1.750 idi. Ben kirmizi et hic yemiyorum.beyaz ette cok kisitli yerim. Doktora ozellikle sordum yemekle ilgisi yok dedi bazi bebekler minyon yapili oluyorlar dedi. Nasil buyutecegiz bebeklerimizi (

iyi geceler

Halim perişan be Kızlar:) uykusuzluk başıma vuruyor. Bi de bu sıpa alışmış gürültülü ortama, tam yatıyorum bağırmaya başlıyor gece.
Oyy kuzum benim minik yavru Bebek büyütmek konusunda tecrübesizim yanlış bir şey söylemek istemem aklıma şöyle bir şey geldi geceleri arada ninni filan mı dinletsen ya da tv açsan hem sesli hem sessiz ortama alışmış olur.Bazı çocuklar her ortamda uyuyor ya acaba böyle mi yapıyorlar merak ettim ben de şimdi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…